Sunday, 27 November, 2022

Cutie izoterma cu pereti compacti si capac pentru transportul produselor pretentioase


 

In prezent, datorita ambalajelor din plastic usoare si eficiente de la Schoellerallibert.com pot fi transportate pe distante mari si in deplina siguranta cele mai pretentioase produse.

In malluri si in piete se vand diverse produse, unele fiind aduse  de la mii de kilometri. Cartofii nu sunt deloc pretentiosi, de aceea calatorii nervosi pe soferul autobuzului care conduce agresiv, ii atrage atentia adesea ca: „Ne duce ca pe un sac de cartofi.”

Aceste legume tari, lipsite de pretentii se pot transporta in saci asezati unii peste altii sau in ladite din plastic, comandate de fermier din timp de pe site-ul firmei Schoellerallibert.com.

Cartofii, ceapa, morcovul pun probleme numai cand legumele stricate stau mult timp peste cele sanatoase. In afara faptului ca zeama care se scurge din ele miroase urat si atrage insectele, produce si imbolnavirea exemplarelor sanatoase.

Fabricile de ambalaje din plastic au evoluat atat de mult, incat pun la dispozitia cumparatorilor:

cutie izoterma prevazuta cu capac, cu peretii si baza etanse de diferite capacitati. In aceste cutii se pot transporta legume si fructe foarte sensibile, unt, untura, branzeturi in zer sau in saramura, dar si detergenti lichizi, lacuri, vopsele si substante chimice.

Cele mai mari ambalaje de acest fel au un volum util de 64 de litri, iar cele mai mici de 21 de litri. Clientii trebuie sa stie insa tot timpul ca firma de ambalaje prezentata mai sus se straduieste sa ofere produse care corespund in totalitate necesitatii lor de depozitare a produselor sau de asigurarea lor in timpul transportului, asa ca in cazul in care doriti realizarea unor cutii de alte dimensiuni personalizate pentru produsele dumneavoastra, apelati cu incredere.

-ladite din plastic pentru legume-fructe. Sunt usoare, rezistente si pot fi igienizate dupa fiecare transport. La cererea cumparatorului si ele pot fi personalizate.

-navete din plastic pentru sticle de bere sau bauturi racoritoare purtand insemnele fabricii respective.

-containere prevazute cu sine sau roti pentru transportul lichidelor sau depozitarea acestora. Vestea buna este ca sunt si pliabile. Ambalajele de mare capacitate sunt realizate eficient, sa nu ocupe mult spatiu in depozite cand sunt goale, dar sa poata fi si usor manipulate, cand sunt pline. Unele au capacitatea de peste 1000 de litri.

Containerele mari sunt gandite sa ocupe cat mai putin spatiu in camioane, la intoarcere ca in locul ramas liber sa poata fi asezate diferite marfuri de care firma respectiva are nevoie. De exemplu, o ferma de lapte, transporta la camine de batrani sau restaurante lapte proaspat, iaurt, smantana in aceste ambalaje care dupa golire sunt stranse, sa ocupe un sfert din locul pe care il ocupau cand erau pline. La intoarcere, soferul poate cumpara furaje pentru animale, produse pe care le depoziteaza in spatiul castigat prin ideea firmei producatoare de ambalaje, sa nu se intoarca gol si in acest fel sa se faca economie de carburanti si de timp. Cel mai mare castig il reprezinta diminuarea considerabila a poluarii. Procedandu-se in acest fel, se asigura necesarul de furaje de catre cei care fac aprovizionarea la malluri, cantine, restaurante sau camine de batrani cu curse mult mai putine. Resursele mediului sunt in acest mod protejate, iar eliberarea de noxe in atmosfera redusa la jumatate.

Este un castig imens sa se livreze 3-4 containere cu produse, iar la intoarcere sa se aduca 20 de baloti de lucerna sau de fan.

-galeti cu capac, de diferite dimensiuni. Unele servesc la transportul sau manipularea produselor alimentare lichide sau semilichide (smantana, iaurt, salata de peste, masline in ulei sau in saramura), altele la transportul unor produse periculoase, putand fi sigilate pentru mai multa siguranta.

-paleti din plastic

-carucioare

-boxpaleti rigizi.

In magazin sunt disponibile peste 1000 de produse care pot pleca la dumneavoastra acasa, la ferma sau companie chiar in acest moment.

Nu aveti in ce pune rosiile si sucul lor? Un telefon si peste cateva ore sau a doua zi sosesc camioanele cu ladite din plastic pentru legume-fructe si containere din plastic pentru manipularea lichidelor.

Daca  doriti un ambalaj anume si nu se afla pe site, sa nu va intristati sub nicio forma. Tot ce aveti de facut este sa parcurgeti urmatoarele etape:

-contactati reprezentantul de vanzari si ii spuneti ce ambalaj doriti, oferind informatii complete despre: utilitate, forma, capacitate.

-ii solicitati acestuia sa se ocupe de proiectare cu echipa de profesionisti a fabricii de ambalaje din plastic

-asteptati sa primiti o monstra de produs, care a fost testata in fabrica

-o testati la ferma/fabrica/institutii  si decideti daca doriti sa se treaca la productia industriala sau in cazul in care produsul nu corespunde sub nicio forma exigentelor, renunati la idee.

Observati cat de decent decurge colaborarea cu firma care se ocupa de fabricarea si de vanzarea ambalajelor din plastic prezentata mai sus? Asa se explica rezultatele de exceptie pe care le are la nivel mondial si firmele renumite cu care colaboreaza.

Creativitatea, eficienta, rezistenta, grija fata de mediu si securitatea produselor si a oamenilor care le manipuleaza in ambalaje atrag tot mai multi clienti catre produsele ce poarta marca Schoellerallibert.com.

La toate aceste calitati se adauga pretul accesibil al produselor si faptul ca in final pot fi reciclabile.

Pentru laditele din plastic nu se taie padurile, iar containerele din plastic inlocuiesc butoaiele mari din lemn, care erau realizate cu aceleasi sacrificii.

Alege ambalaje ieftine, sigure si eficiente si nu vei regreta, mai ales ca livrarea lor se poate face rapid, la adresa indicata!

Comertul este o ramura a economiei care nu va avea de suferit niciodata si nu a fost afectata nici de pandemie.

Necesarul de ambalaje din plastic este asigurat de firma Schoellerallibert.com. ca toata lumea sa aiba tot ce are nevoie!