Saturday, 20 July, 2024

Cutit strung care poate fi livrat la adresa indicata de cumparator


In trecut, celor preocupati sa mestereasca acasa si sa isi puna la punct propriile ateliere le era foarte greu, fiindca accesul la strung si cutit strung era restrictionat.  

Intreprinzatorii isi faceau strunguri artizanale care nu aratau grozav, dar cu care se puteau face diferite piese la domiciliu.

In prezent, strungul acela greu si robust pe care o mana firava abia reusea sa il manuiasca a fost inlocuit cu strunguri fine care par adevarate bijuterii, iar cutite de strunjire se gasesc din belsug pe site-ul firmei Industrialexim.ro. Ele pot fi cumparate cu o miscare simpla. Produsul dorit este pus in cosul virtual si comanda este finalizata.

Procesul tehnologic de strunjire este explicat detaliat pe internet, dupa cum se insista si asupra denumirii sale in principalele limbi de circulatie internationala.

Prin strunjiri repetate se ajunge la forma finala a unei piese realizate dintr-un material brut.

Exista mai multe tipuri de strunjire si mai multe tipuri de cutite strung, dar ceea ce este important este faptul ca aceste scule si echipamente se afla la un click distanta de firma, fabrica sau societatea care are nevoie de ele si ca produsele cumparate de pe site-ul magazinului Industrialexim.ro sunt livrate prompt.

Din anul 2003, firma prezentata mai sus aduce in Romania produse care faciliteaza productia industriala care apar in afara, facilitand munca omului si perfectionand-o.

Produsele de calitate premium sunt aduse direct de la producatorii renumiti ai lumii, iar la cererea cumparatorului relatiile economice debuteaza cu consultanta gratuita.

Cumparatorului i se raspunde prompt la toate intrebarile, in plus, el gaseste pe site, langa produsul respectiv, o fisa tehnica detaliata care il ajuta sa le foloseasca.

Fisele acestea sunt completate de cataloage electronice care pot fi consultate de la domiciliu.

Transportul produselor este rapid. Numai daca acestea nu se afla in stoc si trebuie sa fie aduse de peste hotare, termenul de livrare se prelungeste cu cateva zile.

Din acest magazin se pot comanda 52 de cutite de strung de diferite marimi  si tipuri, cu preturile cuprinse intre 124, 20 de euro si 370,14 euro.

Ce date tehnice poate afla un cumparator despre Cuţit de strung 3° – canelare radială G3051…-P G3051-1212L-MX22-2-P?

  1. Adancimea maxima de aschiere.
  2. Codificare scula.
  3. Latimea cozii si latimea placutei.
  4. Lungimea maxima in consola.
  5. Lungimea totala.
  6. Inaltimea cozii.
  7. Latimea functionala.
  8. Familie produse.

Alaturi de cutitul modular se afla o lista de produse impreuna cu care poate fi folosita aceasta scula.

Langa produsele respective este afisat si pretul ca potentialul cumparator sa poata evalua valorea pieselor performante pe care le poate cumpara de pe site.

Multe dintre cutite strung se vand la pachet cu piese de schimb care le prelungesc durata de viata si le asigura buna functionare.

Exista posibilitatea solicitarii testarii gratuite a unor produse, oportunitate de neratat care se adreseaza intreprinzatorilor din domeniul industriei.

In prezent, se pot testa gratuit placute amovibile. Furnizorul ofera si exemplu de utilizare. Propunerea acestei firme cu aproape doua decenii de activitate pe piata tehnologiei din Romania este inelul de rulment.

La categoria oferte speciale se gasesc pachete sau seturi de produse la reducere. Cumpararea unui suport – M5130 + 10 placute amovibile inseamna o reducere de 70 % a corpului suportului respectiv.

Walter GPS este unul dintre cele mai vandute produse pentru ca dispune de capacitatea de a estima costul unei piese si ajuta la gasirea celei mai eficiente solutii din punct de vedere economic si tehnic.

Walter GPS nu necesita instalare prealabila si nu ingreuneaza buna functionare a dispozitivelor.

Informatii suplimentare despre produse se pot obtine scriind un e-mail si expediindu-la la urmatoarea adresa: [email protected] sau la numerele de telefon 0 727 03 86 10, 0 21 725 12 64. Specialistii cu inalta pregatire profesionala ofera consultanta gratuita si raspund la toate intrebarile cleintilor.

Strungurile si cutitele de strung s-au perfectionat continuu, de aceea acum nu se mai produc rebuturi si nu se mai face risipa de materiale.

Fie ca se lucreaza cu otel, fie ca se lucreaza cu alte materiale, resursele mediului trebuie protejate, iar produsele din acest magazin au in vedere acest lucru.

Ele ajuta la cresterea productivitatii si la cresterea calitatii tuturor pieselor, piese care dovedesc o rezistenta iesita din comun, fiindca prelucrarea lor se executa ca la carte.

Industria romana functioneaza si este performanta datorita acestui furnizor de piese revolutionare si de echipamente care faciliteaza productia la scara industriala.

Firma Industrialexim.ro are parteneri puternici in afara tarii si de aceea conduce in topul furnizorilor de echipamente si aplicatii care intra in componenta tehnologiilor pentru industrie.

Este recomandat ca piesele importante sa fie produse la noi in tara si sa nu mai fie cumparate din afara pentru ca in acest mod romanii vor avea de lucru, banii lor raman in tara si produsele vor fi mult mai ieftine daca piesele lor componente sunt fabricate in Romania.

Si in aceasta tara bogata si frumoasa, cu oameni harnici si priceputi se pot produce electronice, electrocasnice, autoturisme si masini si utilaje agricole, important este ca intreprinzatorii sa fie curajosi si sa investeasca.

Suporturi pentru strunjire, freze, burghie de diferite dimensiuni si tipuri si placute amovibile si tesitoare pot fi cumparate prin simpla asezare a lor in cosul virtual.

Cumparatorul va fi surprins sa vada ca aici gaseste produse pe care le cauta de mult timp, dar si produse inovatoare de care nu a auzit si pe care doreste sa le incerce in fabrica sa.

In prezent, cutite strung se afla la un click distanta si pot fi cumparate de oricine are nevoie de ele.