Wednesday, 19 June, 2024

Daca vrei sa ai la nunta ta lumanari cununie ca niste capodopere – alege floraria Rosalia


Exista anumite obiecte fara de care un anumit eveniment nu ar putea avea loc, de aceea pot fi considerate si ele protagonistele ceremoniei respective, fara sa se exagereze. Asa sunt minunatele lumanari cununie menite sa uneasca destinele celor care se iubesc si isi jura credinta unul altuia in fata divinitatii si a sutelor de martori.

Ele stau aprinse in timpul oficierii cununiei religioase de catre preot si sunt pastrate in casa mult timp. Se spune ca apara familia de dusmani vazuti si nevazuti si trebuie sa fie aprinse periodic.

Dincolo de credintele legate de aceste obiecte omnipezente in ritualul cununiei, alaturi de costumele purtate de mire si de mireasa, de cosurile din care s-au pesarat petale de trandafir si de albumele cu poze sunt pastrate ca amintire a acelor zile frumoase in care iubirea si tineretea se dovedeau atotputernice, aceste lumanari nunta lungi ofera o imagine aparte evenimentului.

Impodobite cu flori naturale proaspete si avand un aspect perfect, pot fi comandate de pe site-ul Floraria-Rosalia.ro si sunt adevarate capodopere.

Lumanarile de nunta se pot asorta cromatic la tema aleasa de miri, fiindca exista lumanari impodobite cu flori in nuante de:

-lila-albastru sau albastru regal-mov

-roz-alb-crem

-galben, cu accente rosii si albastre

-galben-rosu-portocaliu

-bordo si alb si multe alte combinatii de culori menite sa satisfaca toate gusturile.

De pe site-ul acestei florarii se pot comanda cele mai fumoase lumanari nunta Iasi la preturi accesibile.

Este greu de crezut sa mai existe vreo florarie care sa puna la dispozitia cumparatorilor atat de multe modele de lumanari impodobite cu gust cu cele mai frumoase si parfumate flori asemenea florariei prezentate mai sus.

Toate modelele sunt divin de frumoase, da cele mai comandate sunt:

-lumanarile lungi de cununie cu orhidee, trandafiri albi si trandafiri corai

-lumanarile cu hortensii

-lumanarile cu bujori si miniroze multicolore

-lumanarile scurte cu floarea-soarelui

-lumanari scurte cu trandafiri peach

-lumanari scurte cu orhidee curgatoare.

Cu asemenea lumanari de cununie, orice fata doreste sa fie mireasa si sa jure credinta vesnica omului iubit.

Daca vrei in cea mai speciala zi din viata ta sa ai niste lumanari deosebite, apeleaza floraria Rosalia si incredinteaza profesionistilor aceasta sarcina ca tu sa te poti bucura de atmosfera divina si o dispozitie frumoasa intreaga noapte.