Sunday, 14 April, 2024

De ce ai nevoie pentru un botez reușit ?


Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui copil, dar și din viața părinților. Tocmai de aceea este foarte important ca ficare detaliu să fie selectat corespunzător, astfel încât la final evenimentul să fie unul reușit. Iată care sunt cele mai bune accesorii pe care ar trebui sa le cumperi pentru botez.

 

Un trusou de botez personalizat

 

Un trusou de botez personalizat este o alegere importantă și trebuie sa te asiguri că ai ales cea mai bună variantă, astfel încât să se potrivească perfect cu tematica botezului și să arate și foarte bine. Alegerea trusoului se poate face de către părinți sau cu ajutorul nașilor, în funcție de preferințe și de înțelegerea dintre persoanele implicate. Este recomandat să fie ales un set complet pentru botez, astfel încât să fie toate lucrurile puse în ordine și să fie toate în ton cu sărbătoarea.

Cele mai drăguțe lumânări de botez

 

Cu siguranță, vei avea nevoie și de lumânări de botez. Acestea trebuie să fie în ton, în general, cu celelalte accesorii pentru botez, astfel încât să arate foarte bine și să se integreze în tematica petrecerii. Cei mai mulți părinți cumpără lumânări de botez pe care să le poată păstra pentru cât mai mult timp, astfel încât să se transforme în amintiri pentru cei mici. Lumânările sunt de cele mai multe ori alese de nașii copilului, însă le pot alege și părinții, aceasta nefiind o regulă. De obicei, lumânările și trusourile sunt alese în funcție de genul copilului – fiind preferat albastrul pentru băieți și rozul pentru fete, însă culorile nu sunt standard și nici modelele.

Cadourile pentru nasi

 

Cadourile pentru nași nu influențează petrecerea de botez, însă sunt și ele importante și vor face ca nașii să se simtă bine și să știe cât de importanți sunt pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să alegi un cadou simbolic, care să le transmită și un mesaj.

De unde poți cumpăra cadouri trusouri pentru botez si cadouri pentru nași?

 

Pe IRRINI BEBE – atelier cu produse dedicate botezului, poți găsi tot ce ai nevoie pentru un botez reușit. Toate produsele sunt realizate cu maximă atenție la toate detaliile și sunt disponibile în mai multe variante, astfel încât să ai de unde alege lucrurile de care ai nevoie. Poți opta pentru seturi botez de fetițe/, clasice sau personalizate prin broderie, pe diferite culori, dar si pentru accesorii de baieți, seturi speciale pentru nași, lumânări cu design special si alte astfel de articole care sa te ajute să creezi un decor de poveste pentru botezul micuțului tău.
Odată comandate, toate aceste produse vor ajunge la tine în cel mai scurt timp, cu ajutorul firmelor de curierat rapid, astfel încât să fie acolo atunci când ai nevoie de ele. Tot ce trebuie să faci este să folosești categoriile de pe site, pentru a gasi produsele de care ai nevoie și ulterior să le comanzi completand formularul. Vei descoperi prețuri avantajoase și o gamă de produse foarte variata, care să te ajute să selectezi exact ceea ce ai nevoie.