Saturday, 13 April, 2024

De ce merită să achiziționezi o trotinetă electrică?


Trotinetele electrice au început să fie din ce în ce mai folosite datorită faptului că oferă numeroase beneficii. O parte dintre ele ți le prezentăm în articolul de astăzi. Dacă eziți să faci o astfel de achiziție din cauza bugetului, ia în calcul că poți beneficia de prețuri accesibile la EvoMag dacă alegi să folosești un cupon de discount.

Te ajută să economisești

Atunci când te deplasezi cu o trotinetă electrică reușești să economisești. Nu va mai trebui să cheltuiești bani pe revizie, asigurări și, mai ales, pe combustibil. Având în vedere și creșterile aferente prețurilor carburanților, costul deplasărilor tale va fi cu mult diminuat.

Cei de la discount.ro, platformă specializată în coduri de discount explică faptul că trotinetele sunt foarte economice. Tot ce trebuie să faci este să le încarci la priză aproximativ patru-cinci ore pentru a te bucura de o autonomie între 30 și 60 de km, în funcție de model.

Este ușor de depozitat

În momentul în care ai o trotinetă electrică nu trebuie să îți mai faci griji că nu ai unde să parchezi sau că ai nevoie de un garaj. Multe dintre modele sunt pliabile așa că le poți depozita cu ușurință atât acasă cât și la locul de muncă. În plus, dacă vrei să pleci în vacanță și să o iei cu tine îți va încăpea cu ușurință în portbagaj.

Contribuie la scăderea timpului de deplasare

Traficul este o problemă din ce în ce mai presantă. Mai ales în orașele mari, din cauza traficului, pierzi câteva ore pe zi, ore pe care le-ai putea folosi în interesul tău. O trotinetă electrică te ajută să ajungi mai rapid la birou sau să nu mai întârzii la întâlnirile cu prietenii. Poate fi un mijloc de transport eficient până sau de la metrou, ori chiar de acasă în locația unde trebuie să ajungi.

Este un mijloc de transport mai puțin nociv

Dacă dorești să contribui la protejarea mediului și la scăderea noxelor este o idee potrivită să alegi o trotinetă electrica la preturi reduse  pe post de mijloc de deplasare. Aceasta este mult mai puțin poluantă în comparație cu o mașină. Iar o plimbare în aer curat te va ajuta să te revigorezi înainte de muncă.

Prin urmare merită să iei în calcul achiziția unei trotinete electrice. Și nu uita că poți economisi de două ori. O dată în momentul achiziției, dacă folosești vouchere de discount iar ulterior, prin diminuarea vizibilă a cheltuielilor lunare aferente transportului.