Saturday, 20 July, 2024

De ce să alegeți corpuri de iluminat suspendate pentru camera de zi?


Logic Light

Iluminatul camerei de zi este un subiect complicat. Vrei ca acesta să fie funcțional, dar vrei să fie și elegant. Și dacă aveți de gând să cheltuiți bani pe ceva, vreți să merite prețul.

Din fericire, candelabrele suspendate sunt toate aceste lucruri și chiar mai mult. Ele pot transforma orice cameră de zi – chiar și una puțin învechită – în ceva care arată de parcă ar aparține unei reviste, dar sunt și foarte accesibile și ușor de găsit. În plus, vin în atât de multe stiluri și dimensiuni diferite, încât cu siguranță vei găsi unul care să se potrivească gustului tău.

Candelabrele moderne cu leduri sunt alegerea perfectă pentru o cameră de zi

Acestea sunt elegante, elegante și contemporane. De asemenea, acestea oferă o abundență de lumină în camera dvs. și pot fi folosite atât ca lumini de jos, cât și ca iluminat de accent.

Dacă preferați un aspect mai clasic, atunci un candelabru tradițional este exact ceea ce aveți nevoie. Aceste piese vin în multe modele diferite, cum ar fi candelabre de cristal, pandantive de cristal, candelabre din metal și pandantive suspendate. Un lucru care ne place la candelabrele suspendate este versatilitatea lor. Le puteți atârna deasupra mesei de luat masa sau a insulei din bucătărie pentru un aspect elegant care va impresiona oaspeții fără să vă rupeți banca; sau dacă preferați ceva mai casual și rustic, încercați să le montați deasupra unei canapele sau a unui scaun cu mai multe becuri mai mici în loc de unul mare!

Aceste tipuri de candelabre sunt deosebit de populare în rândul proprietarilor de locuințe care doresc să se asigure că sufrageria lor are multă lumină, dar nu au o tonă de spațiu pe pereți pentru lămpi sau alte corpuri de iluminat. Unele candelabre moderne tind să fie suficient de mici pentru a nu ocupa prea mult spațiu în centrul camerei, dar suficient de mari pentru a oferi o lumină amplă pentru a primi oaspeți sau pentru a vă relaxa acasă cu membrii familiei.

Pot fi folosite ca piese de artă

De asemenea, pot da o senzație mai elegantă unei camere. Unii oameni ar putea crede că candelabrele suspendate sunt doar pentru sălile de nunți sau hoteluri de lux, dar nu este așa! Ele pot fi folosite oriunde – chiar și în propria casă.

Dacă te gândești să cumperi un candelabru suspendat pentru sufrageria ta, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

1) Există grinzi sau alte obstacole care ar putea interfera cu instalarea? Dacă da, instalatorul va trebui să se ocupe de aceste probleme înainte de a instala candelabrul.

2) Cât spațiu aveți deasupra locului unde va fi agățat? Dacă nu există suficient spațiu liber deasupra locului în care doriți să puneți noul corp de iluminat, s-ar putea să nu funcționeze pentru situația dvs.

3) Va completa acest corp de iluminat alte piese de mobilier sau decorațiuni din camera mea? Dacă nu, nu-l cumpărați! Este important ca

Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga lumină în cameră. Deoarece sunt atârnate de tavan, ele oferă o iluminare care este adesea mai difuză decât alte tipuri de corpuri de iluminat. Acest lucru le poate face mai măgulitoare în camerele mai mici, unde nu există atât de mult spațiu între dvs. și sursa de lumină.

Un alt beneficiu al candelabrelor suspendate este că pot fi folosite ca instrument de decorare – le puteți atârna sus pe perete sau pe tavan, sau chiar le puteți folosi ca parte a unei instalații de artă!

Indiferent de tipul de candelabru pe care îl alegeți, acesta va adăuga cu siguranță stil locuinței dumneavoastră!