Sunday, 14 April, 2024

De ce trebuie sa ai asigurare Prestigeasig


La început, în România, domeniul asigurărilor era văzut de către oameni cu un oarecare scepticism, pentru că ne lipsea atunci privirea de ansamblu asupra evoluției societății și asupra complexității acesteia. În noul cadru social, economic, politic existența noastră a devenit tot mai legată de anumite structuri a căror siguranță este atinsă prin intermediul asigurărilor. Viața fiecăruia dintre noi, sub toate formele, este expusă constant riscurilor, de la cele de la locul de muncă, la cele care ne vizează locuința, mașina și, poate cel mai important, sănătatea. Angrenați în structurile sociale moderne avem, din ce în ce mai des, nevoie să ne asigurăm bunurile de valoare, la prețuri avantajoase și cu beneficii reale. Orice asigurare Prestigeasig vă va aduce cea mai bună poliță de asigurare și consultanță meritorie în ceea ce privește soluțiile perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Pregătindu-se și specializându-se, de 12 ani, Prestige Insurance Broker aduce clienților săi polițe de asigurare  avantajoase, în toate tipurile de asigurări: asigurare de răspundere civilă auto (cunoscută mai mult sub numele de RCA), asigurare auto CASCO, asigurare de bunuri și locuințe pentru persoane fizice/PAD, asigurare de călătorie în străinătate, asigurare de viață, asigurare medicală/ de sănătate, asigurare CARGO, asigurare CMR, asigurare de construcții montaj CAR/EAR, asigurare agricolă, asigurare de garanții, asigurare malpraxis. Toate aceste asigurări sunt niște mijloace de protecție în fața amenințărilor care planează asupra unei persoane și a familie sale.

Viața, sănătatea, averea și, implicit, moștenirea, educația copiilor ori călătoriile fac parte dintre acele bunuri esențiale pe care persoanele le dețin și pe care le protejează pentru că ele asigură climatul bunăstării, al evoluției, al unei siguranțe financiare, incluzând și perspectivele descoperirii personale (favorizate de studii și de călătorii, de exemplu). Când vine vorba despre locuință, asigurarea se face vizând pagubele care ar putea fi cauzate de explozii, cutremure, incendii, viscole sau furtuni, inundații, vandalism sau furt. Asigurarea de viață are o importanță covârșitoare pentru că menține atât siguranța financiară a celui asigurat, cât și a familiei, dacă se întâmplă ceva grav sau nefast.

De exemplu, asigurarea locuinței și a bunurilor aferente acesteia este o măsură necesară, având în vedere riscul incendiilor, al inundațiilor și al atâtor cataclisme și întâmplări nefericite. Deși pare o probabilitate neînsemnată să trecem printr-un astfel de episod, se poate întâmpla o nenorocire și în câteva momente toată truda noastră, de-a lungul întregii vieți, să se evaporeze, punându-ne în mare pericol familia și rămânând în imposibilitatea de a ne redresa ori de a reclădi ceea ce am realizat în ani de zile. Alese, de obicei, de companii de profil, care vor să asigure apartamente, case sau mobile, în întregime, pentru riscuri de bază cât și pentru riscuri extinse.

Și în cazul sănătății, dar și al călătoriilor, asigurările vin să îmbunătățească siguranța de care oamenii se pot bucura, atât în țara loc, cât și în străinătate, dacă trec printr-un eveniment neplăcut, în urma unei îmbolnăviri sau a unui accident. Verificând piața asigurărilor și găsind brokerul cu care puteți lucra, veți descoperi în timp că puteți, la prețuri avantajoase, să protejați ceea ce este important pentru dumneavoastră. Întotdeauna se poate ajunge la un mariaj propice între asigurările obligatorii și cele facultative pentru o protecție sporită.

Dintre cele mai cunoscute asigurări obligatorii de la noi este cea de răspundere civilă auto, RCA. Impusă de către lege, pentru orice deținător de automobil, aceasta funcționează atâta vreme cât bunul asigurat există. Venind ca o măsură pe fondul accidentelor grave și ușoare din ce în ce mai dese, cu repercusiuni atât asupra persoanelor, cât și asupra mașinilor, RCA a reușit de la impunerea prin lege să-i protejeze pe șoferi. În ce mod protejează o asigurare RCA avantajoasă?

În primul rând, trebuie să știți că fără aceasta nu puteți șofa și că, spre deosebire de CASCO, ea protejează doar mașina care este avariată în urma accidentului, fie că sunteți sau nu dumneavoastră la volan ori aveți o vină directă pentru producerea acestuia. Cel păgubit, pe marginea contractului de asigurare RCA pe care îl aveți la îndemână, primește în mod obligatoriu despăgubiri pentru daunele pe care accidentul i le-a provocat, atât sieși, cât și mașinii. Accidentele ușoare au o incidență ridicată în țara noastră din cauza unor factori care le favorizează. Atât starea drumurilor, cât și absența autostrăzilor, nerespectarea regulilor, cât și aglomerația de pe străzi, duc la incidente ușoare care se pot rezolva pe cale amiabilă, între șoferi, fără intervenția poliției.

Utilitatea asigurării de răspundere civilă auto, RCA, se vede în diverse scenarii cuprinzătoare pentru realitatea din trafic, și anume: asigurarea acoperă plata daunelor și când persoanele păgubite nu au domiciliul sau reședința în România, se acordă despăgubiri chiar dacă persoana care a fost la volan în momentul accidentului și, implicit, l-a produs, nu este asiguratul, asigurarea funcționează indiferent de locul producerii accidentului, fie că staționează sau sunt în mers, RCA se aplică și în cazul daunelor produse de existența sau funcționarea instalațiilor pe autoturisme, de remorci sau de atașe, asigurarea acoperă daune atât pentru avarierea mașinii, cât și pentru daune corporale sau deces, reprezentând un ajutor imens pentru persoanele care sunt implicate în accidente majore.

Cu ajutorul unui broker iscusit care să ofere clienților cele mai bune polițe de asigurare, importantele aspecte care constituie esența vieții dumneavoastră sociale și personale pot fi protejate. La prețuri avantajoase vă puteți bucura de beneficii depline pentru necesitățile și interesele pe care le aveți. În cazul riscurilor, asigurările sunt un pas înainte în fața hazardului și o învingere a acestuia!