Wednesday, 19 June, 2024

Descoperă, în rândurile de mai jos, toate informațiile de care ai nevoie dacă te afli în căutarea unor coșuri de fum din inox


Siguranța ta, a familiei, dar și a locuinței, sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să te poți bucura. În România, 1 din 3 incendii pornesc din cauza unor coșuri de fum improvizate sau de calitate slabă.

Așadar, este important să optezi pentru cosuri de fum inox profesionale, bine montate. La o simplă căutare pe internet, vei descoperi o multitudine de variante din care poți opta, dar este indicat să te documentezi înainte și să ții cont de anumite aspecte, astfel încât să faci cea mai bună alegere! Află, citinâd rândurile de mai jos, toate informațiile de care ai nevoie!

Coșuri de fum inox – ce sunt?

Coșuri de fum inox sunt instalații de evacuare a gazelor eliminate în timpul arderii combustibilului utilizat pentru încălzirea locuinței. Acestea au în componența lor materiale calitative și sunt izolate cu vată minerală bazaltică pentru izolare, fiind o alternativă deosebit de eficientă și sigură.

Care sunt avantajele de care te poți bucura dacă optezi pentru coșuri de fum din inox?

Coșurile de fum din inox oferă nenumărate avantaje, dintre care cele mai importante sunt:

  • Acestea au o greutate redusă și pot fi instalate chiar și în locuri dificile, în care montarea unui horn greu este de dificulate mare și chiar poate crea probleme;
  • Hornurile din inox sunt ușor de ancorat, iar dacă ai nevoie de un horn înalt, această variantă este ideală;
  • Acestea pot fi montate cu ușurință chiar și după ce casa a fost construită;
  • Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de diametre;
  • Sunt rezistente la îngheț, la șocuri termice, conderns, dar și la coroziunea chimică
  • Se întrețin și se curăță ușor.

Care sunt dezavantajele coșurilor de fum din inox?

Comparativ cu hornurile ceramice, ce funcționează perfect pentru o perioadă de până la 30 de ani, coșurile din inox au o rezistență mai mică odată cu trecerea timpului, iar perioada de garanție este mai scurtă.

Cum se montează coșurile de fum din inox?

Montajul coșului de fum este deosebit de important și nu trebuie să optezi pentru o improvizație sau să accepți ideea unei improvizații. Alege o persoană care să se ocupe de montaj în mod corespunzător, care are experiență. Un coș de fum montat necorespunzător, chiar dacă are o calitate deosebită, va pune în pericol siguranța ta, a familiei și a locuinței, și în plus, nivelul de funcționare a sursei de căldură utilizată poate fi foarte slab. Trebuie ținut cont de faptul că nu toate coșurile de montează la fel, iar nivelul de dificultate este în funcție de amplasarea acestuia, structura casei, de existența sau absența unor materiale inflamabile în apropiere, de etanșarea la racord sau la acoperiș, dar și de deviația coșului. Așadar, alegând o persoană specializată în domeniu pentru a se ocupa de acestă lucrare, nu va trebui să îți faci griji, și te vei putea bucura, în cel mai scurt timp, de cele mai bune rezultate!

Cum se întrețin coșurile de fum?

După ce ai ales un coș de inox de calitate și ai optat pentru montarea specializată a acestuia, este bine să mai ții cont de un aspect deosebit de important și să nu îl neglijezi niciodată. Ori de câte ori este nevoie, periodic, apelează la o persoană care să se ocupe în mod corespunzător de curățarea coșului, astfel încât viața și sănătatea ta și a celor dragi, dar și locuința, să nu fie puse în pericol!

CosuriFum.ro este un site pe care poți comanda produse de top de care te poți bucura în cel mai scurt timp! Fie că ești în căutarea unor coșuri de fum inox, ori a unor cosuri fum ceramice, sau chiar a unor focare, pe toate le găsești aici! Folosește datele de contact de mai jos și comandă produsele de top de care ai nevoie!

Detalii de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +4 0763687665