Saturday, 02 March, 2024

Descopera modelele deosebite de parchet de la Adfin


Este important ca in alegerea unei noi podele sa te orientezi astfel incat sa indeplineasca atat criteriile practice dorite, cat si pe cele estetice. Adfin propune o colectie impresionanta de modele de parchet care sa depaseasca orie asteptari. Cere oferta pentru parchet Chevron si vezi cum intreaga casa se a schimba semnificativ cu ajutorul unui detaliu atat de mic, dar foarte important.

Cu ce se deosebeste parchetul Chevron de alte variante?

Principalul factor de diferentiere este, fara doar si poate, modelul, felul in care sunt dispuse lamelele. Chevron reprezinta o abordare specifica timpurilor antice, unde era utilizata pentru a decora pavajele din zonele prospere, cat si imbracamintea sau obiectele din ceramica. Astazi, isi pastreaza caracteristicile specifice, rafinamentul si eleganta, reusind sa innobileze orice incapere in care se monteaza astfel de parchet.

Este o varianta clasica. Bucatile de lemn sunt montate la un unghi de 45 sau 60 de grade pentru a crea un rezultat spectaculos. La Adfin se lucreaza cu maiestrie si mare atentie la detalii pentru a putea reda intocmai acelasi grad de unicitate pe care acest model l-a castigat de-a lungul timpului.

Experimenteaza calitatea Adfin

Producatorii cu care colaboram sunt nume care au o istorie impresionanta in domeniu. Pe site vei putea alege dintre variante realizate de Parador, Coswick, Chapel Parkett sau I vassalletti. Acestia garanteaza o calitate la cele mai inalte standarde a tuturor variantelor de parchet pe care le realizeaza. De la material, la modul de procesare si imbinare, totul este la superlativ.

Pentru conceperea podelelor care urmeaza tiparul Chevron se abordeaza cel mai adesea varianta parchetului triplu stratificat. Un strat superior, realizat din esenta dura precum stejar sau nuc, unul de mijloc din lemn mai putin pretentios si unul de contrabalans. Aceasta suprapunere asigura rezistenta si stabilitate ridicata.

Contureaza-ti propriul model si descopera selectia de nuante inedite

In oferta Adfin te vei putea bucura de zeci de modele distincte. Unicitatea este data atat de felul in care sunt dispuse lamelele, dar si de culoarea lemnului de la suprafata. Nu vei mai fi limitat la nuanta naturala a acestuia ci din contra. Vei putea opta pentru parchet pastelat, in variatii de bej, alb, maro sau negru, sau chiar cu anumite insertii de roz sau verde menta.

Cumpara parchet premium la preturi de neratat

Daca ai gasit acea varianta ideala cu ajutorul careia sa conturezi decorul dorit in casa ta, nu mai ramane decat sa plasezi comanda. Procesul este foarte simplu si vei putea beneficia si de sprijinul unui specialist. Oferta de pret se stabileste in mod personalizat pentru fiecare client in parte, in functie de criterii specifice. In acest mod ai garantia faptului ca platesti mereu pretul corect pentru calitatea oferita.