Thursday, 18 July, 2024

Descopera preturile de inchiriere auto de la Premierrentacar.ro


Inchirierea unui autoturism este o solutie tot mai des intalnita atat in Capitala Romaniei, cat si in alte Metropole din Europa. Motivul este simplu, cateodata nu vrei sa ai de-a face cu mentenanta si responsabilitatea propriului vehicul si, ca atare, te adresezi unor terti care ofera acest serviciu. Premierrentacar.ro are cel mai bun serviciu rent a car din Otopeni punand o vasta flota de masini la dispozitia clientilor, iar cei care vor sa afle care sunt preturile de inchiriere auto o pot face pe platforma site-ului.

Serviciul de inchirieri auto nu se adreseaza doar persoanelor care nu doresc sa detina propria masina, ci si firmelor care deseori isi vor plasa angajatii in delegatii, insa acestia au nevoie de o masina de lucru.

Afacerea de inchirieri auto este in crestere rapida. Este o afacere foarte profitabila. Compania de inchirieri auto este o companie care inchiriaza automobile pe termen scurt sau lung. Inchirierile pe termen lung sunt luate de obicei de catre companii. Plata pentru afacerea cu inchirieri auto depinde si de durata perioadei de inchiriere. Inchirierile pe termen scurt efectueaza in principal o plata zilnica, iar pentru inchirierile pe termen lung, plata depinde de perioada de inchiriere. Sistemul de inchiriere auto este un instrument potrivit pentru toate activitatile de inchiriere auto.

Sistemul de inchiriere de masini ofera simplificarea si automatizarea intregii activitati al afacerii de inchirieri auto. Sistemul de inchiriere de masini poate ajuta la automatizarea tuturor activitatilor companiei, cum ar fi Rezervari, facturi recurente, gestionarea vehiculelor, gestionarea flotei, contabilitate etc.

Principalele avantaje ale sistemului de inchiriere auto sunt:

  1. Economiseste timp si costuri
  2. Sistemul de inchiriere ofera asistenta instantanee clientilor
  3. Sistemul de inchiriere ofera facilitati usoare de rezervare pentru clienti
  4. Reduce utilizarea hartiei deoarece toate acordurile, facturarea etc. pot fi facute online.
  5. Facturile recurente pot fi generate cu usurinta din sistemul de inchiriere.
  6. Clientii pot efectua plati in avans si rezervari pentru inchirieri.
  7. Flota poate fi gestionata cu usurinta, astfel incat agentia de inchiriere poate identifica cu usurinta ce vehicule au iesit spre inchiriere si care sunt disponibile pentru inchiriere.
  8. Platile si incasarile efectuate de agentie pot fi inregistrate cu usurinta utilizand sistemul de inchiriere care ofera adevarata pozitie financiara a afacerii.

Inchirierea de masini corporative are ca scop oferirea flexibilitatii de care aveti nevoie in perioadele mai aglomerate si mai linistite pe tot parcursul anului. Principalul avantaj al inchirierilor corporative specifice sezonului este ca puteti prognoza momentul in care vehiculele vor fi cele mai necesare si bugetul in consecinta.

De exemplu, daca echipa voastra de vanzari se intalneste in mod regulat cu clientii potentiali si clientii in lunile de vara, atunci puteti ajusta numarul de inchirieri corporative din flota pentru a satisface aceasta cerere. In schimb, daca aveti perioade mai linistite, atunci puteti reduce flota.

Acest lucru nu numai ca va ajuta sa va eficientizati operatiunile, ci si sa va imbunatatiti fluxul de numerar.

Cand incheiati un contract de inchiriere corporativa, indiferent daca este pe termen scurt sau lung, stiti ca vehiculele vor avea un istoric complet de service si intretinere.

Avantajul suplimentar al alegerii unei inchirieri corporative in locul achizitionarii unui vehicul pentru flota il reprezinta economiile semnificative pe care le poate include. Acestea includ economisirea costurilor operationale, economisirea timpului de nefunctionare neplanificat al flotei si economisirea timpului in cazul administrarii inutile.

Compania de inchiriere se va ocupa de programarea intretinerii, deci nu este necesar. Daca face parte din acordul vostru, este posibil sa primiti si o masina de curtoazie, in cazul in care una dintre masini se defecteaza.

Fie ca aveti nevoie de vehicule frigorifice pentru evenimente de catering corporative sau de inchirieri in strainatate pentru extinderea planificata a afacerii, companiile de inchirieri auto corporative au la dispozitie o gama larga de vehicule.

In acelasi timp, orice vehicul ales pentru flota  se bazeaza pe cerintele companiei voastre specifice. De exemplu, daca angajati personal pe baza de proba, dar totusi trebuie sa conduca in diferite locatii, atunci este ideal sa inchiriati o masina corporativa.

Vehiculul poate fi inchiriat pentru oricat timp aveti nevoie de el, chiar daca este doar pentru durata contractului angajatului. Acest lucru va ajuta sa va gestionati fluxul de numerar, asigurandu-va totusi ca afacerea functioneaza fara probleme.

La fel ca in orice afacere, costurile generale si costurile operationale trebuie monitorizate, mai ales cand vine vorba de flota de masini.

Am atins deja cerintele de inchiriere specifice sezonului, dar este important sa ne amintim ca inchirierea de masini corporative va poate ajuta sa reduceti costurile totale ale flotei si in alte moduri. Acestea includ:

-O gama de vehicule moderne si economice, reducand cheltuielile de combustibil;

-Masinile de inchiriat pot fi folosite ca actiuni auto, reducand costurile flotei;

-Intretinere completa, reducand implicatiile de cost ale perioadelor de nefunctionare neplanificate;

-Sunt disponibile optiuni de livrare, reducand timpul de calatorie si costurile pentru personalul vostru.

Flotele pot fi marite sau micsorate, in functie de nevoile voastre.

La fel ca in orice afacere, costurile generale si costurile operationale trebuie monitorizate, mai ales cand vine vorba de flota.

Am atins deja cerintele de inchiriere specifice sezonului, dar este important sa ne amintim ca inchirierea de masini corporative va poate ajuta sa reduceti costurile totale ale flotei si in alte moduri. Acestea includ:

-O gama de vehicule moderne si economice, reducand cheltuielile de combustibil;

-Masinile de inchiriat pot fi folosite ca actiuni auto, reducand costurile flotei.