Sunday, 27 November, 2022

Despre onorarii platite pentru angajarea unui avocat specializat in apararea drepturilor omului


Avocatii specializati in apararea drepturilor omului sunt din ce in ce mai solicitati pentru ca a crescut numarul de cazuri de incalcare a drepturilor omului. Omul, inca din momentul in care se naste se bucura de niste drepturi fundamentale, drepturi care nu pot fi incalcate de catre nimeni. Dreptul la viata, la educatie, la hrana sau dreptul la munca sunt doar cateva dintre drepturile fundamentale de care beneficiaza orice persoana indiferent de sex, educatie, etnie, religie, dizabilitate, etc. Cu toate ca drepturile fundamentale ale omului sunt foarte bine descrise si acceptate de catre toate tarile democratice inca exista multe situatii in care aceste drepturi sunt incalcate. Instantele de judecata nationale ar trebui sa rezolve astfel de probleme insa din varii motive se intampla destul de des ca instantele de judecata sa nu faca dreptate in cazurile in care sunt incalcate drepturile omului. Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multe persoane apeleaza la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Aceasta este institutia internationala care de zeci de ani vegheaza la respectarea drepturilor omului. Pentru ca un caz de incalcare a drepturilor omului sa ajunga pe masa judecatorilor care lucreaza in cadrul acestei institutii este necesara parcurgerea unui proces. Epuizarea tuturor cailor de judecata din tara noastra dar si apelarea la serviciul juridic oferit de catre un avocat specializat in apararea drepturilor omului sunt cele mai importante conditii care trebuie indeplinite pentru ca, cazul sa ajunga in atentia judecatorilor CEDO.

Cat trebuie platit pentru angajarea unui avocat care sa sustina cazul in fata judecatorilor CEDO?

Circula foarte multe legende despre avocatii care sunt specializati in apararea drepturilor omului, faptul ca acestia percep onorarii exorbitante fiind una dintre legendele care circula. Aceasta poveste nu este adevarata pentru ca onorariile solicitate de catre cei mai priceputi avocati care activeaza in cadrul acestui domeniu de activitate sunt mai mult decat accesibile oricarei persoane care necesita un astfel de serviciu. Casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu este un exemplu foarte bun in acest sens. Datorita rezultatelor inregistrate de-a lungul anilor aceasta casa de avocatura este una dintre cele mai eficiente solutii la care trebuie apelat pentru a putea rezolva problema cauzata de catre incalcarea drepturilor omului. Pentru ca intrebarea din subtitlul acestui articol se afla pe buzele multora dintre persoanele care solicita ajutor specializat pentru rezolvarea cazurilor de incalcare a drepturilor omului, iata care sunt onorariile solicitate de catre una dintre cele mai prestigioase case de avocatura din tara noastra, si anume casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu:

  • Onorariul orar este in valoare de 80 de euro. Acest onorariu este platit de catre clientii care au beneficiat de munca juridica depusa de catre avocati pe parcursul unei ore.
  • Onorariul forfetar. Acest tip de onorariu include toate costurile care sunt solicitate de catre avocatii care desfasoara activitatile juridice necesare pentru a putea rezolva in cele mai bune conditii cazul. Valoarea acestui tip de onorariu se poate plati anticipat sau la o data stabilita de comun acord.
  • Onorariu de succes. Pentru ca avocatul sa fie cat mai interesat si motivat in ceea ce priveste rezolvarea cu succes a cazului exista situatii in care se percepe si un onorariu de succes. Acesta nu are de-a face cu celelalte tipuri de onorarii cerute. Se plateste la finalul cazului si doar in conditiile in care cazul a fost rezolvat cu succes.
  • Onorariu sub forma de abonament. Pentru ca exista persoane care lunar necesita servicii juridice firma de avocatura vine in intampinarea acestora cu urmatoarele oferte:
  1. 250 euro pe luna pentru consultanta juridica simpla.
  2. 350 euro pe luna pentru consultanta juridica, intocmirea de acte aditionale, infintari societati comerciale, realizarea somatiilor de plata sau realizarea diverselor servicii care trebuie desfasurate in ceea ce priveste Registrul Comertului.
  3. 750 euro pe luna pentru consultanta juridica, negocieri, realizarea somatiilor de plata sau concilieri.

Toate aceste onorarii sunt reglementate de catre legea nr 51/1995. Cu toate ca plata acestor onorarii nu garanteaza obtinerea succesului este clar ca apeland la o casa de avocatura foarte cunoscuta, asa cum este casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu, cresc vertiginos sansele de a obtine rezultatul mult dorit.

Casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu este garantul apararii drepturilor omului

Apararea drepturilor omului este un domeniu de activitate foarte important pentru bunul mers al activitatilor din cadrul societatii in care traim. Fara ca in cadrul acestui domeniu de activitate sa lucreze oameni specializati ar avea loc foarte multe abuzuri in ceea ce priveste drepturile omului. Din fericire pentru noi, in cadrul mediului juridic lucreaza si avocati care sunt specializati in apararea drepturilor omului. Unii dintre acestia au rezultate exceptionale in lupta pe care o desfasoara pentru apararea drepturilor omului. Portofoliul de realizari al celor care lucreaza in cadrul casei de avocatura Grigoriu&Grigoriu este un exemplu foarte bun in acest sens. Datorita performantelor profesionale inregistrate de-a lungul anilor dar si interesului acordat pentru solutionarea celor mai complexe probleme aparute din momentul incalcarii unor drepturi fundamentale, avocatii care lucreaza in cadrul acestei case de avocatura au transformat casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu intr-una din cele mai apreciate case de avocatura. Acest lucru se poate observa din numarul foarte mare de clienti care apeleaza la serviciile oferite de catre cei care lucreaza in cadrul casei dar si din complexitatea cazurilor cu care acestia se confrunta. Indiferent de problema juridica intampinata de catre avocatii acestei case de avocatura se face tot ceea ce este posibil din punct de vedere juridic pentru ca rezultatul sa faca dreptate tuturor celor implicati in caz.