Saturday, 20 July, 2024

Dispozitive de ridicare: Platforme cu role, cricuri hidraulice profesionale si sasiuri de transport


Daca ai nevoie sa ridici sau sa transporti greutati mari, cu siguranta ai nevoie de dispozitive de ridicare special concepute pentru a face acest lucru cu usurinta si in siguranta.

Platforme cu Role

Platformele cu role de transport sunt utilizate pentru a muta obiecte mari si grele de pe o parte a spatiului de lucru la alta, fara a fi necesar sa ridicati obiectul in sine. Acestea sunt proiectate pentru a rula pe o suprafata plana, cum ar fi o podea sau o rampa, si au o capacitate de incarcare foarte mare.

Cum functioneaza?

Majoritatea acestor platforme cu role sunt compuse dintr-o baza solida si role puternice, care se deplaseaza cu usurinta pe suprafata plana. Acestea sunt construite pentru a fi stabile si puternice, astfel incat sa poata suporta greutati de pana la cateva tone. Unele platforme cu role sunt alimentate electric, in timp ce altele sunt impinse manual.

 

Cand sunt utilizate?

Sunt folosite pentru a muta obiecte mari si grele, cum ar fi masini sau echipamente grele, in spatiile de lucru. Ele sunt utile pentru a muta obiectele pe distante lungi, fara a fi necesar sa ridicati obiectul sau sa-l carati. Acestea sunt frecvent utilizate in fabrici si depozite, dar pot fi folosite oriunde este nevoie sa se transporte obiecte grele si voluminoase.

 

Cricuri Hidraulice Profesionale

Aceste dispozitive de ridicare puternice se regasesc sub denumirea de cricuri hidraulice profesionale datorita capacitatilor foarte mari de ridicare ( aprox. 20 tone). Acestea functioneaza pe baza principiului hidraulic.

 

Cum functioneaza ?

Sunt compuse dintr-o pompa hidraulica, un cilindru hidraulic si un sistem de control. Cand se apasa pe pedala de control, pompa hidraulica pompeaza fluid hidraulic in cilindrul hidraulic, care actioneaza pistonul. Ridica obiectul atasat la cric cu ajutorul unui lant sau un cablu.

 

Cand sunt utilizate?

Folosite adesea pentru a ridica obiecte mari si grele, cum ar fi motoare sau alte componente mari din echipamente. Acestea sunt de obicei utilizate in fabrici si depozite, dar pot fi utile oriunde este necesar sa se ridice obiecte grele.

 

Sasiuri de Transport

Sasiurile de transport sunt proiectate pentru a transporta obiecte grele si voluminoase dintr-un loc in altul, fara a fi necesar sa le ridici. Acestea sunt construite cu un cadru solid si roti puternice, care se potrivesc cu suprafata plana pe care se deplaseaza.

 

Cum functioneaza?

Sasiurile de transport au roti puternice care se potrivesc cu suprafata plana pe care se deplaseaza. Acestea pot fi alimentate manual sau electric si sunt construite pentru a fi stabile si puternice, astfel incat sa poata suporta greutati mari. Sasiurile de transport pot fi proiectate pentru a fi utilizate pe suprafete plate sau pe teren accidentat.

 

Cand sunt utilizate?

Sasiurile de transport sunt utile atunci cand trebuie sa muti obiecte grele si voluminoase de la un loc la altul. Acestea sunt frecvent utilizate in depozite, fabrici si alte medii industriale, dar pot fi utilizate si in alte locuri, cum ar fi constructii sau evenimente mari.

 

Unde poti gasi o gama completa pentru toate aceastea?

La UtilajExpert.ro, ai garantia ca vei gasi unele dintre cele mai bune dispozitive de ridicare de pe piata.

Produsele sunt de cea mai buna calitate si sunt selectate cu grija pentru a asigura siguranta si performanta ridicarii. In plus, UtilajExpert.ro ofera garantie si suport tehnic, astfel incat sa te poti bucura de achizitia ta pentru multi ani.

Indiferent daca esti profesionist sau pasionat de reparatii auto, UtilajExpert.ro este locul perfect pentru a-ti gasi dispozitivele de ridicare de care ai nevoie. Asadar, cumpara cu incredere de la UtilajExpert.ro si vei fi multumit de achizitia ta.

Dispozitivele de ridicare, cum ar fi platformele cu role, cricurile hidraulice profesionale si sasiurile de transport, sunt esentiale pentru a muta si a ridica obiecte grele si voluminoase cu usurinta si siguranta. Fiecare dispozitiv este proiectat pentru a face un anumit tip de munca, asa ca este important sa alegeti dispozitivul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.