Saturday, 20 July, 2024

Este avantajos sa cumperi apartamente noi Craiova


Locuintele noi la cheie sunt probabil cea mai buna investitie pe care o pot face romanii. Acestea nu sunt numai locuinte sigure si avantajoase, ci reprezinta si o investitie de termen lung. Cartierul President Residence  ofera  apartamente noi Craiova la preturi avantajoase pentru oricine.

Craiova este cel mai mare oras din Sud Vestul Romaniei si se incadreaza in topul primelor 10 orase din Romania ca dimensiuni, frumusete, posibilitati financiare si siguranta. Craiova este un loc foarte frumos pentru cei care apreciaza valorile traditionale, mancarea buna, fotbalul si desigur este si orasul pasionatilor de shopping. Presidence Residence este situat foarte aproape de cel mai mare complex comercial de cumparaturi din Craiova, Mall-ul Electroputere.

Cumpararea unei locuinte poate fi o sarcina descurajanta. In calitate de cumparator pentru prima data, s-ar putea sa va preocupati in permanenta cu privire la ce fel de casa este cea mai potrivita pentru  voi- este o casa unifamiliala pe care o construiti singuri sau sunteti mai dispusi sa cumparati de la o companie de dezvoltatori? In Craiova, tendintele recente arata o inclinatie spre cumpararea de apartamente. Proprietatile apartamentelor au mai multe versatilitati, caracteristici si facilitati care le fac o optiune imobiliara profitabila.

Cele mai renumite companii de dezvoltatori din Craiova precum Presidence Residence construiesc complexe de apartamente in zone bine dezvoltate, care ofera in apropiere diverse facilitati educationale, medicale si recreative. De asemenea, faciliteaza naveta in cazul in care nu detineti o masina cu statiile de autobuz din apropiere. Puteti alege sa va asezati fie intr-o locatie plina de agitatie a orasului, fie intr-o zona rezidentiala calma si linistita, in functie de preferinte.

In proprietatile imobiliare recente, caracteristicile apartamentelor nu numai ca includ accesorii de lux, obiecte sanitare importate, ci includ si facilitati de recreere, cum ar fi spatiu de gimnastica, piscina, loc de joaca, sala comunitara etc. Acest lucru face ca locuirea intr-un apartament sa fie confortabila si comoda, deoarece nu trebuie sa iesiti din casa pentru a va bucura de toate aceste facilitati.

Siguranta generala intr-un complex de apartamente este sporita in comparatie cu locuintele individuale, deoarece o comunitate locuieste in aceeasi cladire. Aveti vecini care locuiesc langa voi si va vor ajuta in caz de urgenta. Proprietatile de tip apartament sunt echipate, de asemenea, cu masuri de securitate, cum ar fi asigurarea protectiei, monitorizarea CCTV, imprejmuirea cu sarma ghimpata peste peretele limita etc. Deci, atunci cand plecati in vacanta sau aveti copii care se joaca la parter, nu sunteti atat de ingrijorati de problema sigurantei.

Proprietatile apartamentelor ofera multa versatilitate pentru a se potrivi stilului de viata. De exemplu, puteti alege dintr-o varietate de dimensiuni de apartamente, planuri de etaj etc. Daca aveti o familie mica si doriti o comunitate linistita, atunci apartamentele cu o singura unitate pot fi alegerea ideala sau daca aveti o familie numeroasa, atunci puteti cauta apartamente de lux care pot avea peste 500 de metri patrati, cu 4 sau 5 dormitoare. Unele companii de dezvoltatori permit, de asemenea, proiectarea personalizata a locuintei voastre.

Cand locuiti intr-un apartament, aveti ocazia sa creati relatii de lunga durata, semnificative nu numai cu familia, ci si cu vecinii. Relatiile stranse si prieteniile se pot forma cu usurinta pe masura ce va intalniti frecvent in complexul de apartamente. Puteti consulta, de asemenea, acest articol despre cum sa va intelegeti cu vecinii daca aveti nevoie de sfaturi despre o locuinta pasnica.

Desi cumpararea unui apartament este o decizie de investitie enorma, pe termen lung, va economiseste bani, deoarece nu trebuie sa traiti din chirie pentru eternitate. De asemenea, actioneaza ca o economie fortata atunci cand trebuie sa platiti ipotecile lunare. Cumpararea unei locuinte va permite sa deveniti un planificator financiar inteligent, astfel incat sa va puteti concentra asupra altor planuri financiare din viata, cum ar fi fondul de pensionare, fondul de facultate pentru copii etc.

Apartamentele ofera un punct de intrare accesibil investitorilor pentru prima data. Cheltuielile mai mici inseamna mai putine riscuri si mai multe optiuni de investitii. De asemenea, ofera investitorilor carora li se incaseaza posibilitatea de a cumpara mai multe apartamente, permitandu-le sa creeze un portofoliu diversificat si sa isi raspandeasca riscul.

Apartamentele sunt, de asemenea, populare pentru o gama larga de cumparatori – pentru cumparatorii pentru prima data, cei care vor sa se mute si alti investitori. Deci, atunci cand este timpul sa va vindeti investitia, publicul de cumparatori este mai mare, oferindu-va mai multe oportunitati de a face apel la piata de consum, ceea ce creeaza concurenta pentru proprietatea  si creste pretul.

Un alt avantaj al detinerii unei unitati este ca toata lumea imparte costul reparatiilor cladirii, intretinerii si asigurarii cladirii. Retineti ca, cu cat aveti mai multe facilitati pe care le are cladirea cu atat sunt mai mari taxele. Dar, odata cu aceasta, vine si un potential mai mare pentru o valoare viitoare mai mare si posibilitatea de a va creste chiria.

Atunci cand se iau in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament fata de o casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate absoluta. Locuirea intr-o cladire cu mai multe unitati ofera o securitate suplimentara pe care nu o puteti gasi intr-o casa.

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un beneficiu imens pentru siguranta. Sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca pare ceva iesit din comun si pot avea timp suplimentar pentru a contacta autoritatile.

Caracteristicile sporite de siguranta fac ca locuinta in apartament sa fie perfecta pentru cei care locuiesc singuri, familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca.