Saturday, 26 November, 2022

Firma contabilitate in buzunarul tau – ce servicii asigura aceasta?  


 

Este anul 2021. Un singur obiect din buzunarul tau te poate tine la curent cu tot ce se intampla in lume. Dar asta nu e totul. Daca esti un antreprenor, cu experienta sau fara, acel obiect iti poate fi chiar si mai mult de folos, anume printr-o firma contabilitate online. Desigur, online este cuvantul cheie aici.

Totusi, tine minte ca nu orice buzunar echipat cu un smartphone este capabil de asemenea lucruri. Trebuie, mai intai, sa contactezi o astfel de firma – dar fii sigur ca o alegi pe cea mai buna de pe piata. In cele ce urmeaza, vei afla ce servicii ar trebui aceasta sa ofere!

Rapoarte de management – cum le ofera o firma contabilitate moderna?

Pentru multi, contabilitatea este un domeniu abstract din care doar numerele pot fi intelese. Ei bine, o firma de contabilitate moderna te poate ajuta sa intelegi veniturile, cheltuielile, facturile si profitul mai usor.

Din moment ce rapoartele de management continand asemena informatii iti vor fi livrate online, este esential ca o firma contabilitate moderna sa le expuna pe limba antreprenorilor.

Rapoarte contabile complete si usor accesibile

Online totul este mai simplu – poti spune adio dosarelor care se aduna in arhiva ta. O firma moderna de contabilitate iti poate pune la dispozitie o arhiva electronica cu toate documentele aferente contabilitatii afacerii tale. Evident, firma contabilitate din buzunarul tau iti ofera acces nelimitat la rapoartele tale contabile si nu numai.

Facturare online – accesibilitate si eficienta

Unele firme, in special cele care ofera servicii complete de contabiliate online, vin cu propriul soft de facturare, pentru un plus de accesibilitate. O astfel de firma contabilitate este Keez, care iti pune la dispozitie, direct prin platforma lor, contabilizarea imediata a facturilor platite prin soft-ul lor.

Consultanta si reprezentare – firma are grija de client

In cazul unui control de orice tip, firma de contabilitate aleasa de tine ar trebui sa iti poata oferi atat consultanta, cat si reprezentare. Mai mult decat atat, nu este recomandata colaborarea cu o firma care nu are inclus in abonamentul sau lunar un serviciu de consultanta!

O asemenea firma nu trebuie doar sa iti prezinte contabilitatea afacerii tale, ci si sa fie disponibila in caz de nelamuriri sau urgente.

Angajati experti – o caracteristica obligatorie

O firma contabilitate are de-a face cu o sumedenie de clienti, toti din domenii diferite de activitate. Asadar, angajatii acesteia trebuie sa fie experti in ceea ce fac si capabili de a se adapta oricarui tip de afacere.

Platforma online de contabilitate Keez are in componenta sa peste 20 de experti contabili CECCAR. Acestia iti pot oferi servicii de contabilitate complete, pot depune declaratii pentru tine si mentin relatia cu ITM si Revisal de asemenea.

Concluzie

O firma de contabilitate care incape intr-un buzunar, daca putem spune asa, nu trebuie sa aiba dezavantaje din punct de vedere al serviciilor oferite. Chiar daca activitatea acesteia se desfasoara in permenanta online, aceasta nu ar trebui sa fie inferioara unei firme de contabilitate conventionale.

O luna alaturi de Keez iti va demonstra ca, in timpurile noastre, o firma de contabilitate online este superioara din toate punctele de vedere!