Saturday, 26 November, 2022

Firma OVB Romania iti pune la dispozitie asigurari avantajoase


OVB a facut si face istorie in intreaga lume la capitolul asigurari avantajoase. De aproape 50 de ani are milioane de clienti multumiti in lume si 100 de parteneri puternici, iar toate acestea ii permit sa fie aiba grija de banii clientilor si sa ii sporeasca.

Sumele se colecteaza lunar si sunt investite in afaceri foarte profitabile, de aceea clientii nu stau pe ganduri, cand isi fac asigurari de orice fel. La banii care se strang se adauga dobanda si beneficiile, astfel incat la termenul prevazut in asigurare, suma se poate dubla-tripla, iar clientul este mai mult decat multumit. Nicio alta firma nu garanteaza administrarea banilor cu aceeasi pricepere, cum o face OVB de zeci de ani.

In prezent, firma OVB Romania ne asigura si noua posibilitatea de a avea un viitor sigur din punct de vedere financiar, dupa ce timp de o jumatate de secol le-a asigurat acest privilegiu cetatenilor din spatiul european.

In actualul context social nesigur, oamenii ar trebui sa fie prevazatori si sa se asigura din timp. In jurul nostru se intampla multe lucruri.

Trebuie sa fim optimisti si pozitivi, dar nu putem sa nu fim realisti si sa nu ne dam seama de toate pericolele care ne afecteaza pe noi si bunurile si veniturile noastre!

De la aparitia Covidului 19  pe scena lumii, totul s-a schimbat. Virusul a demonstrat cat de vulnerabili suntem din toate punctele de vedere: al sanatatii si al resurselor financiare. Zilele acestea am aflat ca doua localitati din Romania au intrat in carantina. Multi oameni se declarau complet nemultumiti, fiindca nu puteau sa mearga la serviciu si se temeau sa nu fie concediati.

Altii se tem sa nu se imbolnaveasca. Salariatii au asigurare medicala platita de catre angajator, dar din pacate, exista multi oameni neasigurati. Alegerea inteleapta ar fi: asigurarea de sanatate mediata de la OVB, fiindca ea ofera un pachet intreg de supravietuire posesorului:

  1. O suma lunara care sa permita subzistenta in perioada in care boala afecteaza capacitatea de munca. Esti bolnav si nu poti sa mai lucrezi, dar nevoia de bani este mai mare in perioada aceea, fiindca ai nevoie de ingrijiri, de interventii speciale si de tratament foarte scump. Suma aceea te ajuta sa nu devii o povara pentru familie si sa iti poti cumpara painea cea de toate zilele.
  2. Ai acces la aparatele speciale de testare si la analize pentru care in spitalele de stat se sta la coada pe o lista de asteptare pana la 2 luni.
  3. Esti primit la cele mai bune clinici private, unde vei fi operat sau tratat de cei mai buni specialisti din tara ai momentului.

Iata cat de multe beneficii iti aduce aceasta asigurare. Dar expertii OVB se gandesc si la locuinta ta si la pensia pe care o vei lua la sfarsitul vietii.

Toate acestea sunt lucruri foarte importante: locuinta in care stam si care ne fereste de intemperii, banii pe care trebuie sa ii economisim pentru zilele grele ale batranetii.

Si casa noastra este la fel de fragila, mai ales ca este supusa atator socuri generate de vanturi puternice, de caderi masive de zapada, de inundatii si de fulgere.

In orice moment se poate produce un scurtcircuit care declanseaza un incendiu devastator. Nu avem voie sa spunem ca avem atat de multe cheltuieli si nu mai putem pune un ban bine pentru casa, fiindca exista asigurari de locuinta si suma pe care o viram pentru asigurare nu se cunoaste.

Cheltuim mult mai mult pe lucrurile care ne plac enorm si la care putem renunta, dar nu luam in calcul ceea ce este indispensabil. Casa, sanatatea, pensia decenta sunt aspecte la care trebuie sa se gandeasca orice roman si sa ia hotararea care se impune. Nu putem astepta exclusiv la ceea ce ne poate oferi statul. Daca luam in calcul sanatatea, constatam ca spitalele de stat sunt rezervate in acest moment pacientilor cu COVID 19 si chiar daca ar fi posibila o internare pentru rezolvarea altor probleme medicale, oamenii manifesta retinere.

Cu o asigurare de sanatate, poti fi internat la cele mai bune clinici private din tara cu care firma de asigurari are contract.

Poate ca nu este timpul sa blamam spitalele de stat, atata timp cat nu am actionat in paralel sa fim interesati de sanatatea noastra.

Sa  nu iti faci o asigurare de sanatate sau de locuinta, acum cand avem mediatori de asigurari atat de buni este ca si cum ai astepta ca statul sa iti asigure totul.

Un gospodar prevazator dezvolta noi surse de castig in afara salariului, isi face o gradina din care sa manance fructe si legume proaspete, creste un animal pentru carne.

Din fericire pentru noi, romanii, avem acces la aceste produse care masoara gradul de prevedere al fiecarui om si in acest mod putem completa pensia de la stat cu o pensie facultativa.

Acesta este o modalitate sigura de a strange bani, fiindca a fost verificata de aproape 50 de ani in tarile dezvoltate ale lumii si de 15 ani si in tara noastra.

OVB Romania rezista prin ceea ce ofera clientilor sai si prin partenerii puternici pe care ii are in lumea intreaga.

In concluzie, profitati de existenta firmei OVB Romania si asigurati-va viitorul, dovedind prudenta maxima! Nu putem anticipa fenomenele viitoare, dar ne putem pune la adapost cu asigurarile eficiente mediate de expertii financiari ai firmei prezentate mai sus.

Fara bani, oricat ar fi de valoros un om, nu poate realiza nimic, de aceea asigurati-va ca veti avea banii vostri la batranete!