Saturday, 20 July, 2024

Florariamobila executa la comanda aranjamente unice


Exista o florarie online Bucuresti capabila sa livreze buchete de flori perfecte prin frumusetea si parfumul lor in doua ore.

Romanticii daruitori de flori trebuie sa stie acest amanunt si sa intre de acasa pe site-ul acestei florarii care realizeaza aranjamente unice si sa salveze situatia cand au uitat de o aniversare importanta sau nu au avut timp sa cumpere flori.

In functie de anotimp, exista buchetul zilei, aranjament de sezon, care va fi apreciat la adevarata sa valoare. In prezent, sunt la mare cautare aranjamentele de iarna si coronitele de Craciun.

Din fericire pentru cei care obisnuiesc sa ofere flori, ei pot comanda de la domiciliu sau de la birou buchete flori online seducator de frumoase.

In functie de gustul celui care daruieste flori si al celui care le primeste, pe site exista urmatoarele categorii de produse:

-flori in cutie. Cutiile sunt albe, negre sau roz, dar si aurii. Avantajul este ca fiind prevazute cu burete umed, aranjamentele rezista mult mai mult.  ARANJAMENT ORHIDEE VANDA este de lux si costa 599 de lei, fiind la reducere. Pretul initial al acestei cutii a fost de 635 de lei. Orhideele au foast florile favorite ale multor sotii de presedinti de tara.

-buchete de flori mixte sau buchete de trandafiri, de frezii si de lalele. Intotdeauna foarte cautat este buchetul zilei, realizat din flori de sezon cu decoratiuni potrivite.

-aranjamente. La aceasta categorie exista aranjamente florale si tematice. Cele florale sunt construite in jurul unei flori care are rolul de nucleu, fiind pusa in valoare de plantele decorative. Coroanele de Craciun sunt atent lucrate din crengi naturale de brad si diferite accesorii. Cele din felii de lamaie sau de portocala si scortisoara emana un parfum placut in casa, intretinand atmosfera de sarbatoare. Bucati de citrice contin si buchetele de trandafiri realizate pentru iarna, fiind impodobite si cu globulete aurii sau argintii.

-flori sau aranjamente pentru evenimente. Toate evenimentele sunt reprezentate pe site-ul florariei, adica pot fi comandate flori pentru botez, flori pentru cununie, flori pentru nunta si flori funerare.

Existenta acestei florarii scuteste cumparatorul de efort, nemaifiind obligat sa plece de acasa in cautarea unei coroane sau a unui buchet de flori pentru aniversarea unei persoane dragi.

-exista si flori atent selectionate pentru ocazii: 1 si 8 Martie, Ziua Indragostitilor, onomastica.

-cadouri. Produsele de aici sunt de o finete iesita din comun. De la aceasta categorie se pot comanda: cesti fine cu farfuriute din portelan pentru ceai sau pentru cafea, cos fructe argintat cu maner, rama foto, suport lumanare cu capac din argint carafa argintata cu flori.

-buchete simple si elegante prin simplitatea lor. 19 trandafiri roz, 15 lalele mov, 19 trandafiri rosii, buchete de frezii albe sau colorate si de irisi vor fi primite cu placere si vor fi alese tinandu-se cont de preferintele pentru o anumita floare.

Floraria online prezentata mai sus este o adevarata simfonie de culori si de parfumuri. Trandafirii rosii sunt combinati cu santini de culoare verde, efectul fiind de vis.

Din aceasta florarie pleaca zilnic aranjamente unice in tot orasul Bucuresti, iar persoanele care le primesc sunt in culmea fericirii.