Saturday, 13 April, 2024

Florărie cu renume în livrarea florilor în București


OK Flora

Când dorești să comanzi flori și să le livrezi, prima florărie cu renume în livrarea florilor în București care îți vine în minte, este probabil okflora.ro. Fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai mari florării în acest moment și evident are o reputație de renume.

Având în vedere acest lucru, okflora.ro beneficiază de recenzii polarizante de la o varietate de clienți fideli. Inutil să spunem că florăria are o gamă largă de buchete de flori care pot fi livrate în Bucureşti. De fapt, florăria oferă chiar și suveniruri personalizate sau cadouri speciale, unice și perfecte pentru a le oferi prietenilor și familiei. De la Ok Flora poți comanda livrare flori București din timp, dar dacă timpul te presează, poți chiar să comanzi un buchet de hortensii cu livrarea florilor în aceeași zi.

Buchete de hortensii

O combinație minunată de buchet de hortensii delicate și trandafiri, frezie parfumată și orhidee frumoase nu va lăsa indiferentă nicio fată.  Un buchet hortensii de nuntă, albe romantice poate fi purtat de orice mireasă. Acesta este un buchet ideal pentru celebrarea nunții clasice. Prezența în buchetul de hortensii a culorii albastre, implică decorațiuni în coafura miresei, inserții de albastru în rochia de mireasă, costumul și butoniera mirelui. De asemenea, interiorul sălii de nuntă și buchetul de mireasă, ar trebui să fie în aceeași schemă de culori.

Un buchet de hortensii cu orhidee albastre strălucitoare va arăta spectaculos în mâinile unei femei șatene și a unei brunete focoase. Compoziție cu nuanță de frezie azurie este o descoperire minunată pentru o blondă fragilă, cu păr auriu sau platinat. O combinație îndrăzneață de culori va atrage privirile admirative ale oaspeților către mireasă. Fetele cărora le place să fie în centrul atenției, pot alege o compoziție de culoare mixtă cu predominanță de orhidee violete, frezii albastre și lisianthusuri, hortensii albe ca zăpada și verde deschis. Mirese extravagante vor prefera un buchet în care hortensiile saturate de vișiniu, alternează cu albastru și violet. Punctele focale într-o astfel de compoziție sunt orhideele albastre, anturiurile roșii sau crinii violet.

Buchet hortensii pentru buchetul de mireasă

Poți comanda un buchet hortensii pentru buchetul tău de mireasă, cu livrare în București.  Un florar cu experiență va crea un buchet care nu numai că se va potrivi cu stilul nunții și aspectul miresei, dar va reflecta și lumea ei interioară. Un mono-buchet de hortensii albe sau albastre arată elegant în mâinile unei mirese tinere și timide. Compoziția se realizează prin asamblarea paralelă a plantelor cu așezare în trepte. Frumusețea unui buchet hortensii este forma rotundă clară care arată foarte romantică, chiar și fără decorațiuni suplimentare.

Inflorescențele mari de hortensie permit crearea de compoziții sub forma unui buchet rotund numit emisferă. Este bine să folosești trandafiri, anemone, lalele, care cu structura netedă a petalelor și forma ovală a mugurilor vor crea un contrast luminos împotriva petalelor ondulate ale hortensiei. Un buchet hortensii în cascadă accentuează întotdeauna feminitatea și grația. Aceasta este o versiune neobișnuit de impresionantă a buchetului, subliniind frumusețea miresei și a rochiei sale de mireasă.