Saturday, 20 July, 2024

Funerare.ro un loc al linistii depline


Cat timp tine furtuna inima se zbate infricosata in piept. Dar nu exista loc in care sa se poata ascunde cineva sa scape de para fulgerelor, de glasul baritonal al tunetelor, de imaginea pomilor care se clatina, fiindca sunt gata sa fie scosi din radacina.

Pe masura ce zbuciumul naturii se potoleste, linistea incepe sa cuprinda putin cate putin tinutul. Normalitatea se restaureaza, fiindca nu poate fi furtuna la nesfarsit.

La fel este cand moare cineva drag. Vestea declanseaza o adevarata furtuna in suflet, apartinatorul incearca sa se impotriveasca si sa nu primeasca adevarul, fiindca este violent de amar. Apoi isi da seama ca furtuna s-a produs si urmele ei au ramas si trebuie sa se linisteasca si sa faca pregatirile necesare.

Nimeni nu poate face asta in locul familiei, iar firmele de pompe funebre actioneaza numai si numai cu acordul familiei.

Funerare.ro este locul linistii depline, un loc in care apartinatorul gaseste tot ce este necesar ca inmormantarea sa se desfasoare decent.

Prima veste buna pe care o descopera apartinatorul pe site-ul firmei de pompe funebre este aceea a consultantei gratuite, oferite in spiritul empatiei si al respectului fata de defunct.

Oamenii au nevoie de sfaturi, dar sfaturile sa fie dublate de mana aceea energica de ajutor si numai Funerare.ro poate face acest lucru.

Cei 15 ani de experienta pe piata serviciilor de pompe funebre isi spun cuvantul, astfel ca toate sfaturile oferite in timpul consilierii au ca efect linistirea sufletului chinuit de pierderea persoanei dragi.

Sfaturile si promisiunile de aur pe care le gaseste pe site vizitatorul firmei de servicii funerare sunt:

  1. Alegerea sicriului sa fie facuta cu responsabilitate si cu maxima generozitate, fiindca face parte din ultimele daruri pe care familia le face apartinatorului inainte de plecarea de pe pamant. Firmele de pompe funebre de top ofera apartinatorilor sansa de a alege sicrie de lux sau sicrie elegante si rezistente, complet echipate prin care sa se vada bunul gust si respectul fata de defunct.
  2. Mancarea din pachetele si meniul de la parastas sa fie ales ca si cum apartinatorul ar trebui sa le manance in memoria celui drag. Nu se pune orice in pachet, sa para cat mai voluminos, ci alimente bune la gust, avand termenul de garantie valabil.
  3. Florile nu pot lipsi. Trebuie sa fie frumoase, parfumate, placute la vedere sa aduca si ele linistea de care este nevoie in asemenea situatii. Florile, sicriul, pachetele de mancare oglindesc iubirea si grija pe care o au apartinatorii atat fata de defunct, dar si fata de cei care sunt prezenti intr-o casa plina de jale, sa arate ca le pasa.
  4. Tanatopraxia si cosmetica funerara sunt manopere care ar trebui solicitate pentru fiecare decedat in parte. Efectele mortii pot fi sterse prin diferite tehnici si produse, iar ultima imagine a decedatului nu trebuie nici sa sperie, nici sa straneasca mila. Sunt frumosi decedatii care parca dorm netulburati si parca zambesc in somn. Daca stiinta a facut aceste descoperiti, de ce sa mai fie paloare pe chipul unui decedat, umflaturi si cearcane in jurul ochilor?
  5. Transportul funerar trebuie sa fie conform normelor europene, chiar si in cel mai indepartat si izolat sat.
  6. Manipularea decedatului in sicriu sau fara acesta se impune sa fie facuta de profesionisti, pentru a se evitat apelarea la cei care au venit sa asiste la ceremonie. Uneori, oamenii care au fost rugati sa ia trupul lipsit de viata si sa il mute dintr-un loc in altul sau sa scoata sicriul afara din casa raman marcati pe viata.

Firmele de top care ofera servicii funerare complete au magazin si cataloage de produse funerare, iar apartinatorii au libertatea de a alege tot ce este mai frumos pentru cel drag.

Catalogul online al firmei Funerare.ro contine urmatoarele rubrici:

-coroane si aranjamente florale

-servicii funerare

-sicrie si accesorii.

Coroanele care se pot comanda sunt bine lucrate, din trandafiri naturali albi, rosii sau combinati si din crizanteme.

Toate cele trei coroane sunt frumoase-frumoase si merita daruite celor dragi care pleaca pentru totdeauna. Primele doua sunt in forma de lacrima, a treia in forma de inima.

Preturile serviciilor funerare sunt afisate pe site defalcat ca apartinatorul sa stie cat costa fiecare serviciu in parte.

Impreuna, ele alcatuiesc pachetul funerar de lux si fiecare muritor merita o ceremonie notabila la plecarea din aceasta lume.

Livrarea pachetelor cu mancare costa 150 de lei. Nu este vorba de o simpla aducere a alimentelor, ci de responsabilitate, de transportul acestora in conditii de maxima igiena si cat mai atent ca nimic sa nu se farame sau sa se sparga.

Cosmetizarea fetei costa 200 de lei, iar rezervarea unui loc in camera frigorifica 250 de lei. Aceasta firma dispune de specialist care poate elibera certificatul de constatare a decesului ca familia sa nu mai fac un drum la medicul de familie si in acelasi timp sa se poata face imbalsamarea.

300 de lei costa toaletarea si imbracarea decedatului, 350 de lei imbalsamarea, tanatopraxia 750 de lei, iar transportul funerar local 500 de lei.

Personalul firmei are experienta si in organizarea parastaselor.

Intreaga organigrama a unei inmormantari se afla acolo, pe site si apartinatorii se vor linisti, alegand ce este mai bun pentru cei dragi.

Viata unui om valoreaza enorm, de aceea trebuie sa ii pretuim pe cei dragi cat sunt in viata, dar si cand acestia se sting.

Pentru oamenii dragi nimic nu este prea scump si suna linistitor ca exista o firma care se implica total in organizarea inmormantarii.