Sunday, 14 April, 2024

Halate medicale pentru fiecare sezon


Sortimentul de halate medicale pentru fiecare sezon este foarte divers, atât în croială și material, cât și în culori. Colecția de halate medicale din magazinul online Drinuniforma include modele pentru cele mai sofisticate gusturi, pe care le poți schimba în fiecare sezon, ținând cont de tendințele modei.

Tipurile de uniforme medicale sunt îmbogățite cu elemente care conferă confort și protecție maximă. La fabricarea halatelor medicale, se folosesc țesături de producție internă și străină cu impregnare hidrofugă împotriva pătrunderii sângelui și a substanțelor în țesătură. Astfel de uniforme medicale respectă pe deplin cerințele moderne pentru îmbrăcămintea medicală, adică rezistă la fierbere, autoclavare, nu se micșorează, nu se decolorează.

Halate medicale – Accesorii

La halate medicale, se pune accentul pe accesorii – butoane, fermoare etc. Durata de utilizare a unui astfel de halat, este de până la 5 ani. Dezvoltarea costumelor chirurgicale și a halatelor medicale se realizează ținând cont de sfatul medicilor de frunte, precum și de toate cerințele lor, realizând teste constante în centre medicale. De asemenea, astăzi au fost îndepărtate culorile standard, monotone din instituțiile medicale, și a fost creat un mediu de acasă, care ameliorează stresul pacienților.

Astăzi, halatele medicale moderne au intrat ferm în viața modernă a personalului medical. În centrele de stat și clinici private poți vedea halate medicale colorate peste tot. Astfel, nu numai tu, ca personal medical, vei fi încrezător în imaginea ta, ci și mulți dintre pacienții clinicii. Numărul mare de pacienți este o dovadă în acest sens.

Halate medicale personalizate

Au dispărut zilele în care medicii nu aveau stil în vestimentația medicală și arătau la fel ca asistenții medicali. Astăzi, chiar și la serviciu, o femeie medic ar trebui să rămână femeie, pentru a nu pierde interesul celui pe care îl iubește. De aceea, este deosebit de important ca halatul medical să fie confortabil, dar în același timp să fie elegant. Așadar, dacă ești femeie, ai ocazia să cumperi halate medicale potrivite pe corpul tău, moderne și stilate, și în același timp să arați respectabil în ele. La urma urmei, ce pacient nu dorește să-și vadă doctorul îngrijit, într-un halat medical în culori vesele.

Echipamentele moderne permit aplicarea logo-ului pe orice  halat medical pentru orice anotimp, prin diferite metode: broderie, serigrafie, transfer termic, sublimare. Halatul medical pentru orice anotimp, nu este o îmbrăcăminte de unică folosință, ci poate fi schimbat cu unul de sezon.

Halate medicale de calitate

Halatele medicale moderne nu sunt croite din țesături de calitate scăzută, fără buzunare suplimentare și cu o croială de modă veche. Halatele medicale moderne pentru fiecare sezon sunt vestimentații profesionale obișnuite, însă ți se poate garanta calitatea excelentă la prețuri accesibile și cu o selecție largă de modele și culori. Această îmbrăcăminte medicală este confecționată din materiale textile moderne care asigură menținerea proprietăților, dimensiunilor după spălare și aspectul impecabil pentru o lungă durată de viață.

Halatul medical modern pentru fiecare anotimp este îmbrăcămintea profesională a medicilor și asistenților medicali. Halatele medicale pentru fiecare anotimp au cerințe speciale pe care trebuie să le îndeplinească: trebuie să fie impermeabile, ergonomice, antistatice și ușor de dezinfectat.