Wednesday, 12 June, 2024

Iată cum să alegi florile de ziua de naștere în funcție de lună


Zilele de naștere ne oferă tuturor motivele să sărbătorim viața și ideea de a trăi pe acest Pământ!

Pentru toată lumea, zilele de naștere sunt o ocazie atât de specială încât trebuie sărbătorită într-un mod grandios. Face odiseea vieții și mai exuberantă și mai incitantă. O zi de naștere ne amintește de vremea când am intrat pe acest Pământ frumos și am început cu uimitoarea călătorie a vieții.

Și, cadourile joacă un rol semnificativ în a face această zi frumoasă și mai frumoasă. Florile sunt cele mai bune alegeri cand vine vorba de cadouri! Este destul de important să contemplați și apoi să decideți ce floare să faceți cadou unei persoane care este destul de importantă în viața ta. Interesant este că alegerea unei flori în funcție de luna nașterii persoanei este cea mai bună idee pe care să o alegeți.

Iată cum poți alege să încânți pe cineva special nu doar cu un buchet de flori, ci cu un buchet din floarea lunii sale de naștere și acesta va fi cel mai încântător cadou de până acum. Voi explica aici, ce floare este asociată cu ce lună…

1. Floarea lunii ianuarie – „Goafele”

Garoafele sunt considerate ca floarea de naștere pentru luna ianuarie și se crede că este cea mai bună opțiune pentru a face cadou oamenilor născuți în ianuarie atunci când vine vorba de flori. Frumusețea sobră, dar uimitoare, spiritul strălucitor și petalele ispititor de frumoase le fac una dintre alegerile perfecte pentru cadouri.

Simbolizează:

Garoafele sunt considerate simbolul mândriei, grației, gloriei, fascinației și divinității iubirii care țin oamenii împreună cu o legătură. Acestea pot fi dăruite vreme sub formă de buchet de flori amestecate sau puteți cadou o grămadă uimitoare de garoafe pentru a amuza destinatarul.

2. Luna februarie Flori de naștere – „Iris”

Floarea de iris este considerată floarea zilei de naștere a lunii februarie și acest lucru se datorează faptului că floarea simbolică a zeiței grecești, care este considerată și mesagerul iubirii, este Iris. Și, întrucât luna februarie este considerată luna iubirii în care se sărbătorește cea mai romantică zi a anului, Valentine Day, Iris este floarea zilei de naștere pentru februarie.

Simbolizează:

Floarea de iris simbolizează speranța, credința, pasiunea, dragostea și o prietenie prețuită! Albul și albastrul rece al iernii adânci fac din Iris florile perfecte pentru luna februarie.

3. Flori de naștere în luna martie – „Narcisa”

Narcisele sunt considerate ca floarea zilei de naștere a lunii martie! Petalele frumos luminoase și încântătoare ale narciselor ne ajută să exprimăm faptul că prezența destinatarului face ca Soarele să strălucească mereu luminos și încântător. Este modalitatea perfectă de a explica celeilalte persoane că prezența lui este importantă pentru tine.

Simbolizează:

Se crede că narcisele definesc o dragoste incomparabilă și că dăruirea acestor flori are puterea de a exprima multe dintre sentimentele inimii tale. Nimic nu poate exprima acea dragoste și grija eternă pe care acea grămadă strălucitoare și strălucitoare de narcise le poate face. Aceste flori sunt simboluri ale începutului vieții de întinerire și, prin urmare, sunt cel mai bun lucru pentru a primi primăveri.

4. Flori de naștere pentru luna aprilie – „Gerbere”

Gerbera este floarea zilei de naștere pentru luna aprilie înflorită! Se crede că gerbera este verișori apropiați ai floarea-soarelui și au petale atractive înzăpezite, care au modele strălucitoare și fermecătoare în centru. Margaretele Gerbera sunt cele mai populare dintre toate margaretele și se găsesc în diferite culori, inclusiv galben, portocaliu, alb, roz, roșu și alb.

Simbolizează:

Este caracterul vibrant al acestor flori care o face o alegere perfectă pentru reprezentarea purității, virtuții și, de asemenea, a veseliei. Aspectul și senzația Gerberei este reprezentarea perfectă a frumuseții sezonului de primăvară și a modului în care ne face să ne simțim tineri pentru totdeauna.

5. Flori de naștere în luna mai: „Crin”

Crinul este floarea oficială a zilei de naștere pentru luna mai, iar delicatețea sa și parfumul liniștitor o fac așa. Și, este acel parfum dulce, flori albe delicate, care o înscriu printre una dintre cele mai căutate flori pentru sezonul nunților și petrecerilor.

Simbolizează:

Crinii simbolizează onoarea și puritatea inimii și asta se explică în acel limbaj feeric pe care îl vorbesc aceste flori. De asemenea, aceste flori de luna mai sunt reprezentarea vie a smereniei și dulceții.

6. Luna iunie Flori de naștere – „Trandafir” sau trandafir criogenat

Trandafirul este floarea oficială a zilei de naștere pentru luna iunie și trebuie să-i cadou un buchet de trandafiri proaspăt tăiați celui care se naște în luna iunie. De asemenea, trandafirii sunt considerați cea mai populară floare și sunt alegerile cele mai preferate atunci când vine vorba de exprimarea dragostei, în special față de un partener romantic.

Simbolizează:

Trandafirul este mărturia perfectă a iubirii pure și senine, pasiunii, intensității și frumuseții din inima ta. Și se crede că zilele de naștere ale persoanelor născute în luna iunie posedă aceste calități perene frumoase și merită o grămadă de trandafiri superbi de ziua lor.