Sunday, 14 April, 2024

Idei de ipostaze de folosit in fotografiile de maternitate


Idei de ipostaze de folosit in Sedinte foto maternitate

Te pregatesti pentru sosirea bebelusului? Cautati o modalitate creativa de a va documenta umflatura pe masura ce copilul creste?

Cu mii de fotografii facute si sute de bebelusi capturati, am invatat cele mai populare ipostaze pentru fotografia de maternitate – clientii mei le iubesc!

Dar daca vii in studio sau iti fotografiezi fotografiile de maternitate chiar tu acasa, iata cateva idei de ipostaze de sarcina pe care le poti incerca in fotografiile de sarcina inainte de a veni micutul tau:

1. Fotografii cu membrii familiei

Sa ai un copil este, fara indoiala, emotionant. De aceea, atat de multi oameni decid sa ia imagini cu umflatura in crestere cu partenerul lor, alti copii sau cainele alaturi. Aceasta poate fi o modalitate frumoasa de a surprinde legatura dintre familie si va fi o experienta minunata de care va puteti aminti pentru totdeauna.

2. Mainile pe Bump

Aceasta este o pozitie extrem de populara pentru bump! Atragand atentia asupra burticii si incadrata de mainile tale si ale partenerului tau, aceasta fotografie este un clasic atemporal. Fie ca te ridici pentru a face poza sau te asezi, aceasta ipostaza este o modalitate frumoasa de a-ti prezenta aceasta etapa a sarcinii.

3. Silueta

Acest tip de ipostaza este incredibil de dramatic. Fie ca faci o poza de silueta afara, la apus, sau in casa ta, este o modalitate unica de a folosi lumina pentru a-ti surprinde denivelarea. Desigur, va trebui fie sa folositi un trepied si un cronometru pentru a captura acest tip de ipostaza, fie sa-i cereti partenerului sa o ia. Alternativ, poti folosi un fotograf profesionist (inclusiv Yours Truly!) pentru a surprinde aceasta ipostaza de sarcina – astfel incat atat tu, cat si partenerul tau sa poti fi in fotografia de sarcina. In acest fel, aveti pe cineva care sa incadreze corect imaginea, precum si sa stapaniti contrastul si iluminarea care fac cu adevarat aceasta fotografie sa iasa.

4. Recuzita, Recuzita, Recuzita!

Daca vrei sa adaugi un element suplimentar de distractie fotografiilor tale saptamanale, incearca sa folosesti o recuzita! Acestea pot fi fie papuci, blocuri de constructie, jucarii sau chiar o tabla cu numarul de luni in care va aflati in sarcina! Pentru fotografii saptamanale, ar putea fi bine sa schimbati recuzita – poate chiar sa le adaptati sezonului.

5. In picioare sau asezat?

Starea in picioare este cea mai populara alegere pentru viitoarele mamici – daca te ridici in picioare, este important sa fii relaxata si confortabila. (Intotdeauna am un scaun la indemana in studioul meu pentru mami pentru orice eventualitate!) Dar, ca idee de amestecare, de ce sa nu experimentezi cu ipostaze de sezut? Trebuie doar sa tineti cont de unghiul din care faceti imaginea pentru a va asigura ca va evidentiaza denivelarea asa cum doriti.

6. Sarut Bump

O alta alegere populara sunt fotografiile cu partenerul tau sarutandu-ti bucheta. Cand acest lucru este capturat saptamanal, cresterea abdomenului tau devine si mai clara. Este o modalitate minunata de a capta legatura dintre voi doi, poate fi atat de casual sau formal pe cat doriti – de exemplu, puteti purta un tricou simplu sau puteti sa va expuneti bucheta, sau puteti purta o rochie mai formala. – alegerea este a ta. Pentru aceasta ipostaza, poti folosi un trepied pentru a-ti aseza camera sau angaja un fotograf profesionist specializat in Sedinte foto bebelusi care sa faca aceasta fotografie pentru tine in timpul unei sedinte foto de sarcina.