Saturday, 20 July, 2024

11 Idei inovatoare de pomi de Crăciun


de raciun in familie

Cea mai minunată perioadă a anului nu este completă fără un pom de Crăciun. Un brad artificial bine amenajat poate transforma orice spațiu într-o oază magică, de sărbătoare.

Dar doar pentru că pomii de Crăciun clasici sunt întotdeauna la modă nu înseamnă că trebuie să vă mulțumiți cu un molid standard sau cu un brad Douglas. De fapt, mulți designeri și pasionați de decoruri de casă încalcă statu quo-ul și reinventează elementul esențial de sărbători. De exemplu cei de la BraziCraciun.net recomandă brazi artificiali de lux pentru a crea o atmosferă foarte frumoasă în familie.

Aceste alternative pentru pomul de Crăciun s-ar putea abate de la normă, dar sunt pregătite să adauge ceva personalitate oricărui spațiu. Doriți să vă odihniți pinul? Vedeți aceste 11 idei inovatoare de brad. De la configurații deconstruite la diverse aranjamente de obiecte sau colaje, aceste opțiuni vor oferi o mulțime de voie bună în spiritul sărbătorilor.

1 Bradul de Crăciun de tip ghirlandă

Dacă doriți să adăugați un „pom” de Crăciun în spațiul copiilor dvs., recreați forma iconică cu o ghirlandă. Această idee oferă multă veselie de vacanță – minus îngrijorarea că micuții tăi vor răsturna un copac convențional.

2 Bradul de Crăciun deconstruit

Aveți nevoie de o modalitate eficientă din punct de vedere spațial pentru a vă aduce spiritul de sărbători în casa dvs.? Pentru aceasta puteți lipi pe peretele dvs. toate elementele unui brad tradițional – ornamente, lumini și o stea.

3 Pom de Crăciun honeycomb

Anul acesta, adăugați o textură la decorațiunile de Crăciun. Puteți folosi faguri de diferite dimensiuni, culori și materiale pentru a introduce veselia. Puteți construe un brad din diverse forme handmade din hartie sau construcții origami

4 Pom de aluminiu reciclat

Se obține un efect solzos pe acest brad metalic strălucitor în formă piramidală, care este fabricat din resturi de aluminiu și are margini verde de ghirlandă. Varianta alternative poate fi făcută ca o piramidă din doze de bere împodobit cu beteală.

5 Pomul de cupru

Vă puteți baza pe nuanțe metalice pentru bradul dvs. alternativ, care este realizat cu țevi de cupru și o găleată de cupru ciocănită ca bază.

6 Pom cu fire de aur

O rețea de fire de aur întinse pe niveluri geometrice de aur creează un rafinament abstract pentru acest pom aurit.

7 Pom modernist scandinavian

Dacă încercați să vă mențineți decorul minimalist, un brad stufos poate ucide atmosfera. Anul acesta, optați pentru geometrie elegantă, precum un pom negru și înstelat în trei straturi, în formă de con.

8 Marry mirror sau pom de tip oglindă veselă

Împotriva unei oglinzi de perete, puteți așeza cărți verzi, lianți și sertare și creea un efect de reflexie pentru pomul complet. Acesta este un pom de Crăciun alternativ care poate fi distractiv și funcțional.

9 Pom de Crăciun făcut pe raft

Utilizați spațiul de raft existent pentru a crea pomul de Crăciun alternativ. Adunarea obiectelor verzi într-o formațiune asemănătoare pomilor, nu este doar compactă, ci festivă. Sfat pentru profesioniști: nu uitați de Steaua din vârf!

10 Pom foto

Personalizați-vă bradul alternativ cu fotografii de familie. Acest lucru funcționează ca un design de masă sau ca un copac de dimensiuni mari. Îl puteți îmbrăca în continuare cu ornamente și beteală, dacă doriți.

11 Colajul de Crăciun

Acest pom alternativ DIY reunește tot felul de plante, desene și suveniruri pentru a face un pom care este într-adevăr o impresie de pom (ca să nu mai vorbim de o soluție artistică pentru spații mici).

Dacă nu vă aflați într-o pasă prea bună pentru DIY (Do It Yourself), puteți alege online dintr-o gama variată de brazi artificiali de Crăciun pentru a avea sărbători frumoase.