Wednesday, 12 June, 2024

In videochat, mereu e loc de mai bine! Secretul reusitei pentru modelele online


videochat

Cand faci videochat, castigurile importante apar rapid. Studiourile serioase iti ofera, timp de trei luni, o suma garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in perioada respectiva pe marile platforme online dedicate adultilor.

Depinde insa de tine sa nu te multumesti cu atat, ci sa cauti in permanenta sa te perfectionezi. Dorindu-ti mereu mai mult, devii tot mai buna si ai acces la castiguri care pot depasi chiar si suma de 10 000 de dolari pe luna. Iata cum este posibila o astfel de evolutie!

Caracteristicile perioadei de inceput

In prima zi de colaborare cu un studio vei semna un contract de artist interpret in care sunt formulate cat se poate de clar drepturile si obligatiile tale si ale companiei. Astfel, vei sti de la inceput ce inseamna sa faci videochat la Studio-20.ro si care sunt regulile de baza.

Timp de 5 zile, vei beneficia de ajutorul unui trainer de videochat, care te va ajuta sa te familiarizezi cu toate detaliile noului domeniu de activitate. Te va invata cum sa folosesti la potential maxim aparatura video si audio din camerele de lucru. Iti va descrie caracteristicile fiecaruia dintre site-urile pentru adulti si te va invata trucuri utile in conversatiile cu membrii.

Apoi, ai parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up. Ele te ajuta sa iti dezvolti calitatile necesare pentru a atrage barbatii atat datorita aspectului fizic, cat si talentului de conversatie in cea mai importanta limba de circulatie internationala.

Beneficiezi, in paralel, si de sprijin financiar pentru a-ti completa vestimentatia de lucru si trusa de make-up. In plus, suma minima garantata oferita timp de trei luni iti permite sa te concentrezi pe ceea ce ai de invatat, fara sa iti faci griji legate de bani.

Cum se schimba lucrurile, pe masura ce acumulezi experienta?

Odata ce te obisnuiesti cu noul domeniu de activitate, nu vei mai avea nevoie de suma minima garantata oferita de studio. Dupa ce ai inteles principiile de baza, castigurile tale vor fi, oricum, mult superioare.

Totul porneste de la un comision de baza in valoare de 50% din incasarile generate pe site-urile de videochat, caruia i se adauga o serie de comisioane, dupa cum urmeaza:

  • 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani. Se contabilizeaza inclusiv streaming-ul mobil si apelurile video, ceea ce face tinta mai usor de atins;
  • inca 5% pentru castiguri care depasesc suma de 15 000 de dolari intr-o perioada de doua saptamani;
  • un alt comision in valoare de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe o platforma venind din camera ta de chat;
  • 5% pentru un comportament online perfect;
  • inca 5% pentru fidelitate fata de echipa, adica pentru modelele care lucreaza in acelasi studio pe durata unui intreg an calendaristic.

Pentru a obtine performante din ce in ce mai bune, trebuie sa respecti intotdeauna programul si sa acorzi maxima atentie modului in care arati. De asemenea, vei invata foarte multe lucruri noi chiar din relatia cu membrii, ajungand sa cunosti foarte bine oamenii si sa le descifrezi rapid dorintele si temerile.

Astfel, in videochat e mereu loc de mai bine, iar pentru modelele de succes nu exista limite, atunci cand vine vorba de propria evolutie!