Wednesday, 12 June, 2024

Inca nu ai o piscina gradina? E timpul sa o cumperi!


Acum ca sunt atatea facilitati, oamenii poti cu usurinta sa isi transforme locuintele si terenul adiacent in surse de confort si divertisment.

Cu bani putini se poate comanda de pe internet o piscina gradina si nimeni nu va fi suparat daca nu va putea pleca in concediu la mare sau intr-o statiune turistica dar va petrece timpul acasa in mijlocul gradinii.

La sfarsitul saptamanii, o ora petrecuta intr-una din acele piscine gonflabile spatioase, cu apa curata, plasata in apropierea gradinii cu trandafiri sau tuberoze va oferi suficienta energie pozitiva capabila sa stearga stresul acumulat in timpul saptamanii.

Magazinul care livreaza acasa piscine cu cadru metalic au in stoc si pompe de filtrare a apei si alte accesorii menite sa intretina apa curata, toate ca tu sa te poti bucura de ultimele zile calde si sa fii pregatit pentru vara care vine.

Specificul piscinelor gonflabile ale magazinului online Godplay.ro este ca au doua-trei straturi de PVC, fiind vandute impreuna cu un kit de reparatii. Totodata, bazinul de inot se monteaza pe cadru rapid si nu necesita saparea in pamant, putand fi mutat oricand. Cadrul sustine structura produsului si nu se deformeaza nici macar pe o suprafata inclinata. Piscina este echipata cu un filtru de apa pentru a-si mentine claritatea si igiena. Setul include si o husa practica, utila pentru acoperirea continutului pe timp de noapte sau in timpul ploilor.

Pe site sunt specificate toate datele tehnice ale produsului, utile cumparatorilor. Acestea includ:

-diametrul si adancimea

-greutatea

-timpul necesar montarii/demonatarii

-conditiile de depozitare in timpul iernii pentru a fi utilizata si anul urmator

-numarul de persoane care pot intra simultan in apa

-volumul de apa necesar

-culoarea si structura materialelor din care este facuta

-varstele de la care copiii pot folosi piscina nesupravegheati de catre un adult

-pretul

-accesoriile care asigura buna functionare a piscinei, chiar daca sunt incluse in pachet.

S-a demonstrat ca este mult mai avantajos sa ai o piscina gonflabila care poate fi stransa in timpul iernii si depozitata fara greutate, decat o piscina exterioara care va necesita intretinere si curatare chiar si pe timpul rece al anului.

Fa alegerea corecta si bucura-te de racoarea si prospetimea unui piscine direct in curtea casei tale!