Saturday, 20 July, 2024

Începe clasa a VIII-a cu dreptul! Din vară până-n toamnă, Global Learning te așteaptă la cursuri de pregătire în vederea Evaluării Naționale


Clasa a VIII-a vine muuuulte provocări… Materiile sunt mai complexe, volumul de informații crește și presiunea de a performa la Evaluarea Națională este resimțită acut atât de părinți cât și de viitorii liceeni, deopotrivă.

 

Evaluarea Națională reprezintă examenul care deschide porțile către liceele de top, oferindu-le elevilor șansa de a-și continua studiile la instituții de prestigiu. Pentru mulți tineri și pentru familiile lor, acest examen devine centrul preocupărilor și pregătirilor timp de un an întreg.

Soluția? Global Learning!

Global Learning vine în întâmpinarea acestor nevoi printr-un program de pregătire intens pe parcursul verii, în care elevii vor avea parte de 2-3 ședințe de Limba și Literatura Română pe săptămână, menite să le consolideze cunoștințele și să le îmbunătățească abilitățile necesare pentru a excela la Evaluarea Națională. Programul este gândit astfel încât să acopere toate aspectele importante ale materiei, de la gramatică și ortografie, până la compunerea de eseuri și înțelegerea textelor literare.

Denissa Gabriela Bularda, profesor cu peste 25 de ani de experiență și nenumărate succese la examene cu foștii elevi

Denissa Gabriela Bularda deține pe lângă o experiență vastă de predare  și o pasiune autentică ce o o transformă într-un mentor pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională. De-a lungul anilor, profesorul a ajutat numeroși elevi să obțină rezultate remarcabile, mulți dintre aceștia fiind acceptați la licee de prestigiu.

 

Unul dintre marile avantaje ale pregătirii pe parcursul verii cu Denissa Gabriela Bularda este oportunitatea de a studia într-un mediu relaxat, lipsit de stresul asociat cu anul școlar. Elevii se pot concentra exclusiv pe limba română, fără a se simți distrași sau constrânși de temele de la alte materii sau de alte activități școlare.

 

Totodată, profesorul se folosește de o largă varietate de tehnici didactice pentru a face lecțiile interesante și captivante. De la discuții de grup și exerciții practice, până la jocuri educative și activități creative, fiecare ședință este gândită să stimuleze curiozitatea și să încurajeze participarea activă a elevilor.

 

Un alt beneficiu major al pregătirii pe parcursul verii este continuitatea în procesul de învățare. În loc să ia o pauză lungă în timpul vacanței de vară, elevii mențin un ritm constant de studiu, prevenind astfel pierderea cunoștințelor acumulate de-a lungul anului școlar.

 

Pe lângă pregătirea academică, Denissa Gabriela Bularda pune accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de gândire critică și creativitate. Elevii sunt încurajați să analizeze și să interpreteze textele literare, să își exprime opiniile și să își argumenteze punctele de vedere. Prin exerciții și activități diverse, aceștia își dezvoltă capacitatea de a gândi și de a găsi soluții creative la problemele întâlnite.

 

Un aspect unic al pregătirii cu Denissa Gabriela Bularda este sprijinul oferit elevilor. Profesorul înțelege că pregătirea pentru un examen important este deja stresantă și copleșitoare și de aceea creează un mediu de învățare motivant, unde elevii se simt liberi să își exprime îngrijorările și să ceară ajutor atunci când au nevoie.