Saturday, 20 July, 2024

Indiferent de activitatea desfasurata, in cazul firmelor, acestea nu trebuie sa ignore dezinsectia periodica


Indiferent cu ce s-ar ocupa o firma sau o societate,  patronul si managerul sunt obligati prin lege sa asigure sanatatea si securitatea celor care lucreaza in acel mediu, dar si partenerilor, clientilor si colaboratorilor care tranziteaza acel spatiu.

Curatenia adevarata nu inseamna numai igienizarea de suprafata, adica stersul prafului cu o carpa, adunarea resturilor de orice fel si spalatul podelelor cu substante placut mirositoare.

Ascunsi in intuneric, in colturi inaccesibile privirii stau cetele de oportunisti. Gandacii de bucatarie vin din necunoscut, avand pe picioarele lor colonii de virusi si de bacterii. Au trecut pe la gunoaie, prin spatiul ingust al tevei care asigura racordul la canalizare si sunt pregatiti sa se aseza pe masa, sa treaca peste dosarele importante, sa infecteze spatiul cu simpla lor prezenta.

Acolo unde in aparenta domneste curatenia, poate aparea din senin o vietate dubioasa care sa contrazica aparentele, de aceea in cazul firmelor, acestea nu trebuie sa ignore dezinsectia periodica.

E usor de zis, dar greu de facut, mai ales daca firma respectiva nu stie la cine sa apeleze! Poate ca tocmai a fost infintata de catre patronul ei, care nici nu s-a gandit ca se va mai confrunta cu o alta problema, cu aparitia insectelor si a rozatoarelor la firma sa.

Atat patronii vechi, cat si cei noi ar trebui sa solicite periodic servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare firmei 3d-deratizarecompleta, deoarece:

-specialistii acestei firme au acumulat o experienta de 10 ani. In acest timp au adaugat in portofoliu mii de dezinfectari, dezinsectii si deratizari. S-au confruntat cu toate categoriile de paraziti si au obtinut succes in lupta cu acestia, chiar daca spatiile respective erau greu accesibile si au lucrat in conditii extrem de dificile.

-s-a investit mult in substante si in echipamente, de aceea serviciile oferite de ei sunt de calitate premium.

-au toate autorizatiile la zi, prin urmare pot elibera dovezi ca in spatiul respectiv s-au efectuat dezinfectii, dezinsectii sau deratizari.

-sunt grijulii cu mediul si nu polueaza prin activitatile desfasurate.

La sfarsitul operatiunii strang toate recipientele folosite si le depoziteaza in siguranta, avand grija sa nu polueze aerul, solul si subsolul sau panza freatica.

-echipa prezentata mai sus poate curati total un spatiu, atat de insectele si rozatoarele care se vad, cat si de acarienii ascunsi prin saltele si fotolii si de microbii omniprezenti in case, in firme sau in depozite.

Soarecii inseamna riscul imbolnavirii celor care co-exista cu acesti daunatori, dar si pagube materiale care se pot concretiza in declansarea unor incendii finalizate cu distrugerea locuintei. Ei patrund peste tot gratie dimensiunilor, iar cu dintii ascutiti rod totul: haine, alimente, suprafete din lemn, fire care alimenteaza electrocasnicele cu curent electric.

Cand se inmultesc excesiv emana un miros specific, dizgratios si strica totul in cale. Ei vin in locuintele oamenilor fiind atrasi de resturile de mancare, de oportunitatea de a se hrani fara a depune eforturi mari.

Prezenta unui soricel in dormitor inseamna nopti fara somn si zile fara chef de viata, cu lipsa de concentrare.

Cand stiu ca au soareci in casa, oamenii se tem pentru ei insisi si pentru cei dragi. Daca vin musafiri si ii vad, gazdele sunt coplesite de rusine.

Soarecii  nu vin neaparat acolo unde este mizerie, ci acolo unde exista hrana in cantitati mari la care ei au acces. Oamenii nu se fac vinovati de aparitia sorecilor, ci de faptul ca stiu de invazia lor si nu iau masurile care se impun, sa ii alunge.

Neglijenta costa scump. Si gandacii aduc microbi. Ei intra in dulapul cu vase, printre dosare, in locul in care se tine painea, in sarea nesigilata, in punga de zahar inceputa.

Plosnitele produc ciupituri suparatoare pe corp si se ascund in pilote, cusaturile fetelor de perna si in saltele.

Unde sunt animale multe, care merg prin iarba apar si puricii. Daca nu se actioneaza rapid, toti daunatorii se inmultesc rapid, lucrurile scapa de sub control si este foarte greu sa se faca dezinsectia sau deratizarea. Uneori procedura se impune sa fie repetata, sa nu reapara gandacii de bucatarie, plosnitele sa nu eclozeze din ou si asa mai departe.

Mai ales in pandemie se impune sa se faca dezinsectie COVID in mod repetat pentru ca are eficienta mare si serviciul se recomanda prin urmatoarele particularitati:

-substantele sunt biodegradabile

-nu sunt alergice, prin urmare pot fi tolerate si de catre persoanele foarte sensibile.

– au raza mare de actiune impotriva: virusilor, bacteriilor, mucegaiurilor si ciupercilor

-nu produc deteriorarea lucrurilor din jur, fiindca substantele sunt administrate sub forma unei cete uscate.

In  general, firma prezentata mai sus ofera serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in orasul Bucuresti si in zonele limitrofe, dar la solicitarea expresa a clientilor se deplaseaza si in tara.

Certificarile Iso pe care le poseda firma demonstreaza calitatea premium a serviciilor pe care le ofera si faptul ca in intreaga actiune a firmei este implementata cultura calitatii.

Clientii care au solicitat serviciile acestor specialisti s-au declarat 100% multumiti de:

-calitatea acestora. Specialistii au reluat dezinsectiile sau deratizarile, cand acest lucru trebuia facut si au lasat spatiile perfect curate. Datorita substantelor eficiente mult timp, gandacii si soarecii nu au mai dat prin acel loc.

-seriozitatii specialistilor. Echipa s-a prezentat conform programarii si a lucrat neintrerupt pentru a da in folosinta in mod corespunzator spatiul in care a actionat.

-comunicarii atat in timpul programarii, cat si in timpul efectuarii dezinsectiei, dezinfectiei sau deratizarii.

-promptitudinii cu care specialistii ofera serviciile. Ei actioneaza si pentru rezolvarea unor urgente, cand sunt solicitati.