Thursday, 18 July, 2024

Informatia „avem cele mai mici comisioane din România” sporeste numarul clientilor


Nevoia de credite se pare ca este in crestere, fiind justificata de facturile uriase de la gaze si electricitate. Sunt pensionari care au un venit lunar de 1400 de lei si facturi de 1800 de lei. Acestora nu le raman bani de mancare sau pentru acoperirea altor cheltuieli. Cata vreme au o  masina, sunt salvati, fiindca exista o firma de amanet auto care onoreaza promisiunea: avem cele mai mici comisioane din Romania si ofera banii pe loc in schimbul masinii.

Amanetulauto vine in sprijinul celor aflati in criza de bani care au autoturisme la care oricum sunt siliti sa renunte din cauza lipsei de resurse.

Ideea poate fi dezvoltata astfel: pensionarii care detin o masina o scot din ce in ce mai rar din garaj sau din fata blocului, fiindca nu au bani de benzina sau de motorina.

O masina care nu este rulata se defecteaza cu timpul, de aceea, oamenii se pot gandi la amanetarea sau la vanzarea ei.

Amanetulauto este firma de care au nevoie toti cei care trec printr-o perioada de austeritate economica. Nevoia de bani este permanenta, dar in continuua crestere iarna, cand este frig si toate se scumpesc.

Iarna aceasta este diferita de toate cele dinainte prin cresterea exagerata a preturilor la energie electrica si la gaze si prin amenintarile pandemiei.

Lumea traverseaza o perioada grea, de aceea cine se imprumuta trebuie sa dea dovada de maxima vigilenta. In ce consta vigilenta?

  1. In cautarea unor creditori de incredere, despre care se vorbeste numai de bine, atat in lumea reala, cat si in cea virtuala. Creditorii care nu ii inteleg pe cei care nu isi pot restitui datoriile la timp trebuie sa fie evitati.
  2. In cautarea unui credit facil, fara conditii greu de indeplinit sau solicitarea unui dosar stufos inainte de creditare. Oamenii se simt lezati cand vor sa se imprumute si sunt anchetati despre veniturile pe care le au, bunurile pe care le detin, daca sunt sustenabili sau nu. Multi nu vor sa ofere astfel de informatii, ci doresc discretie totala referitoare la bunurile pe care le detin.
  3. Cele mai mici comisioane de pe piata care sa ramana constante in timpul contractului, pana la rambursarea sumei respective. Pentru un om aflat in criza financiara este dramatic sa se imprumute si sa se trezeasca avand de achitat o dobanda uriasa. Din pacate, multi consumatori de credite au trecut printr-o asemenea situatie.
  4. Credite care sa nu necesite giranti sau garantarea lor cu locuinta. De masina se poate lipsi un om, dar sa ramana fara casa in vremurile acestea reprezinta o tragedie. Multi nu vor sa stie nimeni de imprumuturile pe care le fac, de aceea amanetarea masinii este alegerea ideala, fiind caracterizata prin discretie totala. Omul isi duce masina la amanet, fara sa discute cu nimeni acest lucru, apoi la termenul contractual achita datoria si comisioanele si isi ia masina inapoi ca si cum nimic nu s-a intamplat.
  5. Credite care nu sunt amanate, banii oferindu-se pe loc, fiindca sunt si plati care nu se pot amana. Acest timp de imprumut prompt fereste omul de stres. Cand cineva stie ca are de platit o factura de care depinde confortul intregii familii sau ca are de onorat o datorie ce nu suporta amanare, nu mai poate dormi noptile si se imbolnaveste gandindu-se cum sa faca rost de banii respectivi.
  6. Disponibilitatea celui care ofera bani imprumut. Omul presat de timp are nevoie de incurajari si sa i se acorde creditul pe loc. El nu este dispus sa faca nenumarate drumuri la banca si sa astepte zeci de zile pana i se aproba imprumutul.

Toate aceste conditii pe care trebuie sa le caute o persoana vigilenta inainte de a face un imprumut  la creditorul sau sunt indeplinite punct cu punct de firma Amanetulauto care este cea mai solicitata de pe piata din Romania in acest moment.

Este de ajuns ca persoana care are nevoie urgenta de bani si poseda o masina functionala sa sune la numarul afisat pe site, iar in timpul dialogului se parcurge prima etapa a amanetarii.

Raspunsul prompt reprezinta asigurarea ca firma dispune de bani si este gata sa ii ofere imediat celui care are nevoie de ei.

La telefon se pun la punct detaliile legate de: starea masinii (marca, an de fabricatie, aspect, stare), suma de bani dorita si alte informatii generale.

Drumul cu masina la sediul firmei va fi facut cu succes, fiindca persoana care are nevoie imperioasa de bani ii va primi pe loc in schimbul masinii.

La sediul firmei va vedea cum sutele de masini se afla in siguranta fiindca monitorizarea video si paza umana este intarita de caini special dresati sa pazeasca masinile lasate de clienti in parcul auto al firmei.

Mai departe, totul se va desfasura conform contractului scris pe intelesul oricui si simplificat, sa poata fi citit inainte de semnarea lui.

In contract sunt prevazute comisioanele pe zi, graficul rambursarii si posibilitatea prelungirii acestuia la 30 de zile.

Garajul in care sunt pastrate masinile pana la rascumpararea lor este acoperit, asa ca acestea nu vor sta in ploaie sau ninsoare.

Acest lucru se poate vedea atat in pozele din galerie de catre cei de acasa care intentioneaza sa isi amaneteze masinile, dar si pe viu de catre cei care aduc masinile la amanet in acest loc.

In parcul auto pot fi vazute masini obisnuite si masini de lux, ceea ce demonstreaza ca firma atrage clienti prin serviciile pe care le ofera.

Amanetulauto ii ajuta la fel de mult si pe cei care doresc sa isi vanda masinile.