Wednesday, 12 June, 2024

Jocurile online in 2 jucatori perfecte pentru fete


Cine a spus ca jocurile pe calculator nu sunt jucate si de fete cu singuranta nu a avut ocazia sa vada asta si ii recomandam astfel sa faca inca o astfel de analiza. Inca de la aparitia primelor jocuri, cele pe console, unde monitorul era reprezentat de televizor, atat baietii cat si fetele se jucau deopotriva diversele jocuri ce aparusera in acea perioada, care nu tineau atat de mult cont de genul unei persoane sau de alte aspecte, nici macar de categoriile de varsta, fiind destinate si potrivite atat pentru copii cat si pentru adulti.

Jocurile au fost create atat pentru a ajuta copiii si oamenii sa se distreze cat si sa-si ocupe timpul liber cu activitati relaxante sau care sa le puna la incercare dibacia, viteza de reactie si de gandire, rabdarea si multe alte aspecte si sa reuseasca in cele din urma sa iasa invingatori. De la unul la altul acestea pot fi jucate de o singura persoana sau in mai multe persoane si da acest lucru este posibil si daca jucati jocuri de fete.

O data cu aparitia jocurilor pe consola si incepand cu anii 90 si a celor pe calculator, a devenit mult mai usor sa fie integrati mai multi jucatori, unul dintre acestia fiind cel din fata monitorului iar restul, jucatori virtuali, ce apartin calculatorului, care au anumite presetari facute. Cu toate acestea, nimic nu este mai amuzant decat sa ne jucam alaturi de alte persoane reale, mai ales alaturi de prietenii nostri sau familie si sa participam la activitati in special on mediul online unde distractia o regasiti accesand multudinea de jocuri online.

Ce jocuri sunt potrivite pentru fete?

Pe site-ul jocuriin2.ro gasim foarte multe jocuri online de fete ce pot fi jucate in mai multi jucatori, de la 2 pana la 4 sau chiar mai multi. Printre acestea exista si categorii destinate fetelor. Aici predomina in special jocuri cu caractere si printese celebre fie din emisuni TV fie din desene animate sau  chiar jocuri si jucarii precum Barbie, Elsa sau printese Frozen insa exist si jocuri de ingrijire personala sau in care trebuie sa ai grija de animale.

Jucatoarele pot juca alaturi de prietenele lor sau impotriva acestora si pot realiza competitii prin care sa imbrace mai frumos un caracter, sa-l faca mai faimos sau mai atractiv si multe alte activitati distractive dar si educative. Pot de asemenea sa joace jocuri gen fireboy and water girl, in care trebuie sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel , cu ambii eroi in acelasi timp, acesta este un joc de tip cooperare si trebuie sa isi sincronizeze miscarile, fiecare erou sunt  controlate de un jucator fie cu tastatura fie cu mouse-ul. Un alt joc dragut ce poate fi jucat de fete este cel cu ursul panda, seria de jocuri Panda running.

Multe dintre jocurile online in 2 de astazi, vorbind aici in special despre varianta de browser, asa cum se joaca si cele de pe site, sund adaptari dupa cateva variante originale unde caractere, decoruri, reguli sau alte aspecte au fost schimbate. Sunt aduse in prim plan personajele preferate ale jucatorilor, reguli mai simple si mai usor de inteles sau moduri de joc mai scurte sau mai lungi, in functie de preferintele fiecaruia. Ideea de baza a  ramas insa aceeasi: jucatorii sa se distreze si sa se relaxeze, dezvoltand activitati alaturi de prietenii si familie.

Asadar daca timpul permite daca au timp liber si vor sa-l umple cu ceva care sa le ajute sa se distreze sa isi dezvolte aptitudini si sa finiseze atitudini trebuie sa incerce jocurile de fete pe care  site-ul jocuriin2.ro le ofera , jocuri ce sunt complet gratis si pot fi jucate de pe orice dizpozitiv. Acum iarna bate la usa vremea ne tine in casa este timpul perfect pentru a ne umple timpul cu ceva dragut si in acelasi timp distractiv. Spor la joc.