Wednesday, 12 June, 2024

Lazile pline cu rosii, ardei si vinete asigurate de folie solar Perita


 

S-au dus vremurile in care oamenii cultivau in camp deschis vinete, ardei, salata, rosii, castraveri, dovlecei si conopida! Agricultorii au invatat din greseli si nu mai risca. Ei sufereau enorm cand vedeau plantele gata de inflorire culcate la pamant de grindina sau arse de soare. In plus, daunatorii s-au inmultit atat de mult, incat ataca toate sursele de hrana posibile. Parazitii se hranesc cu frunzele si florile plantelor, sapa radacina sau se instaleaza in fructele verzi si pana la coacere le devoreaza. Dupa decenii, au aparut substante prin care sa se apere plantele, dar unele dintre ele fac rau oamenilor, de aceea folie solar Perita reprezinta cel mai bun remediu pentru ca plante din solar sa reziste si sa ajunga la maturitate.

In solar, daunatorii nu pot patrunde la fel de usor ca afara. In plus, folia de mulcire apara cultura de buruieni, scutind agricultorii de munca. Ea poate fi pusa si pe randurile din solar, dar si afara.

Primavara, la pranz este asa de cald, incat oamenii ies in parcuri si stau mult la soarele bland, sa ii simta mangaierea. Dar serile nu mai sunt la fel. Uneori se face asa de frig, incat daca nu s-ar afla in solar, protejate de folia cu aditivi, plantele toate ar ingheta. Un inghet cand plantele sunt de zeci de centimetri inseamna pierderi, suparare pentru munca irosita si mila fata de plantele care nu au fost protejate corespunzator.

Folia speciala a fost descoperita ca urmare a muncii de cercetare desfasurate de oamenii de stiinta timp de 15 ani. In acest timp au fost observate cu maxima atentie: vremea din Romania si efectele schimbarilor bruste care afecteaza culturile. Daca folia nu are capacitatea de a incalzi atmosfera cu mai multe grade, plantele ar putea ingheta chiar si in solar. Daca folia nu ar fi rezistenta la razele soarelui, la grindina si la caderile de zapada plantele s-ar afla in pericol tot timpul. Dar folia este groasa, rezistenta si aditivii care sunt in ea distribuie 90 % lumina solara uniform, facilitand si procesul de fotosinteza.

Nu in ultimul rand, s-au studiat si daunatorii, fie ca este vorba de buruieni, fie ca este vorba de omizi, fluturi, de ciuperci si boli. Ei sunt tinuti la distanta de folii, de aceea pe teritoriul Romaniei si peste tot in lume apar atat de multe solarii.

Folia prezentata mai sus, care poate fi comandata online sau telefonic este disponibila in diferite grosimi, in functie de sensibilitatea culturii respective si de asezarea solarului. Sunt zone cu clima aspra si cu vanturi puternice si in acele locuri este mai bine ca folia sa aiba grosime maxima, sa nu se rupa si sa protejeze adecvat culturile.

Aditivii continuti, nu sunt nocivi sub nicio forma, ci dimpotriva asigura flexibilitatea acestei folii, care atunci cand nu este utilizata, poate fi stransa si pastrata sub forma unor role in depozite. Daca in trecut, folia se impunea sa fie schimbata de la un an la altul, in prezent, ea poate rezista pana la 8 ani pentru ca ploile puternice cu gheata, caderile masive de zapada si vantul puternic nu o afecteaza. Pretul acestui produs revolutionar este onest, iar comenzile se plaseaza simplu, fara ca solicitantii sa se deplaseze de la domiciliu si sa caute prin magazine aceasta folie de calitate exceptionala.

Furnizorul ofera garantie diferentiata pentru aceasta folie, in functie de grosimea acesteia. Folia de 200 de microni are o garantie oficiala de 5 ani, cea de 170 de microni de 4 ani, pentru folia de 150 de microni se ofera o garantie de 3 ani, iar la o grosime de 120 de microni, garantia este de 2 ani.

Toata lumea isi doreste sa ia cosul dimineata, sa mearga in solar si sa vina cu el plin ca sa prepare mancare din cele mai proaspete si gustoase legume, dar trebuie sa inceapa de undeva anume. Inceputul inseamna plasarea unei comenzi pe site-ul Perita, fiindca fara folie speciala nu se pot obtine recoltele dorite.

Folia de mulcire care mentine randurile de plante perfect curate are si ea o garantie de 6 luni si poate fi cumparata din acelasi loc.

Exista si produse de protejare a culturii in camp liber, dar plantele sunt securizate cu adevarat  in solar, unde se poate tine sub control lumina, caldura si apa. In plus, daunatorii nu patrund in solar si in sere la fel de usor cum patrund in camp liber.

Numarul de telefon al persoanei care preia comenzile se afla expus pe site, in plus, prin intermediul formularului online comenzile se pot plasa mult mai usor.

Un solar bine intretinut in exterior si in interior inseamna recolte bogate de care agricultorul si familia sa se vor bucura. In acest mod se asigura legume proaspete si materia prima pentru conservele de iarna si se fac economii substantiale. Este asa de bine ca persoana care consuma legumele sa stie exact ca nu le-a stropit cu nimic si ca produsele sunt de cea mai buna calitate!

Producatorii de legume si flori utilizeaza cu succes aceasta folie solar si se declara pe deplin multumiti. Multi dintre ei au declarat ca folia are o durata de viata care depaseste de multe ori garantia oficiala, ajungand pana la 8 ani.

Pamantul romanesc asa de fertil nu trebuie sa fie lasat nelucrat, fiindca rosiile din nicio alta tara nu au un gust atat de bun cum sunt cele romanesti!

Munca in solar inseamna sanatate, fiindca plantele incarca energetic pozitiv pe cel care se apleaca asupra loc cu infinita dragoste.

Folia Perita este utilizata la scara larga in Romania si in intreaga lume.