Saturday, 26 November, 2022

Lilium Residence, complexul select in care cei mai exigenti cumparatori sunt multumiti


Oamenii isi doresc o casa finisata, cu peretii zugraviti, cu baia dotata modern, cu gradina plina de flori, curtea pavata si plina de gazon. Daca au curajul sa isi faca ei insisi o casa, trebuie sa dea dovada de rabdare infinita.

In afara taxelor si aprobarilor, echipele de muncitori vin pe rand: mai intai se face fundatia, apoi se ridica peretii si se face acoperisul. Dupa ce peretii par gata, vin instalatorii si dau gauri si monteaza centala si caloriferele. Abia a fost montat parchetul si este demontat total sau partial, fiindca posesorul casei doreste incalzire prin pardoseala si nu a spus acest lucru de la inceput.

Uneori se procedeaza ca in balada populara Monastirea Argesului si pentru ca gusturile celui care isi doreste casa se schimba. A vazut el undeva la un hotel de cinci stele cat de placut era cu incalzire prin pardoseala si doreste sa aiba o casa la fel? Nu sta pe ganduri, cu toate ca abia au terminat mesterii sa puna parchetul!

Oare nu se poate cumpara o vila cu parter si etaj, cu curtea pavata si gradina plina de flori si gazon in care familia doar sa se mute?

Aceste miracole se petrec in complexul lilium-residence.ro, unde in curand vor fi date in primire cumparatorilor 34 de vile luxoase. Suprafata totala a fiecareia va fi de 360 m.p., iar inaltimea constructiilor va fi ideala, conform formulei parter+ etajul 1+ pod.

Un cumparator care intra in posesia unei vile in acest cartier rezidential nu mai are ce face in afara curateniei periodice timp de 50 de ani. Multi proprietari de case dupa un anumit timp sunt nevoiti sa vopseasca tabla, sa nu rugineasca. Acoperisul vilelor prezentate mai sus este ignifug si garantat 50 de ani.

Vila aceasta cu acoperis care va rezista o jumatate de secol merita toti banii si pentru faptul ca finisajele din baie sunt de calitate exceptionala. Oamenii s-au saturat sa vada aceleasi modele de gresie si faianta in bai, ci vor un decor nou, vase ceramice de toaleta si chiuvete originale.

In cadrul vizitei efectuate la vilele terminate deja potentialii cumparatori vor avea prilejul sa testeze calitatea izolatiei fonice si termice, mai ales ca in acelasi timp cu actele casei se inmaneaza si certificatul care atesta nivelul sporit de izolatie.

Curtea este pavata, gradina amenajata, cele doua locuri de parcare pregatite.

Toate acestea pornesc de la pretul de 220 000 de euro +TVA in cazul unei vile duplex si ajunga la 250 000 de euro +TVA, vilele single.

Locatia complexului este de cinci stele.  In cel mult 20 de minute se ajunge la Otopeni cu masina. In prezent, oamenii sunt interesati sa ajunga cat mai repede la aeroport, fiindca ei calatoresc in toata lumea in scopuri turistice, culturale, comerciale sau pentru a lucra in strainatate.

Asezarea complexului face ca din acest punct sa se ajunga mult mai repede la aeroport decat din zonele centrale ale Bucurestiului.

Distantele pana la pietele renumite ale orasului sunt cuprinse intre 12-16 kilometri, iar la 10 minute de mers normal cu masina se ajunge la magazinele comerciale mari si renumite, cum ar fi: Lidl, Kaufland.

Din complex pana la padurea Baneasa, la Gradina Zoologica, in Parcul Herastrau  si la Muzeul satului se ajunge relativ repede.

Caldura din aceste vile este garantata din urmatoarele motive:

-in locuinta sunt doua surse eficiente de caldura: centrala si sistemul de incalzire prin pardoseala;

-termopanele si peretii izoleaza perfect locuinta, deci agentul termic este economisit.

Aceste bibelouri arhitecturale nu se vor prabusi la cutremur si nu vor ceda in fata tornadelor, fiindca au in componenta lor: structura in cadre de beton armat cu stalpi, grinzi si plansee din beton.

Vilele sunt judicios compartimentate astfel: la parter se afla bucataria uriasa, un grup sanitar cu dus, livingul, o terasa si camera de depozitare. La intrarea in casa se afla doua spatii destinate musafirilor: in timpul iernii si cand ploua livingul, iar cand este vreme buna terasa. Este bine ca bucataria este tot aici, fiindca musafirii sunt serviti cu mancare, cafea, suc sau prajituri de la bucatarie si ar fi fost mult mai greu sa urce cineva scarile cu aceste bunatati.

La etaj se afla trei dormitoare, din care unul matrimonial, prevazut cu dressing si baie proprie si alte doua dormitoare mai mici, care au si ele o baie in comun. Balconul inlocuieste cu succes terasa.

Incalzirea prin pardoseala este extinsa in toata casa si termenul de garantie al sistemului este foarte mare.

O casa cu toate facilitatile incluse, cu doua locuri de parcare, cu gradina plina de flori, curtea pavata si gazonul in perfecta stare nu se dovedeste scumpa la pretul de 250 000 de euro +TVA.

Vilele din acest complex sunt casele la care viseaza oamenii care vor sa traiasca intr-un mediu linistit, nepoluat, aproape de sanul naturii, dar sa si aiba confortul pe care il primesc cand se cazeaza intr-un hotel de 7 stele.

Exista multe posibilitati de a contacta reprezentantii complexului. Prima si cea mai simpla: discutii pe chat cu operatorul de serviciu care este disponibil si noaptea tarziu.

A doua: completarea si trimiterea formularului online de pe site. Ultima: initierea unui apel telefonic la numarul afisat pe site. Vizita complexului si a vilelor terminate poate fi programata oricand.

Curand se vor muta primii cumparatori in vilele lor, de aceea cei care doresc o casa de vis intr-un rai urban, sa programeze o vizita si sa se grabeasca sa cumpere locuinta care nu va mai avea nevoie de reparatii sau modificari curand.