Wednesday, 19 June, 2024

Lista de verificare a autorulotei înainte de călătorie


 

Atunci când te ocupi de planificarea unei vacanțe, trebuie să iei în calcul pregătirea pentru o serie de lucruri, cum ar fi cheltuielile, cazarea și itinerarul. Dar atunci când plănuiesti să închiriezi o autorulotă pentru excursie, treburile se schimbă și numărul de lucruri pe care trebuie să le faci se înmulțesc. Acest lucru se datorează faptului că ar trebui să împachetezi tot ce vei folosi în vacanță până la cel mai mic detaliu.

Organizarea din timp și o listă detaliată care să te ghideze, te va scăpa de presiune și te vei asigura că nu uiți nimic important pentru călătoria voastră cu autorulota.

Exteriorul autorulotei se verifică dacă este într-o stare bună, frâne de mână care se cuplează și se eliberează ușor, prize suplimentare de alimentare care sunt conectate, lumini pe frâne, semnalizatoare, lumini de parcare, lumini de poziție, lumini pe plăcuță de înmatriculare și marșarier. Apoi se verifică anvelopele dacă sunt într-o stare și au presiunea recomandată, dacă bateria este funcțională şi dacă rezervorul de apă este plin iar  cel de apă menajeră și cel de toaletă să fie gol.

Să nu uiți sculele, accesorii, copertinele și roata de rezervă. Nu ți-ai dori să te afli în mijlocul pustietății și să iți lipsească ceva important din bagaj.

Interiorul se verifică și el, începând de la extinctor, frigider, pompe de apă și sistemul de scurgere de la baie şi bucatărie.

Verifică dacă campervanul are toate oglinzile și daca rezervorul de combustibil este plin înainte să pleci la drum.

În funcție de tipul de călătorie pe care vrei să o faci, ai nevoie de o trusă cu lucruri specifice. Iată cateva elemente esențiale de pus:

  • Surubelnițe
  • Foarfece
  • Cutter sau briceag
  • Cablu
  • Set de chei fixe
  • Baterii
  • Bandă izolatoare

Deși acestea nu acoperă tot ceea ce ai avea nevoie în călătoria ta, o astfel de listă te poate ajuta să iți asiguri o vacanță plină de aventură și fără probleme.

Un plan cu care mergi la sigur este să închiriezi o autorulotă dotată cu tot ce ai nevoie, fără a-ți mai face griji pentru a avea totul în regulă. Bestcampers.ro închirieri autorulote, vă oferă autovehicule cu revizia la zi, cauciucuri adaptate vremii, asigurare și suport pe parcursul întregii călătorii.

Există firme printre care si Bestcampers.ro,care iți vor livra autorulota chiar la tine acasă, astfel tu nu vei mai avea grija bagajelor cărate și a drumurilor obositoare. Tot ce va rămâne de făcut este ca tu și membrii familiei tale să aveți parte de o călătorie interesantă și plină de provocări plăcute.

Dacă iți vei petrece timpul în natură, adaugă soluții de insecte, protecții solare și o trusă de prim ajutor.

Nu uita de activitățile sportive pe care vrei să le faci și ia echipamentele cu tine, pentru că vei avea libertate deplină cu campervanul. Dacă vei găsi trasee pentru mers cu bicicleta, poți opri și te poţi distra pe un traseu spectaculos sau dacă în drumul tău vei găsi un loc special pentru pescuit, nimic nu te va opri să scoți lanseta și să pescuieşti.

Copiii sunt cei mai fericiți în astfel de excursii, au multe posibilităţi de a explora și de a încerca activităţi sportive cum ar fi: înotul, tenisul, fotbalul, voleiul, cățăratul, drumețiile și multe altele.

Bestcampers.ro îți oferă pe lângă autorulota pe care o inchiriezi, serviciu Expres Delivery SI ASISTENȚĂ 24/7  tot ce este necesar pentru o vacanță binemeritată.