Wednesday, 12 June, 2024

Lumanare botez capabila sa isi conserve frumusetea


Fiecare ceremonie este greu de pregatit, fiindca:

-oamenii implicati trebuie sa isi gestioneze emotiile. Nu ai cum sa nu ai emotii, cand botezi primul copil. Clipele acelea sunt unice, fiindca prezinti lumii rodul iubirii voastre si sunt multe etape de parcurs.

-vrei sa iasa totul perfect si nimeni din cei care participa sa nu poata gasi vreun cusur evenimentului. Este bine sa stii dinainte ca exista carcotasi de profesie si sa accepti aceasta realitate si ca este omeneste sa apara disfunctii, fiindca si computerele gresesc, dar oamenii.

-sunt multe etape de parcurs, fiecare dintre acestea fiind complexa.

Botezul presupune: tinutele pentru protagonisti, trimiterea invitatilor si stabilirea detaliilor cu preotul si cu nasii, lumanare botez care sa ramana frumoasa si in timpul ceremoniei si dupa terminarea ei, alegerea restaurantului si a muzicii si stabilirea meniului.

Organizarea botezului trebuie sa aiba in vederea multumirea si confortul copilului, dar si satisfacerea dorintelor celor care au venit sa fie martori la crestinarea micutului.

Acest eveniment sacru reprezinta prima forma de socializare a micutului, de aceea parintii si nasii isi dau toata silinta ca totul sa fie organizat impecabil.

Pentru baietei se aleg costume de printi sau costume populare, fracuri, in timp ce pentru fetite costume populare din diferite zone ale tarii, dar si rochii de printese.

Pantofiorii sunt din piele sau lacuiti, cu fundite pentru fetite si eleganti si simpli pentru baietei.

In centrul ceremoniei sta insa lumanarea de botez, fiindca ea este cea care aduce lumina in biserica si oamenii au nevoie de lumina.

Este un obicei frumos ca lumanarile de cununie si de botez sa fie impodobite cu flori si pastrate dupa ce evenimentul a avut loc.

In folclor au aparut si superstitii legate de lumanarile de nunta sau de botez, de aceea oamenii se tem cand lumanarea se rupe sau cad florile din aranjamente.

Este important sa stii de unde comanzi lumanarile de botez. Fiindca in timpul ceremoniei, lumanarea este aprinsa, florile naturale incep deja sa se paleasca. Nu au cum altfel, fiindca in biserica este aglomeratie, caldura, iar ele nu primesc apa de care au nevoie. Multe dintre ele se desprind dupa ce au fost luate de la florarie sau in timpul transportului ori le cad petalele in biserica.

Imaginati-va cum arata o lumanare de botez cu flori carora le-au cazut petalele!

Din fericire exista alternativa si trebuie sa profiti de ea! Copilul tau va dori sa isi vada lumanarea de botez peste ani, iar tu vei putea sa ii indeplinesti dorinta si lumanarea va arata exact ca atunci cu florile din bumbac delicate la locul lor, cu florile  portocalii, banan si roz din matase.

Takeaflower.ro te introduce in lumea florilor care nu pier niciodata, decat daca doresti tu sa le strici.

Pe site-ul florariei sunt patru modele de lumanari de botez si pretul lor este cuprins intre 168-178 de lei. Ele sunt garantate de producator si au durata nelimitata de viata daca sunt tinute departe de soarele puternic.

Privesc lumanarile de botez care arata ca un camp plin de flori sau ca o gradina si imi doresc un astfel de aranjament si pentru mine. Ce frumos ar fi sa il am pe masa si pe fereastra sa vad cum ninge si zapada se asterne, se asterne si se tot asterne!

In casa sa fie cald si bine si sa se simta aroma vinului fiert cu coji de portocale si scortisoara si al cozonacului abia scos din cuptor.

Florile aceastea vor fi tabloul care va fermeca toate privirile. Ele vor putea fi folosite si ca decor pentru mesele festive.

Poti comanda lumanari pentru botez de la floraria recomandata si daca nu iti plac modelele expuse, poti solicita realizarea altora, fiindca ai aceasta posibilitate.

Nu uita sa comanzi si pentru cea care i-a dat viata copilului tau un buchet elegant, dar si pentru nasa!

Florile ce raman vesnic frumoase exista si sunt la dispozitia noastra acum, in plus nu costa mult. Poti ridica lumanarea de botez de la sediul florariei, dar daca stai departe iti este livrata prin posta bine ambalata, fiindca nu uita: aranjamentele sunt garantate.

Producatorul isi asuma raspunderea ca nicio floare nu se desprinde de pe lumanare si ca nu se deformeaza.

Fii receptiv la tot ce apare nou si frumos si fii generos!

Te sfatuiesc de asemenea sa pastrezi toate lucrurile de la botezul celui mic, fiindca ii vei face o mare bucurie, aratandu-i-le la maturitate si evocand ziua in care a facut legamant cu Dumnezeu in prezenta atator martori.

Botezul este legamantul prin care omul muritor se leaga de cer, asigurandu-si sansa la nemurire, tocmai de aceea sunt prezente florile, sa pecetluiasca totul cu frumusetea lor.

Lumanarea de la botez face parte din tezaurul de amintiri pe care tot omul doreste sa il pastreze si sa il atinga, mai ales in momentele de mare cumpana sufleteasca.

Tu, in calitate de parinte sau de nas, poti alege lumanarea de botez impodobita cu flori ireal de frumoase care isi va mentine aspectul peste 10, 20, 30 de ani.

Dupa cum florile isi mentin frumusetea la fel va fi de frumos sufletul micutului care din apa botezului a iesit renascut spiritual.

Flori, flori ce nu plang cu petale, flori ce nu sunt aruncate, flori ce reprezinta materializarea ideii ca frumusetea nu trebuie sa moara.

Doar o miscare fina a mainii te desparte de darul minunat pe care i-l poti face micutului la botez.

Pune lumanarea de botez cu flori artificiale in cosul virtual si ea va supravietui peste timp!