Wednesday, 12 June, 2024

Lustre Dinamic Electric pentru nopti scaldate in lumina


Te-ai gandit vreodata ca lustre Dinamic Electric valoreaza cat soarele, luna si stelele la un loc? Toti astrii acestia plini de lumina incalzesc si intretin viata si ajuta oamenii sa se orienteze in intuneric.

Se spune ca la inceputul inceputului era un intuneric bezna si daca ar fi existat ceva in haosul acela, plutea, fiindca nu existau nici pamantul si nici forta lui de gravitatie.

Lumina a fost printre primele elemente daruite de divinitate omenirii, dar ea impartea ziua in partea luminoasa in care muncim, ne vedem, alergam ca albinele si partea intunecata in care ne incarcam energetic pentru o alta zi.

Discutand cinstit, soarele ni se pare banal, fiindca el isi face datoria. Este ca si cum la serviciu, doamna care face ordine in birouri vine de dimineata, matura, spala, aeriseste, duce cosurile si pleaca si nici prin minte nu iti trece cat de  greu ti-ar fi fara ea.

Daca ea nu ar lucra, ar trebui sa pui mana pe matura sau pe aspirator, sa speli cesti si sa duci cosul plin de gunoaie la tomberon.

Abia cand lipseste motivat, fiindca are o probleme sau s-a imbolnavit, realizezi cat de valoroasa era munca ei.

Lucram intr-o institutie in care, pana sa avem centrala pe lemne, incalzirea se facea cu sobe pe lemne, iar bietele femei de serviciu carau lemne cu bratul, urcau scari cu greutatea aceea ca noua sa ne fie cald si bine. Abia cand am auzit ca una s-a imbolnavit din cauza acestei poveri, am inteles!

Cand ploua intruna, este frig si soarele nu mai apare ne dam seama cat de mult valoreaza.

Razele lui fac ca banala locuinta, o floare banala, o poteca pe care o folosesti zilnic sa scurtezi drumul sa para poleite cu aur.

La inceput, oamenii cred ca se culcau de indata ce asfintea soarele sau, in cazul in care era prea devreme, se lungeau pe pieile din pestera si stateau asa pana li se inchideau ochii si apareau secventele de vis.

Apoi au descoperit piatra de cremene si au facut pobabil un foc din vreascuri in pestera care ii adapostea. Ii usturau ochii, dar mai prelungeau putin ziua. Focul care servea la prepararea cinei era si sursa de lumina.

Timp de secole, de milenii oamenii au tot inovat pana s-a ajuns la corpurile moderne de iluminat: la becurile cu led, la plafoniere, la lustre elegante si la lampile solare care lumineaza gratuit.

Era romantica lampa cu gaz, dar prezenta numeroase inconveniente:

  1. Scotea fum in incapere si din cauza acestuia aparea o senzatie de disconfort
  2. Exista pericol de incediu
  3. Trebuia ca mereu sa aiba cineva grija sa nu lipseasca gazul si fitilul
  4. Sticla de lampa era stearsa in fiecare zi
  5. Se spargeau des si lampa (de ceramica, de sticla) si sticla de lampa

Lustre dinamic electric  sunt montate cu grija si calitatea luminii lor este de exceptie.

Ea se distribuie constant in toata incaperea, se poate citi, se poate lucra la lumina de calitate premium si nu te dor ochii, nici capul.

Nu ocupa un loc pe masa si nu se afla in pericolul de a o sparge cu mana, ci se afla la inaltime si rezista mult, pastrandu-si aspectul.

Iata de ce pentru mine, lustrele vandute de magazinul cu peste 10 000 de produse, numit Dinamic electric valoreaza cat luna, stelele si soarele la un loc.

De cand avem aceste lustre, ne simtim noaptea ca ziua in case si ne bucuram de cat mai mult timp petrecand impreuna.

LUSTRA CU LED TUBES CROM 6x40W distribuie lumina in cele mai indepartate colturi ale camerei si se recomanda sa fie utilizata si in incaperile foarte mari, datorita celor 6 brate prevazute cu sase becuri cu led.

Ea este facuta din metal de cea mai buna calitate care nu se innegreste si nici nu rugineste in timp si din sticla fina care reflecta lumina fascinant. Candelabrele din acest magazin sunt de vis.

Unele au culoarea chihlimbarului si din ele lumina curge peste capetele celor aflati in casa, cum curge mierea din ramele pline in vasul in care este colectata.

Inlocuiti becurile anemice din casa cu lustrele elegante care nu costa mult si va permit sa va continuati activitatea ca si cum ar fi ziua!

Imagineaza-ti ce magie obti cu aceasta lumina chihlimbarie in seara de Craciun, cand in casa miroase a cozonac, a friptura, a vin fiert, a scortisoara si portocale, afara ninge, iar glasul colindatorilor se aude in fundal!

Lumina placut colorata cade pe fata imaculata de masa si parca mancati pe zapada aurie.

E cald, e bine, e sarbatoare si fericire, fiindca toti sunteti acasa, masa este plina si noaptea s-a transformat intr-o zi plina de stralucire.

Studentii stiu cat de mult valoreaza o lustra buna, cand stau pana la miezul noptii sa invete pentru un examen greu, sa obtina diploma, care sa le ofere o viata mai usoara.

Lucrez uneori pana tarziu la birou, dar stiu ca acasa ma asteapta o familie iubitoare si lustrele care imi ofera cu generozitate lumina lor de calitate.

Viata imi surade si eu surad vietii in timp ce privesc cu maxima incantare lustra care seamana tot mai mult cu soarele de pe cer si ma bucur de tot ce am.

Era o vreme cand nu vedeam din jur decat nemultumire, lipsuri, nedreptate. Acum, de cand avem lustre dinamic electric in casa multumirea mi-a invadat sufletul si nu mai este loc de frustrari.

Incearca si tu sa inlocuiesti paharul amar al nemultumirii cu cel plin de incantare si vei vedea cat este de bine!