Sunday, 14 April, 2024

Maratonvirtual.ro permite oamenilor obisnuiti sa alerge in jurul lumii


Poate ca este visul oricarui om sa poata alerga cel putin o data in jurul lumii. Un vis atat de indraznet se poate indeplini pe site-ul https://maratonvirtual.ro/ in modul cel mai facil cu putinta.

Oamenii nu trebuie sa fie descurajati de faptul ca pandemia inca ameninta si ca nu se mai poate circula liber in toata lumea, fiindca se poate alerga in jurul lumii de acasa. Mii de oameni se inscriu in acelasi timp la aceasta cursa in jurul lumii care masoara 40 075 de kilometri.

E uimitor faptul ca:

-la aceasta cursa lunga si atipica participa mii de oameni din toate colturile lumii

-se pot lega prietenii frumoase intre concurenti

-competitia nu este o simpla formalitate, ci provoaca la miscare, fiind o adevarata cura de sanatate. Oamenii folosesc orice dispozitiv sau Smartwatch pentru a inregistra rezultatul si in timpul cursei alearga pe unde pot.

Ce primesc in schimb?

Un document care atesta participarea lor in competitie, adica un certificat pe care scrie competitia, data si locul ocupat in clasamentul general. O medalie frumoasa.

In orice competitie este laudabila participarea, indiferent de rezultat.

Inscrierea in cursa in jurul lumii costa mai putin de 90 de lei. Acesti bani sunt cheltuiti lejer la o iesire in oras, in timp ce inscrierea la aceasta cursa inseamna miscare, sanatate.

Frumusetea lumii merita sa fie sarbatorita, iar pe site-ul magazinului exista si un tricou tematic foarte elegant care va fi purtat cu placere ca orice tricou de calitate.

Tricoul are un imprimeu deosebit: globul pamantesc, culorile care definesc toate formele de relief si insemnele continentului. De departe se poate vedea Statuia Libertatii.

Albastrul, griul si verdele se armonizeaza perfect.

O zi fara miscare inseamna atrofierea muschilor, de aceea romanii moderni ar trebui sa se inscrie toti pe site-ul acesta care indeamna la miscare.

Oamenii stau nemiscati pe scaunele de la birou si se plang de dureri de spate si de mijloc.

Costa atat de putin ca oamenii sa fie fericiti si sa isi ia timp pentru ei sa alerge!

Nicio competitie nu costa mai mult de 100 de lei, iar beneficiile fiecareia sunt imense. In plus, fiecare cursa invata participantii sa pretuiasca frumusetea: frumusetea iernii, a iubirii romanesti, a lumii intregi si a sarbatorilor de primavara dedicate feminitatii.

Exista o cursa inchinata frumusetii continentului indepartat din tinutul Soarelui Rasare, adica Asiei. Si medalia si tricoul sunt inspirate de frumusetea exotica a acestui taram si de originalitatea si politetea oamenilor.

E uimitor cu cata naturalete oamenii inclina capul si isi impreuneaza mainile in semn de salut in Asia. Gestul lor plin de reverenta nu poate trece neobservat si asa se explica motivul pentru care asiaticii sunt persoane foarte muncitoare, perseverente si nonconflictuale.

Producatorii de dispozitive si de jocuri online au grija de sanatatea consumatorilor, fiindca le pun la dispozitie sisteme care le monitorizeaza numarul de pasi, miscarile si sanatatea in general.

Asa au aparut ceasurile inteligente, bratarile fitness care monitorizeaza numarul de pasi, pulsul, respiratia si calitatea somnului.

Sanatatea trebuie sa fie pusa mereu pe primul plan, fiindca celelalte realizari ale omului sunt legate de ea.

Competitiile educa omul si il invata ca trebuie sa invete sa piarda, dar nu inainte de a depune toate eforturile ca locul din clasament sa fie cat mai bun.

Marii sportivi lupta cu propriile lor limite sa se autodepaseasca. Pentru saritorii in lungime sau in inaltime fiecare centimetru conteaza, pentru alergator fiecare secunda castigata poate insemna un loc mai bun in clasament.

Viata este o continua lupta, iar Maratonvirtual ii invata pe oamenii din lumea intreaga sa accepte provocarile cu placere.

Viata este o continua alergare, iar concurentii isi primesc medaliile pe traseu. Orice realizare reprezinta o recunoastere a eforturilor.

De la cursa desfasurata in cinstea Asiei, concurentul ambitios se poate inscrie la maratonul organizat in cinstea venerabilei Europe sau a lui Dracula.

Cauza nobila pentru care alearga cei care se inscriu si primesc numarul de concurs este propria lor sanatate, prietenia, venerarea frumusetii si diversitatii lumii.

Poate ca pe temperaturile atat de scazute lumea nu mai poate iesi in parcuri sau pe partii, zilele libere s-au dus, dar se pot inscrie la aceste intreceri, sa se simta alaturi de toti cei care alearga si sa fie activi.

Sedentarismul nu face bine nimanui, iar site-ul prezentat mai sus il combate prin solutii constructive. Medaliile sunt originale si au o valoare sentimentala: reprezinta o apreciere pentru toti cei care pun sanatatea pe primul plan.

Se poate alerga si in cinstea Lumii Noi, adica a Americii, dar si in cinstea Antarcticei, lumea in care domneste gheata.

In mediul real nu exista competitii la fel de frumoase cum sunt cele organizate de Maratonvirtual, gandite pentru a stimula toti participantii.

Inscrierea la cat mai multe competitii poate echivala cu un abonament la sala, dar este mai avantajos decat acesta, fiindca participantii nu trebuie sa plece de acasa si nu au nevoie de echipamente speciale.

Fiecare alearga in ritmul sau, de unde poate si toata lumea va fi pe deplin multumita.

Oamenii alearga la serviciu, alearga la cumparaturi, sa ia copii de la scoala, sa faca ordine si curatenie acasa, dar nu este suficient. Trebuie sa intreprinda mai mult pentru sanatate, iar aceste probe sunt ideale, fiindca participantii inscriu rezultatele obtinute de acasa.

Un popas pe site-ul prezentat mai sus reprezinta o provocare la miscare, la sportivitate si la inscrierea intr-o cursa a frumusetii.

Merita sa fie evaluate si obiectele de pe site-ul magazinului, fiindca produsele sunt foarte bune si valoroase. Un sportiv adevarat isi poate umple vitrina de medalii si certificate si ceea ce este mai important: va fi intr-o forma de zile mari.