Wednesday, 12 June, 2024

Mos Craciun de inchiriat pentru niste Sarbatori ca in povesti!


Pentru multe familii Mos Craciun este probabil cel mai important eveniment din seara de 25 decembrie. Acest eveniment marcheaza o seara mistica in care copiii, dar si adultii primesc suma tuturor faptelor pe intregul an sub forma unui cadou. Chiar daca astazi Mos Craciun numai este atat de popular la tv, acesta poate fi inchiriat de la casaluimoscraciun.ro pentru un Craciun ca in povesti! Un Mos Craciun de inchiriat aduce bucurie intregii familii, iar efortul financiar nu trebuie sa fie deloc mare.

Pentru multe familii, daca Mos Craciun a facut parte din propriile Craciunuri din copilarie, parintii ar putea dori sa continue acest lucru cu proprii copii.

Traditia lui Mos Craciun poate incepe prin a-i scrie scrisori si a-l vizita la mall-urile locale. Apoi, in ajunul Craciunului, unele familii pregatesc o farfurie delicioasa de fursecuri pentru Mos Craciun si morcovi pentru renii lui. Mai recent, unii parinti au incorporat videoclipuri personalizate ale lui Mos Craciun sau il urmaresc pe Mos Craciun cu aplicatii sau prin intermediul retelelor sociale.

In timp ce unii critica urmaritorii lui Mos Craciun care se indeparteaza de simplitatea imaginatiei sau a mesajelor de pace, pentru altii aceste expresii contemporane sunt un mod de a mentine vie magia Craciunului.

Traditiile familiale sunt importante pentru copii. Ele intaresc legaturile familiale, ofera un sentiment de apartenenta copiilor si creeaza amintiri care dureaza o viata. Mai important, traditiile familiale spun copiilor o poveste despre cine sunt si despre importanta familiei. Copiii care au cunostinta despre istoria familiei lor si participa la traditii importante sunt de obicei mai bine ancorati si au niveluri mai ridicate de incredere si stima de sine. Desi exista multe avantaje in protejarea credintei copiilor in Mos Craciun, nu este in regula sa ii minti pe copii cu privire la existenta lui.

Majoritatea copiilor au o reactie pozitiva la descoperirea lor de Mos Craciun. Descoperirea adevarului despre Mos Craciun este o parte a cresterii si un semn ca copilul dezvolta abilitati de gandire critica.

Cand copiii intreaba daca Mos Craciun este real, este important ca parintii sa decida daca copilul este gata sa renunte la fantezie. Cand copiii vostri  incep sa puna aceste intrebari, lasati-i sa conduca discutia. Intrebandu-le gandurile lor despre Mos Craciun si daca cred ca va vor oferi cateva idei despre cum sa raspundeti.

Nu vrei sa-i minti. Este important ca copiii sa invete sa aiba incredere in parintii lor. Aceste relatii timpurii sunt importante pentru copii in dezvoltarea conexiunilor relationale puternice care vor dura toata viata.

Dar s-ar putea sa decideti sa le vorbiti despre alegerea de a continua sa-l intampinati pe Mos Craciun ca o familie pentru a mentine traditia vie dincolo de copilaria timpurie si pentru a dezvolta o traditie familiala unificatoare. Ati putea fi, de asemenea, surprins ca s-au prefacut ca cred.

Impartasirea povestii despre Sfantul Nicolae, evidentierea spiritului anotimpului generozitatii, altruismului, demonstrarii bunatatii fata de ceilalti si recunostintei poate fi de ajutor in consolidarea cu copiii vostri a ceea ce ne uneste pe toti.

De ce este bine sa mentinem traditia lui Mos Craciun?

Mos Craciun poate ajuta la construirea de comunitati mai puternice deaorece  comunitatile se schimba. Modificarile modului in care traim, muncim si socializam inseamna ca pentru multe familii oportunitatile regulate de adunare sunt in declin. Mai putine familii multigenerationale traiesc sub un singur acoperis si multi dintre noi suntem mai singuri decat oricand. Deci, cum ajuta traditii precum Craciunul si mitul lui Mos Craciun? In primul rand, Craciunul ne poate spori sentimentul de apartenenta sociala, despre care psihologii stiu ca sunt atat de importanti pentru sanatatea mintala. Craciunul nu numai ca ofera oportunitati pentru experiente sociale comune, dar exista si beneficii pe termen lung, cum ar fi contactul social sporit si formarea si mentinerea retelelor de sprijin social.

Mosul poate spori memoria

Multi adulti se angajeaza in ritualul Mosului din motive de traditie si nostalgie. Cercetarile ne arata ca marcarea unor ocazii speciale si rememorarea lor dupa aceea ne poate ajuta sa ne imbunatatim memoria. Cand ne angajam in ritualuri sau sarbatorim evenimente importante, facem ca acele zile sa iasa din cotidianul de zi cu zi. A sarbatori o anumita ocazie sau a te angaja intr-o traditie de familie este ca si cum ai crea o fisa de identificare in viata ta, o referinta la un anumit moment din timp pentru reflectie si amintire viitoare.

Traditiile si ritualurile sporesc bunastarea

Practici de familie centrate pe traditie, cum ar fi sarbatorirea Craciunului, contribuie la o viata bogata si semnificativa. Astfel de practici pot avea un impact pozitiv asupra fericirii si starii noastre de spirit percepute, precum si satisfactiei noastre generale de viata. Oamenii care se angajeaza in mai putine ritualuri declara ca se simt mai singuri. Astfel, incurajarea ritualurilor si traditiilor care unesc generatiile este importanta pentru crearea unor societati mai conectate si mai coezive. In special pentru tineri, cercetarile arata ca ritualurile familiale sunt importante pentru cresterea coeziunii familiale, care are un impact direct asupra bunastarii.

Magia Craciunului stimuleaza imaginatia si creativitatea

Traditia Mos Craciun ofera copiilor o oportunitate de a-si implica imaginatia, sporind abilitatile sociale si emotionale care stau la baza rezilientei. Angajarea in fantezie si jocuri pretinde este importanta pentru functiile executive, cum ar fi abilitatile de atentie. Aceasta este o dovada buna care incurajeaza parintii sa stimuleze imaginatia copiilor lor. Chiar si simplul fapt de a scrie o scrisoare catre Mos Craciun este o oportunitate pentru copiii mici de a-si articula sperantele si visele – si de a-si exersa scrisul.

Cei mai buni Mos Craciun pot fi angajati de la casaluimoscraciun.ro!