Saturday, 20 July, 2024

O asigurare de sanatate diminueaza mult suferinta


Omul bolnav isi pierde speranta daca nu mai are banii necesari pentru ingrijire si pentru interventiile necesare. In timpul bolii el primeste lovitura dupa lovitura. In afara faptului ca se simte rau, nu mai poate lucra, devine nervos si veniturile sale scad. O asigurare de sanatate ii ofera asiguratului o oarecare independenta financiara prin care isi rezerva cele mai atente ingrijiri si nu mai reprezinta o povara pentru apartinatori.

De multe ori, familia este pusa in situatia de a se imprumuta pentru spitalizare in cele mai bune clinici private. Nici tratamentele nu sunt ieftine si serviciile medicale de top sunt scumpe.

Pe piata romaneasca exista asigurari de sanatate superavantajoase care pot fi configurate online, fara ca persoana care are nevoie de ele sa se deplaseze de la domiciliul ei.

O asigurare de sanatate facuta la timp valoreaza enorm. Boala survine cand omul nu se gandeste, cand are impresia ca este puternic si ca nimic nu il invinge.

La primul semn, omul spera ca este ceva trecator si ca a doua zi va fi ca inainte. Din pacate, semnele se inmultesc, durerile se intetesc, iar persoana in cauza trebuie sa lupte pentru redobandirea sanatatii.

Perioada este critica, daca nu exista o asigurare de sanatate avantajoasa din care sa se deconteze toate cheltuielile. O asigurare completa de sanatate acopera: consultatii, investigatii medicale, spitalizare, interventii chirurgicale.

In plus, in afara faptului ca o persoana aflata in concediu medical nu ar avea de unde sa acopere toate aceste cheltuieli, in baza asigurarii, ea are prioritate la analize si investigatii facute cu ajutorul unor aparate/echipamente la care se intocmesc liste de asteptare.

O asigurare de sanatate valabila echivaleaza cu un card pe care se afla o suma generoasa si care poate fi utilizat de cate ori este nevoie.

Este trist pentru un bolnav sa nu poata fi ingrijit cum se cuvine din cauza lipsei banilor, dar, din pacate, acest lucru se intampla. De vine este lipsa de prevedere a omului cand este sanatos. In clipele frumoase ale vietii se obtin si venituri mai mari si atunci este momentul sa se faca asigurari.

In baza asigurarii de sanatate, posesorul ei isi poate asigura un loc la una dintre cele mai bune clinici private, unde sa fie tratat cu maxima atentie si cu profesionalism, dar sa aiba si liniste.

Sunt oameni care au nevoie de liniste in salon, iar in spitalele de stat pot fi si trei oameni intr-un pat in anumite perioade. Recent, un studiu efectuat de psihologii americani au demonstrat ca persoanele care poseda asigurare medicala au un psihic mult mai bun decat cele care nu au asigurare si ca se imbolnavesc mai putin.

Inaintea configurarii politei de asigurare este bine ca potentialul solicitant sa compare ofertele ca sa o aleaga pe cea mai buna dintre ele.

Pe site-ul oficial al firmei Asigurare-de-sanatate.ro sunt prezentate criteriile de stabilire a costurilor asigurarii de sanatate. Oricat ar costa polita, investitia merita sa fie facuta pentru ca sanatatea este cel mai de pret lucru pentru om.

Costurile asigurarii variaza in functie de varsta persoanei respective, de ocupatia acesteia si de acoperirea pe care doreste sa o ofere contractul.

In alegerea asigurarii de sanatate nu trebuie sa se tina cont de pretul ei, ci de beneficiile pe care le ofera. Asigurarea de sanatate poate fi facuta pe 1 an, 2 ani sau 3 ani. Asiguratul are libertatea de a alege si frecventa platii asigurarii respective. In functie de posibilitatile sale financiare poate decide sa achite lunar, trimestrial, semestrial sau anual suma prevazuta in contract.

Pentru un bolnav valoreaza enorm sa stie ca are dreptul la un numar nelimitat de consultatii si controale, de analize, investigatii si tratamente. De multe ori, bolnavii fara asigurare facultativa stau cu banul in mana si sa li se faca o injectie.

Este bine ca persoanele care isi doresc o asigurare medicala facultativa sa stie ca exista contracte in care sunt prevazute:

-monitorizarea atenta a sarcinii;

-nasterea;

-control anual preventiv;

-indemnizatie zilnica de spitalizare;

-spitalizarea la clinicile din strainatate;

-decontarea hotelului pentru apartinatori cand ingrijirea impune deplasarea in afara tarii.

Exemplele continua cu prezentarea acestor facilitati care nu trebuie sa fie ratate. Nimeni nu ar trebui sa decida cu intarziere solicitarea asigurarii de sanatate facultativa, fiindca regretele vor fi mari.

O asigurare de sanatate cu acoperire totala este ca o bijuterie din platina sau din aur cu diamante. Indiferent de problema aparuta in viata, ea il va ajuta pe cel in cauza sa lupte pentru viata si sanatatea lui. Este mult mai bine ca persoana respectiva sa aiba grija la sfaturile medicului, sa adopte stilul de viata potrivit situatiei si sa nu mai aiba grija banilor.

Exista si asigurari de sanatate care sunt utile numai in cazul unor boli de natura oncologica. Si acestea sunt eficiente, fiindca se stie cat de ridicate sunt costurile acestor boli chinuitoare. Asigurarea inseamna alinare si tinerea sub control a bolii. Este posibil ca in perioada aceea de stagnare sa apara un tratament minune si bolnavul sa beneficieze de vindecare.

Un alt tip de asigurare are in vedere numai spitalizarea. Toate sunt utile, dar prima face cat celelalte doua la un loc.

Pentru sanatate oamenii ar trebui sa investeasca mult, fiindca sanatatea inseamna bucurie, frumusete, bogatie.

Prin intermediul site-ului brokerului de asigurari prezentat mai sus, fiecare persoana interesata isi poate configura asigurarea de sanatate dorita.

Oamenii aleg o anumita asigurare si dupa istoricul lor medical si dupa istoricul medical al familiei. Asigurarea de sanatate facultativa o completeaza perfect pe cea obligatorie de stat, iar oamenii ar trebui sa le posede pe amandoua.