Saturday, 13 April, 2024

Opteaza pentru pachete foto botez complete de la Cotea Razvan


Sunt wedding / event planner, asta imi este meseria pe care o practic cu foarte mare drag de mai bine de 10 ani de zile. In tot acest timp nu am facut decat sa ma perfectionez si sa ma adaptez noilor cerinte, pentru a le oferi clientilor mei cel mai frumos eveniment. Bineinteles ca ma ocup de organizarea unui eveniment in cele mai mici detalii, dar datoria mea este sa le aduc la cunostinta clientilor si cele mai avantajoase servicii, astfel incat acestia sa stie la cine sa apeleze astfel incat bugetul personal sa nu fie afectat. Recent, o mamica foarte mandra m-a rugat sa ii gasesc, printre altele, si cel mai bun fotograf care sa ofere pachete foto botez complete. Isi dorea un botez mai restrans, alaturi de familie si prietenii apropiati si dorea sa le puna la dispozitie cate un album foto pe cap de familie, astfel incat si acestia sa ramana cu amintirea evenimentului.

Zis si facut: mi-am luat foarte in serios acest task, pentru ca mereu am pus dorinta si multumirea clientului mai presus de orice. Am cautat minutios si am redactat o lista cu cativa fotografi care mi s-au parut mie mai profi, apoi am inceput sa ii scot din calcul prin eliminare. Cautam o persoana care: in primul rand, sa ofere un contract de servicii ce urma sa fie incheiat cu clienta mea, in al doilea rand sa puna la dispozitie pachete foto de botez complete si nu in ultimul rand, care sa aibe experienta in domeniu. Si nici nu mi-a fost extrem de greu sa aleg, pentru ca singurul care a ‘’trecut’’ cu brio peste toate exigentele mele a fost Cotea Razvan. Dupa ce am ajuns la finalul cautarilor mele, am inceput sa ii studiez foarte bine si portofoliul online, ca sa ma asigur ca nu ma insala intuitia. Mi-a placut foarte mult ce vad si fara sa stau pe ganduri, am luat legatura cu el pentru mai multe detalii.

In cazul in care nu stiati, datoria unui wedding / event planner profesionist este sa: aleaga cea mai buna oferta de restaurant, biserica, fotograf, aranjamente, meniuri, muzica sau orice altceva isi mai doresc viitorii miri sau parinti. Asadar, este de datoria mea sa gasesc aceste servicii la cele mai avantajoase preturi (in functie, bineinteles, si de preferintele clientilor) si sa le aduc in fata oamenilor care apeleaza la mine. Nu este usor, pentru ca trebuie sa sun si sa programez totul pana in cele mai mici detalii, dar satisfactia si multumirea sufleteasca sunt mult mai valoroase decat remuneratia (mea) in sine. Sa aduc bucurie oamenilor – cam asa mi-as descrie eu meseria, dar la fel as descrie-o si pe cea de fotograf, pe care Cotea Razvan o practica. Inca de la primul apel telefonic pe care l-am avut cu el, mi-am dat seama ca am de a face cu un om pasionat si dedicat, lucru care m-a bucurat nespus.

Recomand cu incredere ofertele pentru pachete foto botez complete de la Cotea Razvan, pentru ca ofera tot ce ti-ai putea dori. Poti sa iei legatura direct cu el si sa te convingi personal de acest lucru. In plus, nu te costa nimic. Cel mai important este sa fii transparent in ceea ce priveste dorintele personale si sa ii le comunici clar, ca sa stie daca poate sau nu sa te ajute (desi Razvan este omul care se pricepe la orice tine de meseria de fotograf). Eu am apelat la el cu cateva luni bune inainte de marele eveniment al clientei mele, pentru ca stiu cat de incarcata este agenda unui fotograf bun, care si-a creat un renume in domeniu si care este recomandat mai departe). Iti recomand si tie sa iti iei masuri din timp, daca stii ca ti se apropie un eveniment important si vrei servicii foto complete si profesionale, in caz contrar se poate intampla sa nu ai parte de serviciile pe care le doresti (lucru care nu este deloc de dorit).

Organizez evenimente de foarte multi ani si rar mi se intampla sa recomand aceleasi servicii, dar in cazul celor foto – video, cu siguranta il voi recomanda pe Cotea Razvan mai multor clienti. Eu m-am convins personal ca lucreaza eficient si este mereu pe faza surprinzand cele mai frumoase momente. Stiu sigur ca imi place sa lucrez tot cu profesionisti, iar el este unul desavarsit in domeniul pe care si l-a ales. Fotografiile lui Razvan parca sunt din alta galaxie, una in care emotia predomina si este transmisa mai departe, prin intermediul unor albume foto de exceptie. Fotografiile sunt singurele amintiri palpabile care ne raman in viata, motiv pentru care mereu voi opta pentru ele, ori de cate ori este nevoie.

Nu mai exista, in prezent, eveniment special fara un fotograf. Si asta pentru ca oamenii au inteles cu adevarat ca singurele noastre comori sunt amintirile. Si ce maniera mai buna, eficienta si frumoasa de a le pastra, decat prin prisma unui album foto (sau un video)? Inca de cand a luat nastere prima fotografie din lume, acest domeniu a evoluat si s-a imbunatatit constant, iar tehnologia moderna chiar vine in ajutor cu aparate profesionale de captare a pozelor, astfel incat, vizual vorbind, sa avem parte de fotografii fara cusur. Tehnica nu este nimic fara aparatura de specialitate – vorbim de doua lucruri care se completeaza perfect si care nu ar ‘’functiona’’ cum trebuie una fara cealalta. Si cu siguranta ai intalnit si tu numeroase exemple care demonstreaza exact ceea ce am spus.