Saturday, 20 July, 2024

Parbrizeacasa.ro are solutia perfecta pentru siguranta dumneavoastra la volan!


Autoturismul este unul dintre cele mai importante bunuri pe care o persoana le poate avea in posesie. Este extreme de important ca masina personala sa fie mereu pastrata in cele mai bune conditii, astfel incat, sa se poata pune baza pe aceasta indiferent ca este vorba despre un scurt drum pentru a merge la cumparaturi ori despre a pleca in vacanta.

In momentul in care cumparati o masina, care sunt principalele dumneavoastra preocupari? Unele persoane se concentreaza asupra performantelor masinii, iar altele asupra aspectului acesteia, in timp ce altele se concentreaza pe caracteristicile sale de asistenta a soferului. Dar parbrizul, cu siguranta nu prea este luat in seama de cea mai mare parte a soferilor. De fapt, majoritatea proprietarilor de masini realizeaza cat de mare este importanta unui parbriz pentru masina personala, numai dupa ce acesta a suferit multe daune.

Parbrizul masinii, serveste la mai multe functii in buna functionare a autoturismului, avand in primul rand rolul de a proteja toate persoanele care se afla intr-o masina.

Un aspect extrem de important in ceea ce priveste parbrizul unei masini, se refera la faptul ca acesta trebuie sa fie acolo si sa asigure o viziune clara. Una dintre cele mai de baza functii ale unui parbriz al masinii este de a oferi soferului o vedere clara si neobstructionata a drumurilor din fata. O viziune clara este foarte importanta daca doriti sa conduceti masina in siguranta fara a intra in situatii potential periculoase.

O alta functie esentiala pe care parbrizul o indeplineste, este cea de scut de protectie. Un parbriz pentru masina, asa cum sugereaza si numele sau din engleza – Windshield, este un „scut” care protejeaza ocupantii vehiculului si interiorul masinii de vand, praf, pietre, resturi, insecte, ploaie si asa mai departe.

De asemenea, parbrizul nu reprezinta doar un simplu geam care are rolul de a asigura vizibilitatea. Parbrizul, spre deosebire de alte geamuri ale unui autoturism, este fabricat intr-un mod cu totul diferit. Parbrizul este fabricat astfel incat sa nu se sfarame in cazul in care se sparte precum s-ar intampla in cazul geamurilor laterale sau in cazul lunetei, astfel incat cioburile sa nu se imprastie peste tot in masina si sa nu le sara ocupantilor in ochi.

Un parbriz, chiar si in cazul unui mic soc, in cazul in care se fisureaza, isi va pierde din integritate si rezistenta.

Altfel spus, este extreme de importanta si absolute esentiala inlocuirea parbrizului in cazul in care acesta prezinta o fisura. Orice mica fisura, fie ca are numai cativa milimetrii, se va extinde treptat din pricina vibratiilor si a diferentelor de temperature.  De asemenea, este de mentionat si faptul ca, parbrizul joaca si un important rol structural in ceea ce priveste rigiditatea cabinei. Astfel, daca trebuie sa inlocuiti parbrizul, este important sa alegeti un produs de cea mai buna calitate, un prabriz precum sunt cele comercializate si montate de profesionistii de la Parbrizeacasa.ro

In cazul in care va numarati printre aceia care sunt in cautarea unei solutii accesibile, rapide si foarte eficiente, atunci trebuie sa apelati la serviciile si produsele celor de la Parbrizeacasa.ro.

Pe cei de la Parbrizeacasa.ro ii puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand  https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-skoda/.

Care sunt motivele pentru care ii puteti contacta cu incredere pe cei de la Parbrizeacasa.ro?

  • Montajul parbrizului, a lunetei cat si a geamurilor laterale se poate face in numai 30 de minute
  • Exista o gama extreme de variata de parbrize, lunete si geamuri laterale pentru numeroase brand-uri auto: Audi, Skoda, Seat, VW, Bmw, Dacia, Opel, Jeep, Jaguar, Fiat, Ford, Mercedes, Renault, Hyundai, Kia, Alfa Romeo, Citroen, Chevrolet, Peugeot, Toyota, Jaguar, Nissan, Daewoo, Suzuki, Alfa, Honda, Rover, Iveco, Man, Daf sau Volvo.
  • Montaj Geamuri Auto: lipite/cheder, cu/fara senzori ploaie si lumina, incalzire, camera, headup, antena.
  • Service mobil montaj parbriz, lunete, chedere auto, geamuri laterale la locatia solicitata de catre client zile din 7 zile pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov
  • Utilizarea unor consumabile de calitate in ceea ce priveste montajul
  • Parbrize care provin de la producatori de renume in domeniu: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.

Dupa cum sugereaza si denumirea de “Parbrizeacasa.ro” apeland la serviciile acestor profesionisti in domeniu, veti avea posibilitatea de a beneficia de schimbul parbrizului, chiar in curtea casei dumneavoastra ori in parcarea din fata blocului in care locuiti.

In cazul in care veti pune in circulatie un autoturism cu parbrizul fisurat sau spart, puteti fi opriti de politie si sanctionati corespunzator in functie de legile in vigoare. Apeland la cei de la Parbrizeacasa.ro, nu va veti mai expune acestui risc. Tot ce trebuie sa faceti, este sa luati legatura cu acestia, sa le comunicati modelul masinii pe care o aveti in posesie si sa stabiliti o programare.

Acestea  fiind spuse, intretinerea si mentinerea corecta a starii generale a unei masini este absolut esentiala pentru siguranta dumneavoastra si a traficului rutier in general. Cu siguranta, ideea de a detine un autoturism in proprietate personala aduce cu sine o foarte mare responsabilitate. Tocmai din acest motiv, fiecare proprietar de autovehicul, trebuie sa il intretina corespunzator intr-o stare buna. Indiferent de gravitatea unei probleme, daca aceasta nu se va rezolva in timp util, veti ajunge sa cheltuiti in plus si complet inutil, o mica avere. Fie ca avem probleme cu sistemul de iluminare, sistemul de racire al motorului, sistemul de franare sau cu parbrizul, fiecare astfel de problema trebuie rezolvata cat mai repede si prin intermediul unor produse de calitate si cu ajutorul unor profesionisti in domeniu.