Saturday, 02 March, 2024

Pilotele 4 anotimpuri sunt mereu “de sezon” – iata cum ai grija de ele!


Conceptul de produs 2 in 1 se bucura de un foarte mare succes in randul cumparatorilor. Fie ca este vorba de un articol cu doua fete, care poate fi folosit prin rotatie, fie de un produs compus din doua elemente, precum setul de pilote 4 anotimpuri, acestea sunt intotdeauna foarte cautate.

Daca te-ai saturat de debaralele sau rafturile ocupate cu tot felul de paturi si plapumi si esti in cautarea unui produs pe care sa il poti folosi pe tot parcursul anului, fara a bloca spatiu inutil, atunci acest set din oferta Patul Meu poate rezolva toate inconvenientele.

Ce ai zice, deci, de o pilota formata din 2 alte pilote, cu densitati diferite, pentru a fi utilizate in orice anotimp, in functie de confortul si preferintele personale? Cu siguranta ar fi o achizitie inteligenta de care te-ai putea bucura indiferent de sezon! Mai mult decat atat, ai face si o economie importanta in bugetul casei.

Pilote 4 anotimpuri practice si confortabile

Materialele utilizate si designul modern fac o echipa irezistibila. Produsul are o textura usoara si calduroasa, datorita microfibrelor moi si umpluturii din puf siliconic. Nu vei resimti nicio presiune incomoda la utilizare, pilotele fiind ca un fulg. De asemenea, compozitia nu favorizeaza dezvoltarea acarienilor, nu produce alergii si nu declanseaza crize de astm.

Poti opta pentru seturi de pilote 4 anotimpuri mai usoare, precum cele de 250 g/mp, respectiv 150 g/mp sau combinatii mai groase de 400 g/mp, respectiv 200 g/mp. Ambele variante sunt prinse cu arici pe toate cele patru laturi, pentru a forma impreuna o pilota pufoasa si foarte calduroasa. Un alt avantaj major consta in faptul ca poti folosi pilotele atat impreuna, cat si separat. Vara poti opta pentru modelul mai subtire, iar iarna pentru cel mai gros. Daca esti o persoana friguroasa, poti lipi cele doua modele pentru a beneficia de caldura maxima pe care o pot oferi.

Aspectul elegant le recomanda pentru a fi utilizate si in locul cuverturii. Se spala si se usuca rapid, insa conditia de a respecta instructiunile producatorilor inscrise pe eticheta ramane obligatorie.

pilote 4 anotimpuri

Curatare facila

Datorita dimensiunilor care le depasesc pe cele ale articolelor vestimentare uzuale, pentru o spalare eficienta, trebuie sa te asiguri ca produsul are suficient loc in cuva masinii, pentru a fi curatat corespunzator. In general, se recomanda ca incarcarea cuvei sa nu depaseasca 70% din capacitatea sa si sa nu ajunga la numarul maxim de kilograme permis.

Daca setul de pilote 4 anotimpuri a fost folosit un timp mai indelungat si a acumulat murdarie in exces, o practica foarte buna este sa il lasi la inmuiat intr-o cadita cu apa si detergent, inainte de a-l introduce in masina.

In principiu, poti folosi cam orice detergent de rufe existent pe piata, cu amendamentul de a nu depasi cantitatea recomandata pentru un ciclu de spalare. Specialistii sunt de parere ca o spalare optima se face atunci cand in masina se adauga mai putin de un capacel cu detergent. Pentru un parfum deosebit si un aspect mai catifelat, foloseste la clatire si un balsam de rufe.

Acest sistem performant compus din doua pilote cu densitati diferite reprezinta solutia potrivita atat in timpul serilor racoroase de primavara sau toamna, cat si pe parcursul noptilor geroase de iarna. Practic, un set pilote 4 anotimpuri este special conceput pentru a face fata cu brio diferentelor de temperatura dintre anotimpuri.