Saturday, 18 September, 2021

Premiera nationala la Quickmobile.ro – iPhone 13 si 13 Pro disponibile in curand la precomanda!


Fiecare lansare de smartphone-uri reprezinta un moment important pentru pasionatii de tehnologie si device-uri. In special daca, discutam despre brand-urile de top la nivel mondial, fiecare astfel de lansare este un adevarat prilej pentru cei carora le place sa fie la curent cu cele mai proaspete noutati din domeniu.

Jumatatea lunii septembrie vine cu unul dintre cele mai asteptate momente ale anului – Lansarea celor mai noi si performante modele de smartphone-uri Apple.

iPhone 13 si 13 Pro sunt cele mai asteptate device-uri in acest moment, in special datorita faptului ca, mai este atat de putin timp pana la lansarea oficiala din Statele Unite ale Americii.

La noi in tara, daca te numeri printre cei care doresc sa intre printre primii in posesia unui nou smartphone Apple, trebuie sa stii ca noile modele vor fi disponibile in premiera in Romania, prin intermediul echipei Quickmobile.ro.

iPhone 13 si 13 Pro vor fi prezentate oficial pe data de 14 septembrie dar vor fi disponibile pe Quickmobile.ro la precomanda in cel mai scurt timp de la lansarea oficiala, astfel ca, sunteti invitati sa va activati notificarile pentru a putea precomanda in primele momente cele mai noi si performante device-uri ale anului 2021.

Schimbari fata de modelul precedent, vor exista din toate punctele de vedere, iar acest aspect nu poate fi contestat, cu atat mai mult datorita faptului ca, discutam despre device-uri premium, de la unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri la nivel mondial.

Procesorul va fi considerabil imbunatatit si capabil sa ofere performante de neegalat indiferent de specificatiile aplicatiilor instalate. Astfel, un procesor de ultima generatie impreuna cu o memorie RAM potrivita si cu un accelerator grafic performant, cu siguranta experienta de utilizare a lui iPhone 13 mini, 13, 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, va depasi orice asteptare.

Desi performantele nu sunt deloc de trecut cu vederea, de departe cel mai important aspect pentru clienti, este cel legat de calitatea fotografiilor si a filmarilor. Un accent foarte mare, inca de la aparitia primelor smartphone-uri, s-a pus pe calitatea camerelor foto, iar din acest punct de vedere, noile iPhone 13 si 13 Pro nu au fost deloc neglijate. Pentru cele mai noi device-uri Apple, camerele foto vor suferii extrem de mult in sensul pozitiv, oferind o calitate in fotografiere si continut video peste orice asteptare. Noile modele de smartphone-uri Apple, vor avea camere foto mult imbunatatite inclusiv pe timp de noapte, atat in ceea ce priveste realizarea de fotografii, cat si in ceea ce priveste continutul video.

Pentru cele mai noi modele Apple, memoria de stocare va varia intre 64 GB si 512 GB, insa, conform mai multor zvonuri, noile iPhone-uri vor putea fi alese chiar si intr-o varianta de 1 TB memorie de stocare interna. Acest lucru inseamna ca, anul acesta vom putea vedea iPhone-ul cu cea mai mare capacitate de stocare interna, in premiera chiar pe Quickmobile.ro!

Printre cele mai importante inovatii tehnologice, exista speculatii care sugereaza faptul ca, pentru noile iPhone 13 si 13 Pro s-ar putea adopta placi de circuite polimerice cu cristale lichide in scopuri imagistice, rezultatul fiind cel al transmiterii mult mai rapide a datelor. Rezultatul fiind transmiterea datelor intr-un mod mult mai rapid si eficient, iar impreuna cu tehnologia 5G, aplicatiile precum cele de streaming live pur si simplu se vor bucura de transmiteri impecabile.

Daca si tu iti doresti sa fi la curent cu ultimele noutati cu privire la cele mai “proaspete” smartphone-uri de la Apple, esti invitat sa accesezi Quickmobile.ro si de asemenea, sa te inscrii in programul de afiliere pentru a fii sigur ce nu vei rata absolut nimic!