Thursday, 18 July, 2024

Preturi avantajoase pentru manopera service piscina oferite de piscine-concept.ro!


Piscina Ia curte este un must-have pentru orice proprietar care locuieste la casa. Cum mersul la strand nu este intotdeauna o optiune, a avea propria piscina lasa loc de confort chiar si in zilele cele mai toride sau in serile in care vrei sa iti surprinzi prietenii cu o petrecere in aer liber langa piscina. Insa, piscina, desi este un bun stabil care nu necesita prea multa investitie odata ce este construita sau amplasata, deseori va necesita mentenanta, curatare si inspectii periodice. Cele mai avantajoase preturi de manopera service piscina sunt oferite de piscine-concept.ro, firma cea mai cunoscuta in acest domeniu.

Ce ofera piscine-concept.ro?

In gama lor de produse gasim:

-Piscine fibra de sticla;

-Piscine Isoblock;

-Piscine supraterane.

Pe langa piscinele profesionale oferite de acest magazin, clientii pot achizitiona accesorii utile pentru a adauga siguranta si confort piscinelor.

De exemplu, modelul de piscina 732X366X132cm dreptunghiulara Intex, este ideala pentru orice curte, deoarece este realizata din otel galvanizat.

Acest model are cadru metalic dreptunghiular confectionata din cadru de otel galvanizat, pentru rezistenta sporita la coroziune, cu dimensiunea de 732 x 366 x 132 cm (L x l x h), dotat cu sistem monbloc format din pompa si filtru cu nisip. Otelul este un aliaj metalic constituit in principal, din fier si din carbon. Otelul este un material ce poate fi curbat si permite, din acest motiv, realizarea unui numar mare de forme. Material usor, dar robust, otelul este indispensabil in constructiile realizate pentru a dura in timp (otel = Turnul Eiffel, zgarie-nori etc).

Piscina din otel este un exemplu perfect. Datorita otelului, orice forma de piscina este posibila. In plus, datorita masei sale reduse, otelul este usor de transportat pe santier, usurand astfel instalarea. Piscina din otel este ideala pentru a fi montata de voi insiva.

Aceasta tehnologie este rapida, fiabila si economica. Ca dovada, acestei piscine din otel i-au fost recunoscute meritele. Intr-adevar, piscina olimpica, de la ultimele Jocuri Olimpice, desfasurate la Rio de Janeiro in 2016, a fost dotata cu panouri modulare din otel. Argumentele prezentate sunt, in mod considerabil, aceleasi pentru toata lumea: fiabilitatea produsului, rapiditatea de realizare si longevitatea. Longevitatea unei piscine din otel este strans legata de calitatea tratamentului la care suprafata sa a fost supusa.

Exista mai multe tehnici:

-galvanizarea la rece (sau electro-galvanizare): este vorba de un tratament anticoroziune care combate efectele ruginii si uzurii pentru a mari durata de viata a materialului.

-galvanizarea la cald (sau metalizarea): este un procedeu destul de complex, ce consta in scufundarea totala a materialului intr-o baie de zinc pur, la cald. Aceasta tehnica se aplica pieselor industriale ce necesita o rezistenta perfecta la efectele coroziunii in timp si la alterari provenind din exterior (umiditate, salinitate etc.).

Galvanizarea se poate combina cu adaugarea unui strat de PVC pentru a consolida protectia materialului.

Galvanul (95% zinc si 5 % aluminiu): acest aliaj de acoperire poseda o rezistenta excelenta la coroziune si se foloseste la marirea duratei de viata a unei piscine din otel. Aspectul Galvanului poate fi recunoscut dupa suprafata metalica stralucitoare.

Piscina din otel se instaleaza, in general, in mod rapid, prin asamblarea panourilor. Etanseitatea este asigurata de un liner.

Tehnologia piscinelor din otel galvanizat a fost conceputa pentru o instalare simpla si rapida, pe orice tip de teren natural, chiar si pe unul foarte abrupt. Fie ca este montata in module sau de catre un profesionist, totul a fost gandit pentru o instalare simpla, in cateva zile. Un tipar de trasare este furnizat pentru pozitionarea piscinei pe teren si realizarea terasamentului, panourile sunt usor de manipulat si numerotate, o prezentare detaliata si instructiuni de utilizare sunt puse la dispozitie. Multumita structurii sale auto-portante, constituita din panouri de metal ondulat foarte groase, nu este necesara realizarea unei dale de fund din beton armat, o simpla sapa fiind suficienta.

Pe de alta parte, piscina poate fi rambleiata, fara sa fie umpluta cu apa (spre deosebire de piscina carcasa). Puteti, deci, realiza asamblarea panourilor toamna sau iarna si rambleiajul piscinei, amenajarile din jur si adaugarea linerului in sezonul cald. Clientul poate efectua lucrarile in ritmul sau. Multumita tehnologiei exclusive, este posibil sa montati singuri piscina sau puteti beneficia de asistenta. Oferta piscinelor galanizate de la piscine-concept.ro este gandita astfel incat clientii sa fie autonomi si sa reduca cheltuielile cu mana de lucru si nu calitatea.

Structura auto-portanta, constituita din panouri de otel galvanizat, permite constructia si amenajarea imprejurimilor pe durata sezonului rece, pentru o punere in functiune la sosirea zilelor calde.

Piscina din otel poate fi renovata facand apel la un profesionist experimentat, ce va interveni in conditii meteorologice favorabile, in mai multe zile consecutive.

 

Durata de viata a unei piscine din otel fiind de mai multi zeci de ani, renovarea sa consista, in general, in schimbarea linerului (acoperirea de etanseitate) si, eventual, in adaugarea unui nou echipament: scara, sistem de incalzire etc.

Pentru piscinele incastrate este necesar ca un excavator sa formeze o adancitura pentru bazin. Acest efort va merita cu siguranta!

Piscinele incastrate sunt solutia corecta pentru toti cei care asteapta putin mai mult de la gradina lor:

-mai multa distractie;

-mai multa racorire;

-mai multa atmosfera de concediu.

Cu o piscina incastrata obtineti aceasta „extra-valoare” in propria gradina. Piscinele incastrate ofera un aspect deosebit!

Piscine-concept.ro pune la dispoztia clientilor o multime de modele de calitate la preturi fara concurenta si servicii de mentenanta si instalare pe masura!