Thursday, 18 July, 2024

Principalele modele de dulap metalic, introduse in comparatorul OfficeClass!


dulap metalic

OfficeClass este magazinul de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania. In oferta sa, regasim nu mai putin de 7 tipuri de dulap metalic: cu usi glisante; pentru scule si unelte; pentru substante periculoase; pentru medicamente; ignifuge; pentru obiecte de curatenie; pentru desene si harti.

Fiecare dintre acestea are propria compartimentare si particularitati privind forma, dimensiunile sau dotarile. Totusi, pe langa produse de inalta calitate, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international, www.officeclass.ro ofera si servicii care vin in ajutorul clientilor sai.

Unul dintre aceste servicii este Comparatorul, care permite afisarea, in paralel, a caracteristicilor unor modele de dulap metalic, vestiar, fiset sau orice alt tip de produs. Astfel, iti va fi mai usor sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine, in functie de preferintele si necesitatile tale.

In cele ce urmeaza, am ales trei tipuri distincte de dulap, unul pentru scule/unelte, unul pentru obiecte de curatenie si altul pentru medicamente/instrumentar medical. Iata, in continuare, care sunt principalele caracteristici ale acestora, dar si pretul si alte specificatii importante:

Dulap metalic pentru scule/unelte VS Dulap metalic pentru obiecte de curatenie VS Dulap metalic pentru medicamente

Dotari principale: 2 usi, 1 polita VS 2 usi, 3 polite VS 2 usi, 3 polite;

Dimensiuni: 1.044x625x1.950 mm (un volum de 1,27 de metri cubi) VS 800x400x1.800 mm (0,57 de metri cubi) VS 800x400x1.920 mm (0,61 de metri cubi);

Preturi: 4.864,29 de lei VS 1.014,59 de lei (o reducere de 147,09 lei fata de pretul obisnuit) VS 1.249,49 de lei;

Tip model: First VS AS80 VS +Plus;

Garantie: 3 ani VS 2 ani VS 2 ani;

Specificatii: incuietoare cu inchidere in 3 puncte/sine de sertare cu glisare usoara pe rulmenti/sertare care pot fi extrase 100%, cu capacitate de portanta de 75 de kilograme/raft cu capacitate portanta de 110 kilograme VS spatiu pentru mop si galeata, matura, pe soclu/structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata de prima calitate, de 0,6 mm grosime/vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune/culori disponibile usi: rosu, galben, albastru, verde, portocaliu VS structura din otel cu grosimea de 0,7 mm/2 polite metalice reglabile pe inaltime in partea superioara/1 polita metalica reglabila pe inaltime in partea inferioara/partea superioara prevazuta cu 2 usi din sticla si incuietoare+2 manere/partea inferioara prevazuta cu 2 usi metalice si incuietoare+2 manere.

In afara de specificatiile si dotarile enumerate mai sus, celelalte caracteristici ale acestor modele sunt identice. Mai exact, toate sunt realizate din otel, au in dotare usi batante si sunt ignifuge, asigurand astfel protectia totala a obiectelor depozitate in interior. Mai mult decat atat, ele vin in stare complet asamblata, pentru a putea fi utilizate imediat cum sunt livrate.

OfficeClass.ro, oferta nr. 1 de fisete si vestiare metalice

Pe langa modelele foarte variate de dulapuri metalice, OfficeClass.ro pune la dispozitia clientilor sai si alte obiecte de mobilier de birou: fisete metalice (pentru bibliorafturi si alte articole de papetarie), dar si vestiare compacte, cusetate, compartimentate (curat/murdar), cu usi Z, scolare si cu bancuta.