Friday, 22 September, 2023

Produse disponibile în exclusivitate la Quickmobile, magazinul care depune eforturi pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie.


Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.

După cum am menționat mai sus, astăzi o sa vorbim despre cele trei produse.

Performanțele uluitoare ale acestor două laptopuri au lăsat pe toată lumea cu gura căscată . Să vedem:

De bine sau de rău, modelele de 14 inchi și 16 inchi ale MacBook Pro 2021 de la Apple sunt aproape identice. Ambele promit afișaje potențial uimitoare, performanțe remarcabile alimentate de siliciu Apple și o viață prea bună pentru a fi adevărată a bateriei.

Deci, dacă vă este greu să vă decideți, puteți fi sigur că orice alegeți vă va echipa cu cel mai bun MacBook Pro pe care l-am văzut până acum. Ambele modele dispun de suficientă memorie, stocare și putere de procesare pentru a gestiona cu ușurință editarea video serioasă, dezvoltarea jocurilor și multe altele – și ar trebui să poată aborda multe dintre cele mai solicitante jocuri fără probleme.

Dacă prețul și portabilitatea sunt o prioritate pentru dvs., veți fi bine servit de MacBook Pro 2021 de 14 inchi, mai mic, subțire și mai accesibil. Dar dacă trebuie neapărat să aveți cel mai mare afișaj posibil cu cea mai bună durată de viață a bateriei și nu nu vă deranjează greutatea suplimentară, MacBook Pro 2021 de 16 inchi ar trebui să vă fie de folos.

Durata de viață a bateriei este locul în care noul MacBook Pro 16-inch 2021 strălucește cu adevărat în comparație cu fratele său mai mic. Apple susține că poate dura până la 14 ore de navigare web fără fir cu o singură încărcare, în timp ce noul MacBook Pro de 14 inchi este anunțat ca durează doar până la 11 ore.

Cu toate acestea, în testul de baterie (care solicită laptopului să navigheze la nesfârșit pe web prin Wi-Fi cu ecranul setat la 150 nits de luminozitate), modelul de 16 inchi a durat peste 15 ore, iar cel de 14 inchi a durat puțin peste 14 ore, ceea ce înseamnă că acestea sunt unele dintre cele mai longevive laptopuri de pe piață.

Puteți găsi aceste laptopuri pe Quickmobile.ro în categoria: “Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch”.

Câteva detalii despre Airpods 3: 

AirPod-urile au toate aceleași configurații „magice” și folosesc funcții cu asociere cu o singură atingere, comutare rapidă a dispozitivului și suport pentru partajarea sunetului.

AirPod-urile din a treia generație adoptă un aspect în stilul cu care deja ne-am obisnuit, cu tulpini mai scurte și un design mai conturat, care este conceput pentru a se potrivi mai bine cu majoritatea urechilor. Apple spune că AirPod-urile au fost create pentru a sta „în unghiul potrivit pentru confort”.

Pentru a oferi un sunet îmbunătățit, Apple folosește cipul H1 pentru a oferi o funcție Adaptive EQ alimentată de audio computațional. Cu Adaptive EQ, un microfon monitorizează sunetul și apoi reglează frecvențele joase și medii, astfel încât fiecare utilizator să obțină cel mai bun sunet pentru dimensiunea și forma urechii sale.

Există un senzor de forță încorporat în tulpina AirPod-urilor pentru controlul fizic asupra redării media și activarea Siri. AirPod-urile sunt rezistente la transpirație și apă cu un rating IPX4, iar carcasa de încărcare pentru AirPods este de asemenea rezistentă la apă.

AirPod-urile acceptă AAC-ELD, un codec de vorbire care oferă calitate vocală full HD pentru apelurile FaceTime. Microfoanele care formează fascicul blochează, de asemenea, zgomotul ambiental și se concentrează pe vocea utilizatorului în timpul apelurilor și pentru comenzile Siri.

Pe Quickmobile găsți o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce vă puteți imagina pentru o viață super conectată la tehnologie.

Vă așteptăm!