Wednesday, 19 June, 2024

Produsele marca Hebo reprezinta mixul ideal intre tehnologie si materie prima ecologica


De 20 de ani, Cabine-containere ofera solutii pentru cladiri de birouri, pentru spatii destinate situatiilor de urgenta, locuinte destinate muncitorilor de pe santiere si pentru sinistratii care si-au pierdut casele in inundatii, incendii sau cutremure.

Solutiile ingenioase fac ca imobilul respectiv sa fie asamblat in cateva ore, racordat la utilitati si sa devina functional.

Incepand cu 2019, mai mult ca oricand s-a putut demonstra pe viu faptul ca produsele marca Hebo reprezinta mixul ideal intre tehnologie si materie prima ecologica si ca sunt indispensabile in orice fel de situatie.

Cadrele de otel si structurile prefabricate faciliteaza transportul si montajul acestor constructii, oferindu-le si rezistenta in acelasi timp.

Materialele ignifuge sunt tratate si cu substante care impiedica aparitia ciupercilor sau a mucegaiurilor, astfel incat locuintele containere sunt confortabile si curate.

In 2019 s-a observat cel mai mult cat de importante sunt solutiile oferite de Cabine-containere celor care au nevoie de spatii urgent.

Simultan cu aparitia virusului si cu cresterea numarului de infectari si a pacientilor care au avut nevoie de ingrijiri medicale, managerii spitalelor s-au confuntat cu lipsa spatiilor pentru:

-ingrijirea bolnavilor

-vaccinare

-trierea celor care erau adusi la spital sau a apartinatorilor veniti sa se intereseze de rudele internate.

Spitalele containere au aparut in cateva zile si datorita lor au fost salvati multi romani. Mai tarziu, in containere au fost vaccinati cei care au dorit sa se imunizeze ca in cazul infectarii sa sufere mai putin.

Containerele pot fi incalzite, asigura un adapost, pot fi racordate la electricitate si la canalizare si oamenii pot primi ingrijirea de care au nevoie in ele.

Ele s-au dovedit la fel de salvatoare si in timpul inundatiilor, cand zeci de familii si-au pierdut casele pentru ca locuiau in sate situate in vecinatatea apelor mari.

Pana la aducerea acestor case care asigurau intimitatea sinistratilor, ei au fost gazduiti la comun in scoli sau in camine culturale.

Containerele functioneaza ca solutii de urgenta, cand zilierii adusi la o ferma trebuie sa fie cazati in conditii decente, cand constructorii de pe un santier locuiesc la sute de kilometri distanta.

Containerele functioneaza si ca autogari, depozite, cabine de paza, dar pot deveni si adorabile case de vacanta sau locuinte romantice pentru familiile tinere.

Ele sunt foarte avantajoase ca pot fi relocabile. In cazul in care proprietarul este nevoit sa se mute, isi poate lua cu el casa.

Containerele pot fi compartimentate dupa dorinta proprietarului, nu dispar in incendii si rezista la cutremure.

Ele pot fi amplasate si amenajate asa de frumos, incat  si alte familii isi vor dori astfel de locuinte.

In poze, in filme pot fi vazute containere albe sau vesel colorate, amplasate intr-un loc plin de vegetatie, cu o piscina cu apa turcoaz in curte, cu tufe parfumate si grele de trandafiri si de liliac parfumat langa ferestre.

Este suficient sa priveasca o persoana tipurile de containere de pe site, sa se indragosteasca pe loc de ele si sa isi doreasca un exemplar cel putin, transformandu-l in depozit, in bucatarie de vara sau in imobilul de care are nevoie.

Nu este nevoie de autorizatie de constructie sau de fel si fel de avize pentru amplasarea unei locuinte de tip container pe un teren, iar acest lucru face acest tip de locuinta sa fie din ce in ce mai iubit.

Containerele reprezinta solutia care economiseste timp la maximum si ii ajuta pe cei care nu mai au timp.

A ramas o familie fara casa, fiindca incendiul a inghitit munca de-o viata a tuturor membrilor? Peste 3 zile de la teribilul eveniment, ea se poate muta intr-un container. Nu trebuie sa alerge nimeni dupa aprobari, nu se sapa fundatie si lucrarile sunt executate cu viteza luminii. Casa se asambleaza in cateva ore, racordul la apa, canalizare si curent se face rapid, scutind familia de sinistrati sa stea pe la vecini si pe la rude sau in sediile unor institutii.

Containerele sunt bune pentru gospodari, pentru antreprenori si pentru toate persoanele cu spirit prevazator.

Managerul unei firme de constructii care liciteaza pentru obtinerea unor lucrari in toata tara trebuie sa aiba containere prevazute cu dus si toaleta pentru salariatii sai.

Relocarea nu este o problema, iar locuinta demontabila si usor transportabila le asigura muncitorilor cazarea, igiena personala, confortul si securitatea de care au nevoie dupa o zi de munca.

La fel de util este un spatiu de depozitare a uneltelor, sculelor, echipamentelor si materialelor de constructie care nu pot fi lasate sub cerul liber. In edificiu aflat in constructie nu se poate adaposti nimic pana nu se ajunge la acoperis.

Amprenta firmei Cabine-containere este prezenta peste tot in tara: la sediile ambasadelor, scolilor, firmelor si fabricilor sub forma unor cabine de paza. La edificiile militare aceste gherete pot fi blindate.

In parcuri, in spatiile de depozitare din containere sunt depozitate iarna barcile care aluneca pe apele lacului vara, uneltele de gradinarit, aspersoarele si motoarele.

Chiar si pe munte ele au devenit bucatarii ambulante in care se pregatesc pentru turisti: clatite, gogosi cu branza, vin fiert, ceai si cafea aromata si fierbinte.

Cine nu si-ar dori o cabana  de tip container undeva departe de munte, sa poata iesi in ninsoare si sa auda de departe urletul lupilor si strigatul infometat al vulpii?

Un teren paradisiac poate fi cumparat ca acest vis sa poata fi implinit si din apartamentul sau, omul sa poata iesi direct in sanul naturii, sa auda brazii fosnind si apele din vale doinind.

Cabine-containere sustin orice vis si ofera solutii pentru  rezolvarea problemelor urgente ale oamenilor.