Sunday, 14 April, 2024

Profita de magazinul de accesorii si echipamente pentru piscine!


Pandemia ne-a demonstrat cat de multe pretuieste amenajarea unei piscine acasa. Ai la indemana o sursa sanatoasa de distractie si de miscare, daca o intretii corespunzator si zilele nu ti se mai par asa de lungi si atat de grele. Patru-cinci ture in piscina cu apa curata echivaleaza cu un traseu montan de dificultate medie. In apa tratata corespunzator si in bazinul curatit de alge se distreaza excelent si copiii tai si nu se mai plang ca nu pot iesi in parc.

Am trecut printr-o perioada foarte grea in lunile in care nu puteam iesi din case fara declaratie pe proprie raspundere.

Motivele iesirii din casa trebuia sa fie intemeiate. Imposibil sa nu iti aduci aminte de urmatoarea lista:

-procurarea bunurilor de stricta necesitate

-vizite la medic

-actiuni de voluntariat

-cumpararea de medicamente.

Nu se admitea sa scrii pe declaratia data pe proprie raspudere ca scoti copiii prin parc, fiindca s-au plictisit de stat in casa si simt nevoia sa isi consume energia!

Si atunci, dar si acum, scoti cu teama copiii la plimbare, de aceea existenta unei piscine dotata cu accesorii si echipamente pentru piscine inseamna sanatate pentru familia ta.

Este cumplit de greu sa stai 8 ore in fata computerului si sa nu faci pauze decat cand mananci, iar miscarea sa lipseasca! Aceste conditii sunt propice obezitatii si determina in aceeasi masura dureri cumplite de spate, atrofierea muschilor. Iti amortesc mainile, picioarele si mijlocul.

Telemunca, telescoala se combat cu succes cu piscina familiei  intretinuta excelent si cu o sala de sport dotata cu mai multe aparate.

Magazinul Piscineservice.ro ofera produse de intretinere pentru piscina, accesorii care o fac mai atractiva sau un spatiu prielnic de antrenament pentru cei care muncesc, sa obtina o medalie la competitii, dar funizeaza si servicii de intretinere piscina.

Faci o piscina pentru sanatatea copilului tau si poate il ajuti sa isi dea seama care ii este menirea, iar dupa cursurile de inot facute cu un antrenor bun, tinteste podiumul olimpic si medalia cea mai stralucitoare la olimpiada. Un vis maret se implineste cu pasi marunti, important este sa crezi in el si sa muncesti pentru materializare.

Toate accesoriile pentru piscina obisnuita de acasa sau pentru cea olimpica pot fi comandate online si sunt livrate la domiciliu, prin urmare deranjul clientilor este nul.

In cazul in care simti nevoia sa discuti cu un specialist inainte de plasarea comenzii, solicita consultanta telefonica sau prin e-mail, fiindca este gratuita!

O cascada din inox pusa in valoare de reflectoare rosii, albastre si galbene genereaza un joc de culori care va aminti mereu de sarbatorile de iarna. Exista mai multe tipuri de cascade, iar specialistii iti vor spune care se potriveste cel mai bine piscinei tale.

Scara cu trei-patru trepte din inox nu trebuie sa lipseasca din piscina ta, fiindca este frumos sa iti inveti copilul disciplinat. Nu ii da voie sa sara si sa stropeasca toata lumea aflata in apa, ci sfatuieste-l sa coboare civilizat in apa.

Iti poti lua libertati la piscina, cand esti singur si cand nu iti pui integritatea in pericol.

Scara este indispensabila, fiindca in cazul in care vei fi vizitat de parinti, le va fi greu sa coboare in apa fara ea.

Importanta este scara, dar la fel de important este modul in care este montata, asa ca solicita-le furnizorilor sa o si monteze cu maxima responsabilitate!

Undeva, unde nu incomodeaza pe nimeni poti pune un Tobogan Pranaslide 1.5m din care copiii sa alunece in apa.

In acest magazin bine aprovizionat gasesti accesorii pentru piscine obisnuite, dar si pentru cele dedicate sportivilor care dupa cum spuneam anterior se pregatesc pentru competitii.

Daca ai un copil care aspira sa obtina performante la inot, amenajeaza-i un spatiu in care sa isi poata desfasura antrenamentele acasa!

Este de ajuns sa intri pe site-ul magazinului Piscine Service.ro si gasesti idei sa ai o picina ca la hotel sau ca in filme.

Piscina nu este un moft, ci este o investitie in sanatate si frumusete.

Construind o piscina acasa si apeland la specialisti sa o intretina corespunzator, iti tii copilul aproape si ai sansa sa petreci cat mai mult timp cu el.

Nu stii ce rezerva viitorul. Speram ca pandemia va trece si vom putea sa calatorim din nou, dar vom pleca de acasa cu multa retinere, asa ca mai bine ne asiguram un loc in care sa facem sport si sa ne distram pe cinste, cum este piscina.

Iti mai trebuie o sala mica de cinema si un planetariu si toti ai casei vor putea sa petreaca in orice zi clipe de vis.

Mai intai, alege sala unde ti se va construi piscina, apoi apeleaza la specialistii firmei prezentate mai sus sa faca proiectarea si demareaza urgent lucrarile!

Alege din timp cat mai multe accesorii, fiindca tot vin specialistii sa monteze scarile din inox!

Te asigur ca nu vei regreta si in plus, in timp ce la hotel intri in apa cu randul, fiindca astepti sa iasa cei care au intrat inaintea ta, acasa poti sa stai cat doresti in apa!

Construieste o piscina pe care sa o folosesti si iarna si vara, fiindca este frustrant sa ai piscina in curte sau la subsol si sa nu te poti bucura de ea cand ploua, cand ninge sau este foarte frig!

Cu o piscina, pandemia trece mai usor si izolarea sociala devine mai suportabila.

Daruieste-le celor dragi  piscina dupa care jinduiesc si vei vedea cat de numeroase sunt roadele multumirii lor!