Saturday, 20 July, 2024

Protejati-va locuinta cu ajutorul asigurarilor facultative de la TCV


Locuinta este unul dintre cele mai de pret bunuri pe care o persoana le poate agonisi de-a lungul vietii si tocmai de aceea este foarte important sa luati anumite masuri de siguranta pentru protectia sa. Asigurarea facultativa pentru locuinta de la TCV (https://tcv.com.ro/asigurare-de-locuinta-facultativa/) are in vedere acoperirea tuturor daunelor financiare survenite in urma unui incident. In acest sens, indiferent de natura problemei, veti primi suport financiar pentru efectuarea reparatiilor necesare.

Care sunt pasii pentru a obtine o asigurare facultativa pentru locuinta?

In vederea obtinerii unei asigurari de locuinta facultativa nu va trebui decat sa indeplinesti cinci pasi de baza. Intreg procesul se desfasoara online, motiv pentru care se elimina timpul lung de asteptare si deplasarile multiple.

Pentru inceput trebuie sa introduceti datele personale solicitate in formularul tipizat pe care il veti gasi pe pagina aferenta asigurarii vizate. Ne trimiteti cererea, iar specialistii nostri o vor analiza in detaliu, in asa fel incat sa iti poata furniza cele mai avantajoase oferte. Ulterior, noi va vom transmite optiunile disponibile, pe care trebuie sa le evaluati cu mare atentie pentru a va asigura ca acopera toate categoriile de nevoi. In final, dupa ce luati o decizie nu mai ramane decat sa incheiem contractul, pe care il veti primi direct pe email. Din acest punct, locuinta dumneavoastra beneficiaza de toata protectia de care are nevoie in fata celor mai comune amenintari.

Ce riscuri acopera asigurarea facultativa a locuintei?

Pentru ca nevoile si preferintele difera de la caz la caz, nu am stabilit o varianta universal valabila de asigurare. Astfel exista trei categorii de contracte pe care le puteti semna in functie de gradul de protectie dorit. Asadar, asigurarea standard vizeaza acele situatii in care pot aparea pagube provocate de incendiu, trasnet, explozie si caderi de avioane. Urmatoarea varianta, asigurarea catastrofica include, pe langa punctele vizate anterior, si cutremurul de pamant, inundatia, alunecarea sau prabusirea de teren.

Ultima si cea mai ampla, asigurarea cu acoperire totala are in vedere toate situatiile posibile care provoaca daune directe asupra proprietatii. Printre acestea se includ: fenomenele naturale extreme, caderea accidentala de corpuri, coliziunea accidentala cu un vehicul, pagube provocate de animale sau de greutatea stratului de zapadă sau de gheata, avalanse, vandalism sau chiar furt.

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea facultativa a locuintei si pretul ei

In ceea ce priveste costurile pentru o asigurare de casa facultativa, sumele se stabilesc de la caz la caz, in functie de perioada vizata, dar si multitudinea de riscuri pe care le acopera. In acest sens, pentru a putea face o estimare a costurilor necesare, aveti la dispozitie un calculator online prin intermediul caruia sa faceti calculele necesare introducand parametrii specifici stabiliti.