Wednesday, 19 June, 2024

Raki.ro – folosind scrumiere exterioare spatiul din jur va fi pastrat curat


Spatiul destinat fumatorilor trebuie sa fie bine amenajat ca atmosfera din acel loc sa fie cat de cat decenta si aerul respirabil. In lipsa unei scrumiere usor de golit si de curatat, locul se umple de scrum de tigara si de mucuri de tigara.

Toate acele resturi pot contribui la raspandirea multor boli, de aceea oamenii vor fugi de terasa aceea, de locul acela.

Uneori si un loc din curte in care se fumeaza devine greu de curatat in absenta scrumierei, fiindca scrumul patrunde printre pietre, iar chistoacele se lipesc de diferite resturi vegetale.

Raki, cel mai aprovizionat magazin cu produse destinate HoReCa si gospodariilor individuale, sfatuieste pe toata lumea sa invete sa investeasca in curatenie pentru ca folosind scrumiere exterioare spatiul din jur va fi pastrat curat.

Antreprenorul nu trebuie sa isi trateze clientii cu discriminare, ci pentru ei trebuie sa aiba mereu scrumiere cumparate de pe site-ul magazinului online Raki. Prin ce se recomanda acest magazin?

  1. Prin cele mai elegante si usor de curatat scrumiere. Au aparut scrumiere in toate formele: in forma de frunza cu irizatii, in forma de fructe, care prezinta locuri greu accesibile. Scrumierele de pe site-ul magazinului Raki sunt usor de curatat. Fiind in forma de patrat, toate laturile sale sunt egale si accesul la ele facil, prin urmare tot scrumul poate fi spalat dupa utilizarea lor.
  2. Mizeaza pe culori cuminti, dar si pe culori vii, originale si pe imprimeuri elegante. In cazul scrumierelor, exista in magazin scrumiera rosie care atrage toate privirile. Culoarea nu este aleasa intamplator. Rosu atrage atentia asupra scrumierei de parca le-ar spune celor care o ignora ca este interzis sa arunce scrumul si chistoacele pste tot. Rosul mustra, atrage atentia, protesteaza si un studiu recent a demonstrat ca rosu reprezinta interdictia si strategia este functionala. De pilda, in cazul semaforului, putini sunt pietonii care se aventureaza sa traverseze pe aceasta culoare, stiind la ce riscuri se expun.
  3. Preturile sunt accesibile. La multe dintre produsele de calitate superioara, reducerile de preturi sunt de 10%.
  4. Investitia in scrumiere se concretizeaza in economii mai mari. In cazul in care scrumul este scuturat pe gresie sau pe fata de masa, mizeria nu se curata fara produse de curatat de calitate care sunt si scumpe. La pretul acestora se adauga si mana de lucru. In plus, pentru strangerea tuturor mucurilor de tigara aruncate peste tot sunt necesare manusi de unica folosinta.

Dar vizitatorul va pune in cos cu siguranta langa cele 10, 20 de scrumiere si alte produse utile, cum ar fi:

-topoare si carlige metalice pentru macelarie. Aceste seturi sunt utile in tot timpul anului, fiindca iarna se taie si se protioneaza porcii, primavara mieii, in restul anului, viteii si oile. Nu se pot portiona ca la carte bucatile, utilizand un cutit obisnuit de la bucatarie, ci este necesar un topor special.

-sufertase, bidoane din inox si termosuri pentru transportul in siguranta al lichidelor calde sau reci pe distante mari. Bidoanele din inox cu sistem de inchidere ermetic sunt potrivite pentru transportul: laptelul, al uleiului sau la mierii, in timp ce termosurile sunt rezerve de lichide reci sau calde, in functie de nevoile organismului, raportate la anumite conditii climatice.

-seturi de vase din materiale usoare si rezistente, usor de spalat. Unele sunt albe, altele colorate, dar uni. In ultima vreme insa, se cauta vesela cu imprimeuri florale, cu printuri animaliere sau cu figuri geometrice. Seturile de vase pentru copii fac deliciul meselor micutilor.

-mobilier placut colorat si confortabil pentru cei mici.

-pahare finute pentru bauturi fine, dar si vaze de lux pentru flori.

-vesela si intrumente de autoservire cand hrana este prezentata sub forma unui bufet suedez.

Dar Raki nu este numai magazinul cu cea mai buna vesela si cu cele mai bune recipiente de copt sau de pregatit mancarea, pentru ca pe site-ul sau se gasesc si decoratiuni, covorase de pus in fata usii sa protejeze gresia de pe hol.

Toate sunt elegante, designul lor fiind deosebit de atractiv. Un covor care se asaza la intrarea in casa costa pana in 50 de lei, cele mai scumpe fiind cele din cauciuc auriu sau argintiu.

De cea mai buna calitate sunt si produsele sanitare prin care se mentine curatenia in casa, dar si cele destinate intretinerii gradinii.

Gospodarul poate cumpara produse de intretinere si tundere a vegetatiei, de gestionare a apei si decoratiuni gradina.

Orice spatiu exterior trebuie sa fie prevazut cu un cos de gunoi, iar ghivecele de flori vor fi mult mai atractive, asezate in bicicletele decorative.

Cine are multe cereale si nu dispune de o moara pentru a le transforma in hrana pentru animalele din curte, o poate comanda de pe site-ul magazinului in acest moment.

Carucioarele hoteliere permit distribuirea hranei in conditii de maxima igiena in camere, cand turistii nu doresc sa iasa si sa vina la sala de mese.

La o comanda de 299 de lei, transportul produselor este gratuit in orice localitate din tara si cumparatorii sunt multumiti pe deplin.

Revenind la scrumiera, ea nu trebuie sa lipseasca nici din casele celor care sunt impotriva fumatului. Si acestia pot avea oaspeti care fumeaza, lucratori care fumeaza si bunele maniere ii obliga sa le puna la dispozitie suporturile in care fumatorii sa scuture scrumul de la tigara si sa depoziteze mucurile.

Exista si banane si fursecuri decorative si multe alte strategii prin care un anumit loc poate fi transformat in unul de neuitat in care oaspetele se intoarce mereu.