Saturday, 13 April, 2024

Salvarea vine de la Agentia de servicii funerare Paul


Oricat de mult l-ar durea sufletul pe apartinator de pierderea fiintei dragi, el nu este crutat de organizarea inmormantarii. De fapt, inmormantarea decenta reprezinta singura lui consolare, stiind ca acest serviciu complex este ultimul dar pe care il face defunctului.

E greu sa locuiasca o persoana intr-un oras mare, sa fie departe de rudele sale, sa aiba doi-trei prieteni buni si sa se confrunte cu experienta unui deces in familie.

Singura solutie o reprezinta un popas pe site-ul celei mai bune firme de servicii funerare Bucuresti.

Agentia Funerara Paul reprezinta alegerea ideala din urmatoarele motive:

  1. La aceasta agentie se lucreaza non-stop. Se poate suna la orice ora din zi si din noapte si chiar in zilele de sarbatoare, fiindca apartinatorul primeste gratuit sfaturile de care are nevoie. Amabilitatea este asa de mare, incat consultanta gratuita ramane valabila si in cazul in care familia indoliata nu solicita servicii sau produse acestei agentii de pompe funebre Bucuresti.
  2. Firma este excelent organizata si prompta in oferirea pachetelor complete de servicii funerare. Ea pune la dispozitia apartinatorului medicul apt sa elibereze certificatul de constatare a decesului, ca acesta sa nu fie obligat sa faca un drum inutil la medicul de familie.
  3. In stocul firmei se afla toate produsele necesare pentru inmormantare: sicrie complet echipate, coroane funerare, alimente pentru pachetelele ce vor fi impartite la cimitir, monumente funerare elegante, batiste si prosoape din cele mai bune materiale. Este de ajuns ca familia sa semneze contractul de prestari servicii cu Agentia Funerara Paul si sa aleaga produsele pe care le vede in catalogul electronic si specialistii care se ocupa ii indeplinesc dorintele 100%.
  4. Manipularea sicriului, pregatirea trupului neinsufletit, asezarea decedatului in sicriu si pregatirea locului de veci sunt cele mai grele etape ce se impun sa fie parcurse. Profesionistii agentiei vor face totul perfect fiindca: au pregatirea profesionala necesara si baza materiale fara de care pregatirea decedatului sau amenajarea mormantului nu se pot face.
  5. Masinile funerare special autorizate, conduse de soferi care nu au facut accidente pot asigura transportul funerar legal intern si international. Ele sunt prevazute cu frig, asa ca decedatul va face fata cu brio temperaturilor caniculare din zilele de vara.
  6. Daca decedatul este pensionar, familia poate solicita fara rezerve pachetul de servicii funerare gratuit, pe baza cuponului de pensie. Ajutorul este dublu. In primul rand, nu este nevoie de bani pentru plata serviciilor. De multe ori familia nu este pregatita pentru deces sau nu reuseste sa stranga banii necesari, chiar daca are un batran sau un bolnav in casa.

In al doilea rand, apartinatorul nu este obligat sa mearga dupa ajutorul de deces tocmai in perioada de doliu care este cea mai grea din viata lui.

Cercetarile recente au demonstrat ca decesul unei persoane apropiate este mult mai greu decat o despartire de partenerul de viata. Chiar daca protagonistii divortului se mai iubesc, ei stiu ca se mai pot intalni in viata, pot ramane prieteni, in timp ce moartea reprezinta o despartire definitiva.