Saturday, 20 July, 2024

Scapa de tevile si conductele infundate cu Unilift


Blocajele situate la nivelul canalizarilor sunt o problema cu care majoritatea din noi ne confruntam in mod recurent. Cauzele aparitiei acestora sunt multiple, dar la fel si solutiile. Totusi, pentru a nu fi nevoie de interventia unui specialist ori de cate ori problema apare, este bine sa ai in casa un instrument care s-ar putea sa te ajute mai mult decat ai crede. Cere oferta de la Unilift Serv de sarpe pentru desfundarea tevilor si scapa de blocajele nedorite. In plus, ai garantia unei calitati superioare in schimbul celor mai mici costuri.

Ce este un sarpe de desfundat?

Un instrument foarte util, sarpele sau furtunul pentru desfundat tevi si conducte este cea mai la indemana metoda de indepartare a blocajelor. Vine sub forma unui fir maleabil care are in varf o intaritura suficient de dura care sa sparga si cele mai puternice depuneri. Se introduce pe gura de scurgere, pana in punctul in care se situeaza problema. Odata depistata este necesar sa faci in mod repetat miscari de du-te vino pentru a indeparta toata materia nedorita. Se poate utiliza ori de cate ori e nevoie, fara a prezenta niciun risc.

In oferta Unilift te asteapta doua mari categorii de astfel de echipamente: manuale si automate. Prima varianta este destinata utilizarii casnice, fiind la indemana oricui. Dezavantajul insa este ca poate indeparta doar blocaje minore, situate in apropierea gurii e acces. Pe de alta parte, sarpele automat este un echipament profesional care necesita manipularea de catre un expert. Este prevazut cu multiple functii si accesorii pentru a putea fi eficient in cat mai multe contexte. Poate atinge distante de pana la 60 de metri adancime daca este nevoie.

Descopera calitatea incontestabila Unilift

Inca de la inceput colaboram doar cu producatori de top pentru a garanta o calitate incontestabila a produselor noastre. Atat cele manuale, cat si cele automate beneficiaza de un exterior dur si rezistent, pentru a face fata cu succes conditiilor nefavorabile la care sunt expuse. Demonstreaza un grad de eficienta ridicat in raport cu fiecare avarie la care se utilizeaza, fiind printre cele mai importante unelte din kitul unui profesionist.

Consulta un specialist inainte de a plasa comanda

Daca nu stii care dintre variantele disponibile ar fi cea mai potrivita pentru activitatea pe care o desfasori, pe site vei gasi optiunea de consultanta gratuita. Vei primi raspunsuri la orice intrebare, detalii si recomandari care sa se plieze cat mai bine pe nevoile tale.

De asemenea, te bucuri de preturi corecte adaptate la cerintele. In cazul in care vrei sa adaugi sau sa elimini anumite functii sau accesorii din pachetul comandat, o poti face pentru a avea garantia ca platesti strict pentru chestiuni care iti vor fi utile.