Wednesday, 12 June, 2024

Sedinte foto de Craciun – de ce sunt atat de cautate


Ne intrebam de ce pozele de Craciun de familie sunt asa de cautate si de ce este probabil cea mai aglomerata perioada din an a unui studio foto. Este o experienta speciala pentru orice familie. Pe langa frumoasele fotografii de Craciun, aceasta experienta lasa amintiri ale unor momente frumoase petrecute in familie. Si ar mai fi ceva, cu fotografiile pe fundal de Craciun se pot crea niste cadouri minunate pentru cei dragi ai familiei. Vorbim aici despre albume foto cu coperti de piele in culorile Craciunului, rame foto de Craciun, calendare pentru anul ce vine, felicitari de Craciun si multe altele. Fotograful vostru de Craciun este un fel de magician care in decor de Craciun face magie.

Cand se fac sedintele foto de Sarbatori la studio?

Pentru ca va doriti sa aveti sub brad cadourile personalizate si pentru ca cererea este mare in aceasta perioada pentru sedintele foto de Craciun in Bucuresti, este indicat sa va programati cat mai devreme. In general incep in luna noiembrie la inceput si se finalizeaza la inceputul lunii decembrie. Startul la inscrieri a inceput deja, s-au ocupat deja din locuri, va sfatuim sa va programati cat mai din timp. Ca este vorba de sedinta de Craciun de cuplu sau despre poze frumoase de Craciun de famile, toate ar fi bine sa le programati de acum.


Cate decoruri de Craciun putem avea la sedinta foto?

In fiecare an vor fi  decoruri noi pentru sedinta foto de Craciun, potrivite pentru bebelusi, copii de toate varstele, intreaga familie. Sa nu uitati de bunici. In general sedintele se desfasoara in 3 decoruri foto de Craciun.  In functie de ele, fotograful va va sfatui si ce tinuta pentru foto sa aduceti. Pozele de Craciun de cuplu si cele de familie arata unitar daca hainele sunt in culorile recomandate. E bine sa tineti cont de aceste recomandari, aduc un mare plus fotografiilor de Craciun si nu numai.

Pachetele pentru sedinta foto de Craciun


Veti putea opta pentru un pachet mini cu mai putine fotografii sau pentru unul cu mai multe fotografii si trei decoruri de Craciun. La tiparituri este cel mai bine sa va hotarati la sedinta dupa ce le vedeti, pentru ele se opteaza separat sau pot fi si incluse in pachete de Craciun.

In concluzie, daca nu ati mai facut nicio sedinta foto de Craciun este momentul sa va programati si garantat va deveni o traditie pentru voi de acum inainte. Mergeti cu toata familia, cu chef de joaca, cu bucurie si traiti aceste momente. Nu uitati sa va programati din timp, startul s-a dat deja.